ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Αγαπητοί φίλες και φίλοι γεια σας. Όλα δείχνουν ότι για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια θα παίζεται η κατάκτηση του τίτλου μέχρι την τελευταία στιγμή ανάμεσα σε τρεις (ίσως και τέσσερις αν προσθέσουμε και τον Ατρόμητο) ομάδες. Πρόκειται για την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που είναι σχεδόν ισόβαθμοι στο φινάλε του πρώτου γύρου. Στον δεύτερο γύρο οι τρεις αυτές ομάδες θα ελαχιστοποιήσουν τις γκέλες τους και θα θυμηθείτε ότι πολύ σπάνια θα χάνουν βαθμούς απέναντι σε μικρομεσαίους αντιπάλους. Την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου πιστεύω ότι άνετα ή όχι τόσο άνετα, θα κερδίσουν και οι τρεις.

Η ΑΕΚ δεν θα έχει πρόβλημα με την Κέρκυρα σε ένα ματς που γίνεται την Δευτέρα.

Ο ΠΑΟΚ δίνει αύριο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά στην κατάσταση που είναι οι φιλοξενούμενοι, οι Θεσσαλονικείς θα κερδίσουν. Θυμίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που μέσα στην έδρα του έχει μόνο νίκες. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη μεριά είναι ο μόνος μαζί με τον Απόλλωνα και την Κέρκυρα που δεν έχει ακόμα διπλό! Πραγματικά δεν θυμάμαι άλλη φορά στο παρελθόν να μην έχει καμία εκτός έδρας νίκη ο ΠΑΟ σε έναν ολόκληρο γύρο. Σημειώνουμε επίσης ότι το «Τριφύλλι» συμπλήρωσε 12 under σε 13 παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα συνεχίσει αυτό το σερί καθώς βλέπω να χάνει είτε με 1-0, είτε με 2-0 αύριο στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός όσο απρόβλεπτος και αν είναι φέτος, τον Παναιτωλικό μπορεί να τον κερδίσει. Οι γηπεδούχοι έχουν αμυντικά προβλήματα και θα είναι δύσκολο για αυτούς να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους απέναντι στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Η τέταρτη ομάδα της κορυφής υποδέχεται αύριο τον Λεβαδειακό και βλέπω Χ ημίχρονο – άσσο τελικό. Οι Βοιωτοί ξεφούσκωσαν και δεν τους έχω ικανούς για θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Σημειώστε ότι οι δύο ομάδες μετρούν από πέντε στα έξι under εντός και εκτός αντίστοιχα.

Σήμερα γίνονται δύο ακόμα παιχνίδια. Το Λάρισα – Ξάνθη και το Πανιώνιος Πλατανιάς. Στο πρώτο βλέπω Χ και under. Η Ξάνθη έχει 11 στα 13 under και η Λάρισα έξι στα έξι στην έδρα της. Με την ισοπαλία θα… χαρούν και οι δύο.

Η ψυχολογία των παικτών του Πανιωνίου είναι πολύ ανεβασμένη μετά από το διπλό στη Λεωφόρο. Ο Πλατανιάς συνεχίζει την πτωτική πορεία του, αφού συμπλήρωσε εννέα σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις με επιμέρους σκορ 3-24!  Η άμυνά του δεν στρώνει με τίποτα και γι΄αυτό επιλέγω άσσο με over…

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας όμως, είναι ο Αστέρας που συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες με γκολ 10-0. Αξιόλογη ομάδα ο Απόλλωνας, αλλά η φόρμα των Αρκάδων με οδηγούν στο διπλό στην αυριανή τους αναμέτρηση, στην οποία θα παρευρεθώ…

Το μόνο παιχνίδι που απέμεινε είναι το αυριανό ανάμεσα στον ΠΑΣ και τη Λαμία. Δείτε λοιπόν τι έχουμε εδώ: Η Λαμία συμπλήρωσε πέντε ισοπαλίες στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Ο ΠΑΣ έχει φέρει τέσσερα  σκορ 1-1 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια του. Αφού λοιπόν φέρνουν συνέχεια ισοπαλίες, είναι πολύ πιθανό να δούμε άλλο ένα Χ αύριο το απόγευμα…

«ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ