ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΙΝΟ…

Γεια σας. Σήμερα τα δύο πρώτα under της αγωνιστικής είναι στο Απόλλων Λάρισας – Τρίκαλα και στο Παναχαϊκή – Διαγόρας.

Το πρώτο είναι ένα Θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισοδύναμους αντιπάλους που δεν πετυχαίνουν εύκολα γκολ. Τα under τους είναι απανωτά στο πρωτάθλημα, ενώ είναι πιθανή και η ισοπαλία.

Ο Διαγόρας συνεχίζει να φέρνει μόνο under από την αρχή της σεζόν αφού έκανε το 12 στα 12! Η Παναχαϊκή έχει 10 στα 12 και φέρνει μόνο under και no goal για έξι συνεχόμενα παιχνίδια.

Στο σημερινό ντέρμπι Ιωνικός – Ξάνθη, δεν βλέπω νικητή. Για μένα η Ξάνθη έχει καλύτερη ομάδα, αλλά δεν δείχνει να έχει προσαρμοστεί ακόμα στην κατηγορία. Η έδρα του Ιωνικού είναι μέτρια και ο ένας βαθμός είναι καλός.

Ο Εργοτέλης είναι και πρώτος και… καλύτερος με 8 νίκες σε 12 αγωνιστικές. Απέναντι στη ντεφορμέ Δόξα αναμένεται να φτάσει στη νίκη.

Στο Χανιά – Λεβαδειακός τέλος, θα εμπιστευτώ τους καλύτερους φιλοξενούμενους, που από τη μέρα που τους ανέλαβε ο Τζιουσέπε Σανίνο, έχουν αλλάξει τελείως προφίλ, αφού παίζουν πιο επιθετικά. Ο Σανίνο (φωτο) είχε ξαναπεράσει από τον Λεβαδειακό και ακόμα θυμάμαι πως η ομάδα έψαχνε τότε τρόπους να τον ξεφορτωθεί… (έχει τη φήμη του γυρολόγου…) Τα Χανιά δεν είναι ομάδα που σκοράρει και αν ο Λεβαδειακός που έχει την καλύτερη επίθεση, προηγηθεί, δύσκολα θα χάσει τη νίκη.

Καλή επιτυχία.

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ