ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Καλημέρα. Σήμερα έχουμε ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά με το όλο το… σέβας, θα μου επιτρέψετε να μην ασχοληθώ καθόλου. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για ελληνικά παιχνίδια και οι εκπλήξεις παραμονεύουν. Αρκεί να σας θυμίσω τι έγινε προχθές στο ΟΦΗ – ΑΕΚ…

Ας τα αφήσουμε όμως αυτά και ας πάμε να κάνουμε μια επιλογή στο στοίχημα από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας ξεκινώντας από τη Φινλανδία όπου διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της σεζόν. Γίνεται μάχη για την εξάδα και μια από τις ομάδες που διεκδικούν είσοδο σε αυτή είναι η Λάχτι που ισοβαθμεί με άλλους δύο συλλόγους. Η νίκη απέναντι στην ουραγό KTP αποτελεί μονόδρομο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει, διότι οι γηπεδούχοι μετρούν μία και μόνο νίκη και αυτήν πριν από τέσσερις μήνες και βάλε!

Η Χάκα έχει τα… χάλια της φέτος και μέσα στην έδρα της έχει μόνο μία νίκη σε εννέα αγωνιστικές. Η Σεϊναγιόεν αντιθέτως, τα πηγαίνει πολύ καλά και θέλει να τερματίσει τρίτη για μια καλή συνέχεια στα play off. Η παράδοση δείχνει τέσσερα σερί διπλά και ελπίζω να συνεχιστεί γιατί είναι καλή και η απόδοση. (2.30 στην  [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η Ίλβες η οποία έρχεται από τρεις σερί νίκες, θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στη Μάριεχαμν προκειμένου να τερματίσει μέσα στην πρώτη εξάδα. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ελπίδες για είσοδο σε αυτή και οι δύο ομάδες διατηρούν σχετικά καλές σχέσεις.

Η Ίντερ Τούρκου στηρίζεται στην έδρα της και απόψε φιλοξενεί την Ούλου που είναι τρίτη από το τέλος, έχοντας υποστεί τις περισσότερες (7) εκτός έδρας ήττες στην κατηγορία. Φαβορί οι γηπεδούχοι λοιπόν…

Στην Τουρκία τώρα, η Γαλατά κινδυνεύει να μείνει από νωρίς πολύ πίσω και γι΄αυτό το λόγο θα πρέπει να ψάξει για βαθμούς στο αποψινό ματς με την μέτρια Καϊσέρισπορ. Εδώ υπάρχει και μια πολύ καλή πρόσφατη παράδοση για την ομάδα της Πόλης, καθώς έχει 7 διπλά και τρία Χ στις τελευταίες 10 επισκέψεις της. Απλά όλοι γνωρίζουμε ότι ειδικά με τους Τούρκους δεν ανοιγόμαστε ποτέ

Στην Ελβετία η Σεν Γκάλεν τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, αφού αγνοεί τη νίκη από την πρώτη αγωνιστική! Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα, δέχθηκε πέντε γκολ από τη Σερβέτ! Η Βασιλεία παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία και λόγω καλή απόδοσης το παιχνίδι μπορεί να παιχτεί και 2 DNB.

Η Γιούνγκ Μπόις αν βρεθεί σε καλή βραδιά δεν συγκρίνεται με τη Λωζάννη. Η ανωτερότητα των φιλοξενούμενων αποτυπώνεται και στην πρόσφατη παράδοση που τη θέλει να μετρά 18 νίκες και στις δύο έδρες σε σύνολο 22 αναμετρήσεων! Εδώ θα μπορούσαμε κάλλιστα να συνδυάσουμε το διπλό με το over

Στην Ολλανδία η Τσβόλε όχι μόνο μετρά μόνο ήττες, αλλά δεν έχει σημειώσει ούτε ένα τέρμα από την αρχή της περιόδου! Αυτό είναι κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Σπάρτα Ροτερνταμ και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Και εδώ λόγω υψηλής απόδοσης, μπορούμε να μειώσουμε το ρίσκο ποντάροντας στο 2 DNB.

Η Φέγενορντ άστραψε και βρόντηξε την προηγούμενη εβδομάδα με το 0-4(!) μέσα στην έδρα της Αϊντχόφεν. Η ψυχολογία ανέβηκε στα ουράνια και θέλω να πιστεύω ότι οι παίκτες της δεν θα αφήσουν να πάει χαμένο αυτό το εντυπωσιακό διπλό. Αυτός είναι και ο λόγος που θα συνδυάσω τον άσσο με το over στην αποψινή αναμέτρηση με τη Χέρενφεν.

Στην Γαλλία η περσινή πρωταθλήτρια Λιλ έχει μείνει 13 βαθμούς πίσω μέσα σε έξι παιχνίδια! Το αρνητικό ξεκίνημα πρέπει να λάβει τέλος και σήμερα έχει μια καλή ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα απέναντι στη μέτρια Ρεμς που φέτος φέρνει συνέχεια ισοπαλίες. Θα ποντάρω στους γηπεδούχους λοιπόν, αλλά προκειμένου να μεγαλώσω την απόδοση, θα παίξω Χ ημίχρονο – άσσο τελικό.

Αρνητικό είναι και το ξεκίνημα της Βιγιαρεάλ στην Ισπανία καθώς μετά από τέσσερις αγωνιστικές, μετρά ισάριθμες ισοπαλίες. Αν δεν το πάει έτσι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, τότε σήμερα απέναντι στην συγκριτικά αδύναμη Έλτσε θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη της φετινή νίκη.

Στην Ισλανδία δεν θα μπορούσα να επιλέξω τίποτα άλλο εκτός από τον συνδυασμό του over 3.5 με το gg στην αναμέτρηση της Γκρότα με την Βεστμαναεϊγιάρ. Οι γηπεδούχοι συμπλήρωσαν 10 συνεχόμενα over και g-g μαζί! Την προηγούμενη αγωνιστική μάλιστα συνέτριψαν με 8-0 (!) την Αφτουρέλντινγκ. Στο ημίχρονο το ματς ήταν ήδη 6-0! Της ίδιας όμως… φιλοσοφίας είναι και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν σκοράρει στα 19 από τα 21 φετινά τους παιχνίδια.

Στη Β Βραζιλίας τέλος, η Κοριτίμπα συνεχίζει την πορεία της προς την άνοδο και σήμερα είναι το φαβορί κόντρα στη Βιτόρια που έχει πετύχει μόλις τέσσερις νίκες σε 24 αγωνιστικές. Η Κοριτίμπα έχει ήδη 7 διπλά στο ενεργητικό της και επειδή και εδώ το διπλό πληρώνει αρκετά καλά, μπορούμε να ποντάρουμε στο 2 DNB.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ