ΤΕΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ…

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Λίγα τα παιχνίδια σήμερα στο στοίχημα και έτσι θα πάμε σε χαμηλά πονταρίσματα, βαδίζοντας όμως με τη λογική…

Στη Ρωσία για παράδειγμα, η μοναδική ομάδα που δεν έχει σημειώσει ούτε μια νίκη από την αρχή της σεζόν είναι η ουραγός Ουράλ η οποία έχει βάλει μόλις δύο γκολ σε 7 παιχνίδια. Η Λοκομοτίβ Μόσχας αντιθέτως, παραμένει αήττητη, ενώ στα μεταξύ τους παιχνίδια υπάρχει μια παράδοση που θέλει τους μοσχοβίτες να έχουν υποστεί μόνο δύο ήττες στα τελευταία 20 παιχνίδια τους. Η απόδοση του διπλού υποχωρεί και αυτό ομολογώ είναι κάτι που το περίμενα.

Στην Ιταλία – μιας και πιάσαμε τις παραδόσεις – η Νάπολι μετρά 10 νίκες και μια ισοπαλία στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Ουντινέζε και στις δύο έδρες! Έχει ξεκινήσει με 3 στα 3, ενώ έρχεται και από τη σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους. Είναι ανώτερη της Ουντινέζε και αναμένω να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο αυτό…

Στη Ρουμανία η Στεάουα Βουκουρεστίου έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε έξι αγωνιστικές και αυτήν με ανατροπή. Σήμερα υποδέχεται την Σέλιμπαρ η οποία κερδίζει εντός, αλλά χάνει εκτός. Η Στεάουα είναι μια ιστορική ομάδα που αξίζει πολύ καλύτερης τύχης από το να… βολοδέρνει σε αυτή την κατηγορία.

Στη Σουηδία τα… μεγαλεία της Γκέτεμποργκ είναι εδώ και χρόνια περασμένα και φέτος η ομάδα κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό. Μετρά μόλις πέντε νίκες σε 18 αγωνιστικές και απόψε έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ΑΙΚ που διεκδικεί τον τίτλο.

Η ομάδα της Στοκχόλμης είναι η μοναδική που διατηρεί το αήττητο της έδρας της (8-2-0), ενώ είναι και η κάτοχος της καλύτερης άμυνας στην κατηγορία. Συμπλήρωσε τέσσερις σερί νίκες απέναντι στην Γκέτεμποργκ, και από τη στιγμή που ο άσσος της πληρώνει καλά, (1.92 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”]) δεν έχω πρόβλημα να ποντάρω σε αυτόν.

Κάτι άλλο προς το παρόν δυστυχώς εγώ δεν έχω, και έτσι θα προχωρήσω με αυτά περιμένοντας κάτι καλύτερο στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ