ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ Ο ΙΜΠΑΡΜΠΟ

Αγαπητοί φίλοι γεια σας. Κάθε εβδομάδα και εφόσον έχει παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα θα γράφω από αυτήν εδώ τη στήλη τη γνώμη μου.

Σήμερα παίζουν οι δύο δικέφαλοι στη Θεσσαλονίκη. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ έχουν μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία, αφού ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός άρχισε να κερδίζει το ένα παιχνίδι πίσω από το άλλο. (Και μάλλον θα συνεχίσει).

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο αυτών ομάδων το τελευταίο διάστημα, είναι η αστοχία τους στην επίθεση. Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν έχει τους παίκτες που θα μπορούσαν να τις αξιοποιήσουν. Η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερο πρόβλημα διότι δεν μπορεί ούτε να δημιουργήσει. (Χρειάζεται μεταγραφές). Γι΄αυτό το λόγο λοιπόν θα προτιμήσω την ομάδα της Θεσσαλονίκης παρά το ότι έχει και ευρωπαϊκό παιχνίδι την ερχόμενη Πέμπτη.  

Στο Βέροια – Πλατανιάς δεν θα μπουν πολλά γκολ, διότι και οι δύο ομάδες δεν σκοράρουν εύκολα. Η Βέροια έχει βάλει μόνο ένα γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της και ο Πλατανιάς κανένα στα τελευταία τέσσερα.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά θα κερδίσει τον Ηρακλή και πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει και από το ημίχρονο, διότι έχει πολύ καλύτερη ομάδα. Ο Ηρακλής συνεχίζει να έχει διοικητικό πρόβλημα και από τη στιγμή που η κατάσταση παραμένει μετέωρη, οι παίκτες του, δεν μπορούν εύκολα να συγκεντρωθούν. (Αυτό μπορώ να σας το πω με βεβαιότητα). Επειδή όμως ο ΠΑΟ έχει και αυτός ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης ίσως το σκορ κρατηθεί χαμηλά. Πιστεύω επίσης, ότι ο ΠΑΟ μπορεί να κερδίσει πέναλτι, ή ακόμα για κάποιο διάστημα να παίξει με παίκτη παραπάνω διότι οι παίκτες του Ηρακλή είναι νευρικοί. Εγώ έπαιξα και σκόρερ τον Ιμπάρμπο (φωτο) που πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Μπεργκ φέτος…

Ο Αστέρας Τρίπολης τέλος, έχει πολύ καλύτερους παίκτες από τον Λεβαδειακό, άρα είναι στο χέρι τους να πάρουν τη νίκη. Ο Λεβαδειακός βάζει και δέχεται γκολ σε όλα τα παιχνίδια του και γι΄αυτό το λόγο μπορεί να ρισκάρω και στο over 2.5 γκολ.

Θα τα πούμε την επόμενη αγωνιστική.

 

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ