ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ… Χ

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Έως την ώρα που γράφω αυτές τις λέξεις η… μπίλια έχει κάτσει στο ότι θα γίνει εν τέλει ο τελικός του κυπέλλου… Πριν από λίγες ώρες ήταν να μην διεξαχθεί διότι οι υπεύθυνοι έκριναν ως μη επαρκές το «Πανθεσσαλικό» του Βόλου. Και όλα αυτά, μόλις λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού. Δεν ξέρω αν στην… υποσαχάρια Αφρική έχουν στο παρελθόν εμφανιστεί τέτοιου είδους φαινόμενα, στην Ευρωπαϊκή ήπειρο όμως, μόνο στην Ελλάδα μπορούν να συμβούν!

Εάν τελικά διεξαχθεί το ματς, (γιατί με αυτούς που μπλέξαμε, αν δεν δούμε τον διαιτητή να βάζει σφυρίχτρα στο στόμα δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι) στις εξέδρες του «Πανθεσσαλικού» θα βρεθούν από 8.000 οπαδοί των δύο ομάδων. Οι δύο δικέφαλοι κοντράρονται για τρίτη φορά στην ιστορία τους σε έναν τελικό κυπέλλου και σε όλες είχε πανηγυρίσει η ΑΕΚ στο παρελθόν ( η τελευταία το 1983). Γενικότερα η ΑΕΚ έχει καλή παράδοση στο κύπελλο το οποίο το έχει κατακτήσει 15 φορές. Το ποσοστό του ΠΑΟΚ αντιθέτως, είναι 4 στα 17. Ευστοχία τύπου… Καλάθη δηλαδή.

Στο φετινό πρωτάθλημα οι δύο ομάδες μετρούν από μία νίκη και όλα δείχνουν πως ο αποψινός τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι πρόεδροι των δύο ομάδων αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις και έταξαν ένα φιλικό κλίμα. Δεν είμαι καθόλου βέβαιος όμως ότι αυτή την προτροπή τους θα την σεβαστούν και οι οπαδοί τους. Ειδικά αν αρχίσουν τίποτα διαιτητικά λάθη, τότε το κλίμα θα μυρίσει μπαρούτι. Εγώ δεν παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά η πρότασή μου είναι το Χ του ημιχρόνου, διότι ούτε ο Ίβιτς, αλλά ούτε και ο Χιμένεθ θα θελήσουν να ρισκάρουν στο πρώτο 45λεπτο. Ίσως αυτό το Χ να τραβήξει και ως το φινάλε και οι δύο ομάδες να αναγκαστούν να λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση.

Κλείνοντας θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση η οποία με έχει πειράξει πολύ διότι έχω παίξει μπάλα επί πολλά χρόνια στα ελληνικά γήπεδα. Αν οι δύο προπονητές παρατάξουν τις ενδεκάδες που πιστεύω και αν εξαιρέσουμε τους δύο τερματοφύλακες, από τους υπόλοιπους 20 παίκτες που θα βρεθούν στο αγωνιστικό χώρο θα υπάρχουν πιθανότατα μόνο δύο έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Χριστοδουλόπουλος και ο Μάνταλος. Αυτό θα μου επιτρέψετε να το χαρακτηρίσω όχι ως τελικό ελληνικού κυπέλλου, διότι μοιάζει περισσότερο με ένα διεθνή παιχνίδι ανάμικτων εθνικοτήτων. Καλή τύχη στους δύο δικεφάλους και ελπίζω ο αγώνας να τελειώσει αναίμακτα…

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ