ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Καλημέρα. Ξεκινώντας από τη Β Γερμανίας, η Ντάρμσταντ διαθέτει μια ισχυρότατη έδρα με έξι νίκες σε επτά παιχνίδια και τέρματα 20-3! Διανύει περίοδο πολύ καλής φόρμας καθώς έρχεται από έξι νίκες και μία ισοπαλία. Έχει την καλύτερη επίθεση και σήμερα υποδέχεται τη ντεφορμέ Φορτούνα η οποία έρχεται από τρείς ήττες και μια ισοπαλία. Βάσει φόρμας λοιπόν προκύπτει ο άσσος που πληρώνει πολύ ικανοποιητικά στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] (1.95)

Η ιστορική Βέρντερ αν θέλει να παραμείνει… ιστορική, θα πρέπει να επιταχύνει τους ρυθμούς της πριν χαθεί από τον πρώτο γύρο η άνοδος. Σήμερα έχει ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ μέτρια ομάδα όπως είναι η Άουε. Επειδή όμως η απόδοση του άσσου δεν είναι δα κανένα… κελεπούρι, εγώ θα σας παραθέσω και ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο… Η Βέρντερ συμπλήρωσε δέκα 2-3 γκολ στα τελευταία 11 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Ένα μόνο χάθηκε (2-2) και αυτό στις καθυστερήσεις! Η δε Άουε έφερε έξι 2-3 γκολ στα 7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα…

Στη Β Δανίας η πρωτοπόρος Χέλσινγκορ έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 17 αγωνιστικές. Έχει την καλύτερη επίθεση και απόψε παίζει με τη ντεφορμέ Χόμπρο που έρχεται από τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια. Μάλλον για διπλό και over πάει εδώ…

Στη Β Ολλανδίας η Ντόρντρεχτ είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας αφού παραμένει ουραγός με δύο νίκες σε 17 αγωνιστικές. Μετρά επτά ήττες στα εννέα πιο πρόσφατα και έχει και τη χειρότερη άμυνα. Το διπλό της Ρόντα πέφτει σχεδόν παντού και μάλλον πάμε και εδώ για συνδυασμό διπλού και over.

Τον φαβοριτισμό της Αλμίρε Σίτι ομολογώ ότι δεν τον πολυκατανοώ, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα έχει τη χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα. Όσο για φόρμα; Μία νίκη σε 12 αγωνιστικές. Όσο για τα πρόσφατα; Επτά ήττες σε εννέα παιχνίδια.

Η ΦΚ Αϊντχόφεν αντιθέτως, πραγματοποιεί αξιοπρεπή πορεία και είναι σε καλή κατάσταση καθώς έρχεται από τέσσερις νίκες σε πέντε ματς. Στις τρεις από αυτές τις νίκες έβαλε από 4, 5 και 6 γκολ! Μετά από όλα αυτά λοιπόν θα πάω εύλογα προς το 2 ή και το 2 DNB που πληρώνει πολύ καλά.

Η Φόλενταμ έχει πετύχει σχεδόν τα τριπλάσια (43 έναντι 15) γκολ από τη Χέλμοντ. Οι δύο ομάδες είναι η μέρα με τη νύχτα αφού η Φόλενταμ που είναι πρώτη έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 17 αγωνιστικές! Εκτός έδρας μάλιστα παραμένει ακόμα αήττητη. Όσο για τη Χέλμοντ, αυτή έρχεται από τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες και παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

Στην πρώτη Ολλανδίας παίζεται αρκετά ο άσσος της Γκρόνινγκεν, αφού η Τσβόλε παραμένει τελευταία με 11 νίκες σε 14 παιχνίδια. Η Γκρόνινγκεν είναι στα καλύτερά της από τη φετινή σεζόν και έχει και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της.

Στη Νάσιοναλ της Γαλλίας η Βιλεφράνς έχει αποδειχθεί πολύ… σκληρό καρύδι καθώς μετρά μόνο μία ήττα σε 14 αγωνιστικές. Έχει σκαρφαλώσει σε προβιβάσιμη θέση και απόψε υποδέχεται την αρνητική Κρετέιγ που μετρά 7 ήττες στα 10 πιο πρόσφατα. Πρώτη τύχη στους γηπεδούχους λοιπόν.

Στη Βραζιλία απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και η Σπορτ Ρεσίφε την προηγούμενη εβδομάδα υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Να η ευκαιρία λοιπόν για την σούπερ φορμαρισμένη Φλαμένγκο να πάρει ένα εκτός έδρας τρίποντο.

Υποβιβασμένη εδώ και μήνες είναι και η Σαπεκοένσε που έχει μόνο μία νίκη σε 35 παιχνίδια! Εντός μάλιστα έχει 11 ήττες και έξι ισοπαλίες σε 17 αγωνιστικές. Εδώ και καιρό παίζουν αρκετοί αναπληρωματικοί και έτσι η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε μπορεί να πάρει τη νίκη που θα της χρησιμεύσει πολύ στο να αποφύγει τυχόν περιπέτειες. Τα δυο παραπάνω βραζιλιάνικα μπορούν να παιχτούν και σε δυάδα με απόδοση 2.94 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”].

Στην Αργεντινή τέλος, διαφαίνεται μια ακόμα ήττα – που θα είναι η έκτη σερί – για την Ατλέτικο Τουκουμάν που τα έχει παρατήσει. Μετρά τις περισσότερες εκτός έδρας ήττες, ενώ έχει και τη χειρότερη άμυνα. Η Κολόν Σάντα Φε έχει καλή έδρα και χάνει δύσκολα. Ο άσσος αυτός προσφέρεται στο 1.85 από την [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Καλή τύχη και μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στο live στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου τις τελευταίες μέρες βγάζουμε κάτι περιποιημένα δεκάρια σε αφρικανικά διπλά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ