ΕΚΕΙ… ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ

Φίλοι μου από σήμερα θα τα λέμε και πάλι από εδώ διότι φέτος τα ελληνικά παιχνίδια έχουν αρκετά μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Σήμερα θα αναφερθώ μόνο στις έξι αναμετρήσεις της Β Εθνικής (ή αλλιώς Σούπερ Λιγκ 2) διότι εκεί μπορούμε να βρούμε ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Πάμε να δούμε τα παιχνίδια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/1

ΞΑΝΘΗ – ΧΑΝΙΑ: Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η Ξάνθη θα επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, διότι με το ρόστερ και την ιστορία που έχει δεν γίνεται να παίζει εδώ. Τα Χανιά δεν έχουν πετύχει ακόμα νίκη και ο άσσος της Ξάνθης είναι πολύ λογικός.

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ντέρμπι πρωτοπόρων ανάμεσα σε δύο αήττητους. Για μένα ο Λεβαδειακός είναι καλύτερος, αλλά επειδή υπάρχει και η έδρα, θα ρισκάρω στο Χ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 31/1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Η Παναχαϊκή είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο και ο Απόλλων δεν έχει σημειώσει καμία νίκη επειδή δεν σκοράρει. Το ματς είναι βέβαιο ότι θα πάει σε χαμηλό ρυθμό και πιστεύω ότι στο τέλος έστω και δύσκολα θα κερδίσουν οι πατρινοί.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Η Δόξα θα χρειαστεί χρόνο για να δείξει τις δυνατότητές της διότι έχει αρκετούς νέους παίκτες. Ο Διαγόρας έχει τρία στα τέσσερα Χ και σήμερα θα πάει για ένα ακόμα. Τον έχω ικανό να τα καταφέρει, αλλά επειδή δεν έχουμε δείγματα γραφής από τη Δόξα, καλύτερα να το αφήσουμε αυτό το παιχνίδι.

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ: Ο Ιωνικός δεν έχει κακή ομάδα, αλλά το αρνητικό είναι πως είναι αρκετά φλύαρος. Δεν δημιουργεί φάσεις και γι΄αυτό όλα του τα ματς τελειώνουν στο under. Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα απέναντι σε έναν σθεναρό αντίπαλο. Under και ίσως και Χ.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:  Τρεις σερί ισοπαλίες έχει ο Καραϊσκάκης, ο οποίος όμως δημιουργεί ευκαιρίες. Ο Εργοτέλης έρχεται από καλή νίκη στο ντέρμπι της Κρήτης με τα Χανιά και επειδή συγκριτικά έχει καλύτερη ομάδα, πιστεύω ότι δεν θα χάσει σήμερα.

Καλή τύχη και τα λέμε την επόμενη αγωνιστική.

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ