ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ UNDER!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Πραγματικά δεν βγαίνει άκρη από τα τρία σημερινά παιχνίδια της Σούπερ Λίγκα, καθώς καμία από τις έξι ομάδες δεν δείχνει να ξεχωρίζει. Θα μπορούσαμε να κοντράρουμε τον Απόλλωνα με βάση την έως τώρα εικόνα του, αλλά από τη στιγμή που απομακρύνθηκε ο Πετράκης, ίσως οι παίκτες του αποδώσουν καλύτερα.

Ο ΠΑΣ θεωρώ ότι έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του ΟΦΗ, αλλά από την άλλη μεριά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα της Κρήτης έκοψε βαθμούς τόσο από τον ΑΕΚ (ενώ έχανε με 3-0), όσο και από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο τελευταίος (Άρης) φιλοξενείται από τον Ατρόμητο και τα τελευταία δύο χρόνια τα μεταξύ τους παιχνίδια λήγουν ισόπαλα. Δεν αποκλείεται να έχουμε μια από τα ίδια, από τη στιγμή που φέτος δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Άρης θεωρητικά είναι ανώτερος, αλλά η έδρα ισοσκελίζει κάπως τα πράγματα. Ουσιαστικά λοιπόν μάλλον δεν θα ασχοληθούμε με Σούπερ Λίγκα σήμερα και θα περάσουμε κατευθείαν στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

Στη Β Γαλλίας, η Σεντάν συμπλήρωσε 7 under σε 7 παιχνίδια. Φιλοξενείται από τη Σατορού η οποία έρχεται από τέσσερα σερί under. Αυτό θα κρατήσω, καθώς και το Χ του ημιχρόνου…

Η  Τουλούζ πραγματικά δεν έχει αντίπαλο και όλα δείχνουν ότι φέτος θα ανέβει δια περιπάτου στη μεγάλη κατηγορία. Εκεί δηλαδή που ανήκει. Η Καέν παραμένει χωρίς νίκη για πέντε αγωνιστικές και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν βλέπω έκπληξη στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Στη Σουηδία η ΑΙΚ που διατηρεί ένα αήττητο 11 αγωνιστικών, είναι σε θέση να φύγει νικηφόρα από την έδρα της ντεφορμέ Ντέγκερφορς, η οποία έρχεται από πέντε σερί ήττες και συνολικά 9 στα 11 τελευταία παιχνίδια της. Έχει κακή άμυνα και έδρα και η ΑΙΚ έχει δεχθεί τα λιγότερα (16) γκολ στην κατηγορία.

Στην Τουρκία η Κόνιασπορ παραμένει χωρίς ήττα μετά από 6 αγωνιστικές. Σήμερα παίζει με τη ντεφορμέ Κασίμπασα που έρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες με τέρματα 0-5. Έξω πέφτει το διπλό, αλλά ακόμα παραμένει σε τιμές που μπορεί να παιχτεί στο 2 DNB.

Στην Β Ολλανδίας υποχωρεί παντού η απόδοση του άσσου του Γιόνγκ Άγιαξ, αλλά εγώ στο 1.60 δεν ποντάρω. Θα προτιμήσω το κλασικό πλέον over 3.5 συνδυαστικά με το g-g αφού και οι δύο αυτές ομάδες πετυχαίνουν και δέχονται το γκολ με μεγάλη ευκολία. Αν κοιτάξουμε τα έως τώρα αποτελέσματά τους, θα βρούμε σκορ της τάξεως του 5-0, 2-4, 6-3 και 7-1!

Θα επιστρέψω στα under, επειδή για το τέλος άφησα την Αργεντινή που φημίζεται για τα κρέατά της και τα… under της. Η Αρχεντίνος έχει 11 στα 12 under και σήμερα φιλοξενεί τη Ρασίνγκ Κλουμπ που έχει 10 στα 12. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Ρασίνγκ έχει φέρει πέντε 0-0 έως τώρα. Σε αυτό το παιχνίδι λοιπόν, εκτός από under θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε και στο Χ, αφού ούτως ή άλλως οι δύο ομάδες είναι περίπου ίδιες.

Η Ουρακάν έρχεται από 11 συνεχόμενα under! Συνολικά μετρά επτά Χ σε δώδεκα παιχνίδια και θα επιλέξω τα ίδια στοιχήματα με πριν στην αποψινή αναμέτρηση με τη μέτρια Νιούελς. Το under δηλαδή και με ρίσκο το Χ τελικό.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]– Τώρα με το αυτόματο Cash Out* το στοίχημά σου κλείνει ακόμα και αν δεν είσαι online.

|21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ