Διπλά την Κυριακή…

Γεια σας. Οι προσεγγίσεις μας στα παιχνίδια της Β εθνικής κατηγορίας πάνε αρκετά καλά και αυτό συμβαίνει διότι οι ομάδες αυτού του πρωταθλήματος δεν συνηθίζουν να μας εκπλήσσουν.

Ο Διαγόρας για παράδειγμα έχει 13 στα 13 under και σήμερα φιλοξενεί μια ομάδα που έχει 6 στα 6 under μακριά από την έδρα της. Ο Απόλλων Λάρισας μάλιστα, είναι ο μοναδικός που δεν έχει σκοράρει ακόμα εκτός έδρας. Ο Διαγόρας έφτασε τις πέντε σερί νίκες με το ίδιο σκορ (1-0). Το ίδιο πιθανό να γίνει και σήμερα. Να κερδίσουν δηλαδή οι ροδίτες με 1-0!

Το Λεβαδειακός – Εργοτέλης είναι ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που θα διεκδικήσουν άνοδο. Η Λιβαδειά έχει τα περισσότερα Χ στο πρωτάθλημα και εντός έδρας έχει τέσσερα στα επτά. Επειδή ακριβώς είναι ντέρμπι ισοδύναμων αντιπάλων θα ρισκάρω στο Χ.

Ο Ιωνικός έχει καλύτερη ομάδα από τα Τρίκαλα και θα πάω στο Χ2. Σίγουρα πάντως παίζει και το under που φέρνουν οι γηπεδούχοι εδώ και πολύ καιρό.

Ο Καραϊσκάκης λόγω άμυνας δεν πρόκειται να τη γλιτώσει φέτος και θα υποβιβαστεί. Τα Χανιά είναι το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχουν και 12 στα 13 under. Το προσθέσουμε και αυτό το στοιχείο λοιπόν…

Αύριο τέλος, νομίζω ότι και οι δύο φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν. Η έμπειρη Ξάνθη παίζει εκτός έδρας με τη Δόξα Δράμας η οποία έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες με σκορ – γκολ 1-10.

Η Παναχαϊκή φιλοξενείται από την Ιεράπετρα που είναι η μοναδική χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Το πιθανότερο είναι οι πατρινοί παρόλες τις απουσίες τους, θα κερδίσουν μέσα σε μια τόσο κακή έδρα.

Σας εύχομαι καλό τριήμερο και καλή επιτυχία.

 «ΠΑΙΚΤΗΣ»

(Επειδή ο «παίκτης» έχει παίξει μπάλα στο παρελθόν σε ελληνικές ομάδες, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του για ευνόητους λόγους)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 14ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

13 Μαρτίου 2021       ΠΑΕ Χανιά – ΑΕ Καραϊσκάκης

13 Μαρτίου 2021       Λεβαδειακός  – Εργοτέλης

13 Μαρτίου 2021       Διαγόρας Ρόδου – Απόλλων Λάρισας

13 Μαρτίου 2021       ΑΟ Τρίκαλα  – Ιωνικός

14 Μαρτίου 2021       ΟΦ Ιεράπετρας –  Παναχαϊκή

14 Μαρτίου 2021       Δόξα Δράμας  – ΑΟ Ξάνθη

*όλα τα παιχνίδια της Β εθνικής ξεκινούν στις 14.45μμ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ!

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίθανα δώρα* στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΕΩΣ 110 ΔΩΡΑ*
  • ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ