ΕΜΜΟΝΗ ΣΤΟ 1-1

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Επειδή το αυριανό πρόγραμμα δεν είναι καλό, θα αναφερθούμε σε δύο σημερινά παιχνίδια.

Θα συνδυάσω το Χ του Παναιτωλικός – Ατρόμητος με το under του ΠΑΣ – ΠΑΟ. Ο Ατρόμητος φέρνει αρκετές ισοπαλίες το τελευταίο διάστημα και είναι όλες με το ίδιο σκορ (1-1). Συμπτωματικά από τότε που βρέθηκαν οι δύο ομάδες στη Σούπερ Λίγκα, τα τρία από τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν ισόπαλα με αυτό ακριβώς το σκορ (1-1). Ο φετινός Ατρόμητος είναι κατώτερος των προηγούμενων ετών και γι΄αυτό πιστεύω ότι με την ισοπαλία θα είναι ικανοποιημένος.

Το επιθετικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε και στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό όπου οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Και αυτό απέναντι σε μια ομάδα που έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟ έχει άμεση ανάγκη από μεταγραφική ενίσχυση σε κέντρο και επίθεση, αλλά όσο αυτή δεν έρχεται, τόσο θα δυσκολεύεται να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Μακριά από τη Λεωφόρο έχει επτά στα εννιά under. Ο ΠΑΣ συμπλήρωσε οκτώ σερί under και μέσα στα Γιάννενα δεν δέχεται εύκολα γκολ. Από το 2009 που ανέβηκε κατηγορία και οι έξι αναμετρήσεις του με τον Παναθηναϊκό έληξαν στο no – goal. Οι πέντε από αυτές και στο under…

 

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ