ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ…

Αγαπητοί φίλες και φίλοι γεια σας. Δύσκολα τα πράγματα σήμερα, αφού τα δύο από τα πέντε ματς που γίνονται, δεν προσμετρούνται λόγω αποδόσεων. Μιλάω για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Να πούμε πάντως ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει χάσει ποτέ από την Ξάνθη, αφού μετρά 25 νίκες και 8 ισοπαλίες σε 33 συνολικά παιχνίδια!

Ο δε ΠΑΟΚ έχει να χάσει στην Τούμπα από τον Απόλλωνα πάνω από μισό αιώνα. Το πρόσφατο ρεκόρ του είναι 26-7-0! Δύσκολα λοιπόν αυτοί οι δύο άσσοι να μην επιβεβαιωθούν από το ημίχρονο. Επειδή αναφέρθηκα σε παράδοση, πρέπει να πούμε ότι τα Γιάννενα έχουν χάσει μόνο μια φορά στην έδρα τους από τον Ατρόμητο. Ήταν τη σεζόν 2011-2012. Συνολικά ο ΠΑΣ έχει 16 νίκες σε 19 παιχνίδια. Οι τέσσερις από αυτές είναι σερί, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ! Αν σήμερα προσθέσουμε και τις σημαντικές απουσίες που έχει ο Ατρόμητος κυρίως στην επίθεση, τότε νομίζω ότι το πρώτο σημείο που απορρίπτεται είναι το διπλό. Επειδή όλα τα ματς του ΠΑΣ είναι κλειστά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, το μόνο που βλέπω πιθανό είναι να λήξει το πρώτο ημίχρονο χωρίς να σημειωθεί κάποιο τέρμα. Ξέχασα να αναφέρω πριν ότι ο ΠΑΣ μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι οι μοναδικές ομάδες στη Σούπερ Λίγκα που δεν έχουν χάσει ακόμα στην έδρα τους.

Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται ο Αστέρας (φωτο) που συμπλήρωσε έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Το ξέραμε ότι ήταν θέμα χρόνου να ανέβει αγωνιστικά και βαθμολογικά, διότι η ομάδα της Τρίπολης έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Η Λαμία αντιθέτως βρίσκεται σε πτωτική πορεία και αυτό οφείλεται στο ότι έπαψε να σκοράρει ξαφνικά. Εδώ και 11 αγωνιστικές έχει μόνο μία νίκη και με τη φόρα που έχει πάρει ο Αστέρας μπορεί να βρει καλό αποτέλεσμα και μέσα στη Λαμία. Ίσως οι αποδόσεις εδώ να έπρεπε να ήταν ανάποδες δηλαδή.

Με το Παναιτωλικός – Πανιώνιος τέλος, δεν βγαίνει άκρη, διότι οι γηπεδούχοι είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο.  Συνήθως στο ελληνικό πρωτάθλημα όλες οι ομάδες έχουν πολύ καλύτερες επιδόσεις εντός από ότι εκτός έδρας. Αυτό όμως δεν ισχύει φέτος για τον Παναιτωλικό, ο οποίος έχει δεχθεί τα διπλάσια γκολ μέσα στο γήπεδό του από αυτά που είχε δεχθεί μακριά από αυτό (16 έναντι 8). Ο Πανιώνιος είναι αρκετά σοβαρός και έχει καλή παράδοση εκεί. Είναι πιθανό να πάρει θετικό αποτέλεσμα, αλλά από την άλλη μεριά δεν τον εμπιστεύομαι τόσο πολύ για να ποντάρω τα χρήματά μου πάνω του.

Έτσι λοιπόν θα κρατήσω μόνο το διπλό του Αστέρα και το 0-0 στο ημίχρονο στο ΠΑΣ – Ατρόμητος.

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ