ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!

Καλημέρα και καλό μήνα. Ξεκινώντας από τη Β Αυστρίας, είναι εμφανές ότι φέτος η Αούστρια Λουστενάου παίζει χωρίς αντίπαλο. Μετρά ήδη 8 νίκες σε 9 αγωνιστικές διατηρώντας την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Σήμερα φιλοξενείται από την προτελευταία Ντόρνμπιρν, η οποία έχει δεχθεί τα περισσότερα (24) γκολ στην κατηγορία. Λογικά δηλαδή, πάμε για έναν συνδυασμό διπλού με over εδώ.

Στη Β Ολλανδίας η Ντεν Χάαγκ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση σκοράροντας ακατάπαυστα. Οδεύει προς την άνοδο και σήμερα φιλοξενείται από μια ομάδα (Μάαστριχτ) που έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία. Πρόσφατη άλλωστε είναι η επτάρα (!) από την Έμεν παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε νωρίς στο σκορ!

Σταθερά καλή είναι και η πορεία της Φόλενταμ η οποία έρχεται από τρεις νίκες και μια ισοπαλία έχοντας πετύχει 15 γκολ. Η Αλμίρε Σίτι αντιθέτως δεν τα πηγαίνει καλά τελευταία και η απόδοση του άσσου παρουσιάζει μια εύλογη πτώση.

Για την Ντε Γκράαφστσαπ τα έχουμε ξαναπεί… Αν συγκρίνουμε τα ρόστερ όλων των ομάδων, τότε το δικό της είναι το καλύτερο. Έχει μείνει λίγο πίσω, αλλά με 2-3 σερί νίκες φτάνει άνετα στην κορυφή. Η Ος από την άλλη μεριά, έρχεται από τρεις ήττες και μια ισοπαλία, δεχόμενη συνολικά 11 τέρματα. Θεωρώ λοιπόν ότι η έκβαση της αναμέτρησης ανάμεσα σε αυτά τα δύο φιλικά σωματεία θα εξαρτηθεί κυρίως από τις επιθετικές… εμπνεύσεις των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους.

Στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας από τη μια έχουμε μια Τβέντε που συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε καλούς αντιπάλους και από την άλλη μια Γκρόνινγκεν η οποία έχει να κερδίσει από την Πρεμιέρα στο ματς με την Καμπούρ. Θα διαφωνήσω με τους μπουκ που δίνουν πρώτο σημείο τον άσσο, διότι η Τβέντε έχει καλύτερη ομάδα και μια ισχυρότατη παράδοση τα τελευταία χρόνια. Επειδή όμως ακόμα είναι νωρίς για ανοίγματα στην Ολλανδία, θα προσπαθήσω να μειώσω το ρίσκο ποντάροντας στο 2 DNB.

Στην Β Γερμανίας θα πρόκειται για έκπληξη αν το Αμβούργο σκοντάψει απέναντι στην ουραγό Άουε που παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Το ιστορικό Αμβούργο (στη ΦΩΤΟ η μασκότ του) έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε 8 αγωνιστικές και αν θέλει όντως να διεκδικήσει την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία, παιχνίδια όπως το αποψινό θα πρέπει να τα καθαρίζει χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Στη Δανία η Βέιλε παραμένει η χειρότερη ομάδα στην κατηγορία, με 8 ήττες και δύο ισοπαλίες σε 10 αγωνιστικές και με παθητικό τερμάτων 23 γκολ. Δίνεται μια καλή ευκαιρία λοιπόν στην Οντένσε να ξεφύγει από τον… βραχνά των ισοπαλιών και να επιστρέψει στις νίκες απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Έχει και την παράδοση με το μέρος της οπότε το σημείο γίνεται ακόμα πιο προσιτό…

Στην β Ιρλανδίας τόσο η Γιού Σι Ντι όσο και η Γκάλγουεϊ είναι τα φαβορί απόψε απέναντι σε δύο υποδεέστερους αντιπάλους. Η Γιού Σι Ντι φιλοξενείται από την ουραγό Γουέξφορντ η οποία μετρά τις λιγότερες (4) νίκες στην κατηγορία. Έχει τη χειρότερη άμυνα (47 γκολ) ενώ οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν την καλύτερη επίθεση (50). Όσο για την παράδοση; 8-3-0 την τελευταία τετραετία υπέρ της Γιου Σι Ντι.

Η Γκάλγουεϊ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, παίζει εκτός έδρας με την Κομπ Ράμπλερς η οποία έρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες με τέρματα 2-14. Η Γκάλγουεϊ έχει ήδη 6 διπλά στο ενεργητικό της, ενώ η Κομπ μετρά μόλις πέντε νίκες γενικώς από την αρχή της σεζόν. Όλα λοιπόν μας οδηγούν στον συνδυασμό του διπλού με το over εδώ…

Θα κλείσουμε με Ισπανία και τον αγώνα της Μπιλμπάο με την Αλαβές όπου ο άσσος των Βάσκων έχει δεχθεί τα περισσότερα χτυπήματα σήμερα. Η Αλαβές μπορεί να κέρδισε την Ατλέτικο την προηγούμενη αγωνιστική, είχαν όμως προηγηθεί πέντε συνεχόμενες ήττες με τέρματα 1-11! Η Μπιλμπάο φέτος έχει χάσει μόνο από τη Βαγιεκάνο και εκεί στο 96’! Γενικότερα πρόκειται για μια καλή ομάδα με ισχυρή έδρα η οποία δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από την Ντεπορτίβο Αλαβές. (Το παιχνίδι προσφέρεται σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή από το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”].)

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το Bookenemylive.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ