Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΦΑΒΟΡΙ…

Γειά σας. Οι προβλέψεις πριν από την έναρξη της σεζόν επιβεβαιώνονται, αφού πρωταγωνιστούν οι ομάδες που περιμέναμε. Μοναδική εξαίρεση είναι η Παναχαϊκή η οποία έχει φτάσει στο σημείο να παλεύει για είσοδο στην εξάδα. Εδώ αποδεικνύεται ότι τα μεγάλα εσωτερικά προβλήματα του συλλόγου έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Σήμερα γίνονται τρία παιχνίδια και πιστεύω ότι και στα τρία θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι. Η αήττητη εντός Ξάνθη δεν θα κινδυνέψει από τον τελευταίο Καραϊσκάκη.

Ο Εργοτέλης (φωτο) δεν τα πηγαίνει καλά τελευταία, αλλά τώρα πλέον θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για επιστροφή στις νίκες απέναντι στα Τρίκαλα που δεν κερδίζουν εδώ και 10 αγωνιστικές και που έχουν κάποια κρούσματα κορωνοϊού. (μεταξύ αυτών και ο προπονητής, Σούλης Παπαδόπουλος που θα δει το παιχνίδι από το σπίτι του) Εδώ πάμε και με το under…

Τα Χανιά είναι πολύ φορμαρισμένα και ο Διαγόρας συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Μπορούμε να ρισκάρουμε στον άσσο, αν και η αλήθεια είναι ότι για μένα έχει τύχη και το Χ εδώ. Το μόνο βέβαιο είναι το… under αφού τα Χανιά έχουν 16 στα 17 και ο Διαγόρας 7 στα 8 μακριά από την Ρόδο…

Για την Παναχαϊκή τα λέγαμε νωρίτερα. Η ομάδα πρέπει να μπει στην εξάδα και για να μπει… πρέπει να κερδίσει τη Δόξα Δράμας. Θα ποντάρω στους πατρινούς διότι η Δόξα είναι κακή εκτός, και έχει δεχθεί μάλιστα και τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία.

Ο Λεβαδειακός και ο Ιωνικός που προπορεύονται παίζουν εκτός έδρας με Ιεράπετρα και Απόλλων Λάρισας αντίστοιχα. Και οι δύο φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη κατά τη γνώμη μου.

Όσον αφορά στο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, εγώ βλέπω διπλό παρά το ότι οι ερυθρόλευκοι έτσι και αλλιώς έχουν κατακτήσει από τώρα τον τίτλο.

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

Όλα τα παιχνίδια της Σουπερ λιγκ 2  υπάρχουν στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. Για εγγραφή πατήστε εδώ.

 

 

18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β ΕΘΝΙΚΗΣ
ΗΜ. ΑΓΩΝΕΣ ΩΡΑ
3/4 Εργοτέλης Τρίκαλα 14.45
Χανιά Διαγόρας 14.45
Ξάνθη Καραϊσκάκης 14.45
4/4 Απόλλων Λάρισας Ιωνικός 14.45
Ιεράπετρα Λεβαδειακός 14.45
Παναχαϊκή Δόξα Δράμας 14.45

 


(Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές στο πρόγραμμα της Β Εθνικής κατηγορίας. 
Όλα τα παιχνίδια τα καλύπτει τηλεοπτικά η ΕΡΤ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ