ΑΟΠΛΟΣ Ο ΠΑΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Αγαπητοί φίλοι γεια σας.

Τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές όλα τα ματς διεξάγονται στις 19.00 την Κυριακή, προκειμένου η μία ομάδα να μην γνωρίζει το αποτέλεσμα της άλλης.

Σήμερα διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδα του πρωταθλήματος. Δυστυχώς για τους πράσινους όμως, ο Μπεργκ αλλά και ο Βιγιαφένιες δεν θα αγωνιστούν επειδή είναι τιμωρημένοι. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν χάνει ίσως τα δύο μεγαλύτερά του όπλα σε αυτό το παιχνίδι. Ειδικά η απουσία του Σουηδού είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, διότι το τελευταίο διάστημα πετύχαινε συνεχώς τέρματα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα και μέσα στην Τούμπα πάντα ήταν και θα είναι το φαβορί. Ο άσσος βρίσκεται σε καλές τιμές και λόγω του απουσιών του ΠΑΟ θα τον προτιμήσω.

Η Βέροια και ο Ηρακλής πέτυχαν δύο πολύ σημαντικές νίκες που τους αναπτέρωσαν τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Λεβαδειακός έχει απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα διότι αυτές τις δύο αγωνιστικές παίζει με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και την τελευταία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ηρακλής μπορεί να μαστίζεται από χίλια δύο προβλήματα, αλλά δεν τα παρατάει με τίποτα. Στο τέλος βέβαια δεν αποκλείεται να υποβιβαστεί για οικονομικούς λόγους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψει να αγωνίζεται. Σήμερα λοιπόν δίνει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι στα Γιάννενα απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει κανένα στόχο και που το απέδειξε την προηγούμενη αγωνιστική στη Βέροια. Οι Ηπειρώτες έχουν σημαντικές απουσίες στην επίθεση με κυριότερη αυτή του Κόντε που είναι ο παίκτης που έχει πετύχει τα μισά γκολ της ομάδας. Αν ο Ηρακλής καταφέρει απόψε να πάρει καλό αποτέλεσμα εκεί, πιστεύω ότι θα σωθεί διότι έχει πολύ πιο εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια (Παναιτωλικό και Αστέρα).

Με τον Παναιτωλικό παίζει η Βέροια που και αυτή χρειάζεται μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σωθεί ακόμα 100%, αλλά βάσει προγράμματος δύσκολα θα κινδυνεύσουν. Από την άλλη μεριά όμως, δεν μπορούν και να… χαρίσουν το ματς στη Βέροια διότι θα χρειαστεί να περιμένουν ακόμα μία εβδομάδα για να παραμείνουν και μαθηματικά στην κατηγορία. Με ένα Χ όμως θα είναι εξασφαλισμένοι. Η ομάδα της Ημαθίας μπορεί να χρειάζεται νίκη, αλλά ακόμα και ο ένας πόντος μπορεί να της φανεί χρήσιμος. Αρκεί βέβαια τις δύο τελευταίες αγωνιστικές με Αστέρα και Ξάνθη να πάρει 6 πόντους.

Η Λάρισα που επίσης κινδυνεύει, έχει δύσκολο πρόγραμμα με Ξάνθη και Παναθηναϊκό και πρέπει οπωσδήποτε να ψάξει για βαθμό μέσα στο Περιστέρι. Έχει νέο προπονητή τον Πάους και ο Ατρόμητος δείχνει να τα έχει παρατήσει…

Στο Αστέρας – Ξάνθη υπάρχει μεγάλη παράδοση στις ισοπαλίες. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο πίνακας είναι πιθανό να φέρουν ακόμα ένα Χ σε μεταξύ τους παιχνίδι, καθώς ο μεν Αστέρας θα κάνει βήμα παραμονής και η δε Ξάνθη θα συνεχίσει να έχει ελπίδες για play off.

Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα κερδίσουν αλλά λόγω χαμηλών αποδόσεων δεν ποντάρουμε. Ο Ολυμπιακός πάντως κερδίζει κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία μέσα στη Λιβαδειά!

Ο Πανιώνιος τέλος, είναι το φαβορί απέναντι σε έναν Πλατανιά που μετά από την ήττα του από την ΑΕΚ, έχασε τις ελπίδες του για τα play off. Και εδώ όμως έχω πρόβλημα με την απόδοση διότι ο Πανιώνιος δυσκολεύεται αρκετά το τελευταίο διάστημα να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Θα προτιμήσω το under.

Είπαμε δυο λόγια για όλα τα παιχνίδια, αλλά οι δύο βασικές σημερινές μου επιλογές είναι ο άσσος του ΠΑΟΚ και το διπλό του Ηρακλή, διότι πληρώνουν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο σημείο.

Καλό Πάσχα.

 

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ