‘Η ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ Ο ΠΑΟ…

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Σήμερα στις 19.30 το βράδυ θα διεξαχθεί ένα ακόμα ντέρμπι αιωνίων στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης, καθώς από ότι πληροφορήθηκα, ήδη ειδοποιήθηκαν αρκετοί ξένοι ποδοσφαιριστές ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και ότι πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν για τον επόμενο σταθμό τους. Ο πρόεδρος Μαρινάκης ήταν αγανακτισμένος όχι μόνο από το βαρύ σκορ, αλλά κυρίως από την εμφάνιση και την απροθυμία ορισμένων παικτών στο ματς με τη Μπεσίκτας. Έλεγε μάλιστα ότι δεν πίστευε στα μάτια του ότι αυτή η ομάδα είναι ο παλιός κλασικός Ολυμπιακός…

Το ότι υπάρχει πρόβλημα το έχουμε καταλάβει όλοι πλέον. Αυτή τη στιγμή δεν λειτουργεί τίποτα καλά στην ομάδα. Τα χαφ δεν βγάζουν μπαλιές μπροστά, οι επιθετικοί σκοράρουν σπάνια, οι αμυντικοί δεν συνεννοούνται και δεν καλύπτουν χώρους και κάτω από τα δοκάρια υπάρχει ένας ντεφορμέ Λεάλι, που ότι πάει προς την εστία του, «γράφει».

Νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός να κερδίσει απόψε τον κουρασμένο και απογοητευμένο αιώνιο αντίπαλο του. Όπως έχουμε ξαναπεί, ο Ουζουνίδης έχει βελτιώσει πολύ την ομάδα με αυτό το σύστημα των αλλεπάλληλων και κάθετων πασών από τον χώρο του κέντρου, προς το κέντρο της άμυνας των αντιπάλων του. Δεν έγινε βέβαια ακόμα… Μπαρτσελόνα και ούτε πρόκειται να γίνει, διότι δεν έχει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές. Αυτή την περίοδο όμως παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από ότι παλαιότερα και σημειώνει αρκετά γκολ. Σας θυμίζω ότι τον τελευταίο μήνα κέρδισε με 5-0 τη Βέροια και τον Αστέρα και με 4-0 τον Παναιτωλικό. Με τη βοήθεια του κοινού του μπορεί να πετύχει μια μεγάλη νίκη.

Επαναλαμβάνω ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η κούραση και η απογοήτευση των παικτών του Ολυμπιακού από το ματς της Πέμπτης με τη Μπεσίκτας.

Το άλλο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας γίνεται στην Τούμπα. Ο τρίτος ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον δεύτερο Πανιώνιο και τα τελευταία χρόνια οι Θεσσαλονικείς κερδίζουν συνεχώς την ομάδα της Νέας Σμύρνης, Φέτος όμως ο Πανιώνιος δεν είναι όπως τις προηγούμενες σεζόν. Πραγματοποιεί αξιοθαύμαστη και σταθερή πορεία και είναι η ομάδα που έχει πετύχει τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες. Έχει επτά και τον ακολουθεί ο πρωταθλητής Ολυμπιακός με έξι. Έχει μάλιστα και την καλύτερη διαφορά τερμάτων καθώς βρίσκεται στο +8.

Για τον ΠΑΟΚ υπάρχει η απογοήτευση από την τριάρα της προηγούμενης αγωνιστικής από την ΑΕΚ, ενώ έχει και μια σημαντικότατη απουσία, καθώς τραυματίστηκε ο Πρίγιοβιτς που ήταν ότι καλύτερο διέθετε μπροστά. Θα αποφύγω τον άσσο και θα ποντάρω στο Χ2.

Η Ξάνθη και ο Αστέρας Τρίπολης τέλος, δείχνουν να είναι πιο κοντά στη νίκη αλλά τα σημεία τους δεν θα με απασχολήσουν διότι θα έπρεπε να πληρώνουν αρκετά καλύτερα.

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ