ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

Αγαπητοί φίλες και φίλοι γεια σας. Έχουμε πει εδώ και καιρό ότι έως το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος οι γκέλες των υποψηφίων πρωταθλητών θα περιοριστούν σε ελάχιστο σημείο, λόγω του πολύ μεγάλου και έντονου ανταγωνισμού.

Χθες η ΑΕΚ κέρδισε όπως αναμενόταν τη Λαμία και το ίδιο αναμένεται να πράξουν και σήμερα ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ, παρά το ότι παίζουν εκτός έδρας και με πιο δύσκολους αντίπαλους. Βρίσκονται και οι δύο τους όμως σε απίθανη αγωνιστική κατάσταση και αυτό είναι κάτι αναμφισβήτητο. Την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν αφού ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ. Δεν νομίζω ότι θα αφήσουν οι ερυθρόλευκοι να πάνε με πεσμένη την ψυχολογία τους σε αυτό το τόσο σημαντικό παιχνίδι. Ο Αστέρας βέβαια δεν είναι εύκολος αντίπαλος και αυτό φάνηκε και τα τέσσερα τελευταία χρόνια που έκοψε τρεις φορές βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Τότε όμως η ομάδα του Πειραιά έπαιρνε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά και δεν την ένοιαζε. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 10 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο με συνολικό σκορ 33-2! Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε τέτοια φόρμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ο Παναιτωλικός εν τω μεταξύ είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα εντός έδρας γκολ στο πρωτάθλημα (17). Τα τρία τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ περνάει από εκεί χωρίς να δεχθεί γκολ και όλα δείχνουν πως μπορεί να κάνει το ίδιο και φέτος. Συνδυασμός δηλαδή του διπλού με το no – goal…

Ο Ατρόμητος δεν έχει άλλα περιθώρια για γκέλα και πιστεύω ότι έστω και δύσκολα θα κερδίσει τη Λάρισα που ασχολείται περισσότερο με τον επαναληπτικό του κυπέλλου με τα Γιάννενα. Οι Περιστεριώτες έχουν επιστροφές βασικών παικτών και μέσα στην έδρα τους έχουν δεχθεί μόνο τρία γκολ φέτος. Η Λάρισα από την άλλη μεριά, έχει τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα στη Σούπερ Λίγκα με 21 γκολ.

Η Ξάνθη δεν έχει χάσει ποτέ στη Θράκη από τον Λεβαδειακό αφού έχει 13 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Οι Βοιωτοί χάνουν πολλή από τη δυναμικότητά τους όταν φεύγουν από το γήπεδό τους. Πρόκειται μάλιστα για την ομάδα που έχει πετύχει τα λιγότερα (3) εκτός έδρας γκολ. Και οι δύο ομάδες έχουν από 7 στα 9 under εντός και εκτός αντίστοιχα. Συνδυάζουμε λοιπόν τον άσσο με το under καθώς σχεδόν αποκλείεται να ανοίξει πολύ το σκορ.

Όσο για τον Πανιώνιο με τον ΠΑΣ, και οι δυο τους παραμερίζουν για λίγο το πρωτάθλημα διότι έχουν σημαντικούς αγώνες κυπέλλου με Λαμία και Λάρισα αντίστοιχα. Θα παίξουν προσεκτικά γιατί δεν θέλουν τραυματισμούς και τιμωρίες. Under και εδώ λοιπόν και ίσως και Χ ημίχρονο.

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ