ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ… ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Με την αφρικανική ζώνη του παγκοσμίου κυπέλλου δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα, διότι αφενός δεν γνωρίζω καλά τις ομάδες και τις δυνατότητές τους και αφετέρου έχω παρατηρήσει ότι συχνά – πυκνά τα φαβορί δυσκολεύονται πολύ απέναντι σε αουτσάιντερ.

Το Μάλι πάντως επειδή έχει τύχη να το δω κάνα δυο φορές, θεωρώ ότι έχει καλή ομάδα και πως μπορεί να φύγει νικητής στο ματς με την Ουγκάντα που δεν λέει τίποτα επιθετικά.

Θα περάσω λοιπόν κατευθείαν στο υπόλοιπο πρόγραμμα και σε τρία μόλις παιχνίδια. Στη Γ Γερμανίας,  η Όσναμπρικ η οποία έρχεται από μεγάλο διπλό με σκορ 0-3 επί της Τουργκουτσού, υποδέχεται την αρνητική έως τώρα Βικτόρια Κολωνίας η οποία μετρά 4 ήττες σε 6 αγωνιστικές. Η Όσναμπρικ έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και η Βικτόρια είναι αυτή που έχει δεχθεί τα περισσότερα γκολ. Με τα εως τώρα δεδομένα λοιπόν (τα οποία στην πορεία μπορεί να αλλάξουν) φαβορί είναι οι γηπεδούχοι και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται και από τα πονταρίσματα των παικτών. Τον άσσο τον βρίσκουμε στο 1.95 στη [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Στη Β Ισπανίας η Οβιέδο δεν έχει σημειώσει ακόμα νίκη, ενώ η Ουέσκα τα πηγαίνει καλύτερα παίζοντας στρωτό ποδόσφαιρο. Και εδώ υποχωρεί η τιμή του άσσου, αφού ούτως ή άλλως οι παίκτες δεν έχουν μεγάλα περιθώρια επιλογών, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Β Ισπανίας, τιμές που αρχίζουν από «1» καλό θα ήταν να αποφεύγονται.

Αυτός είναι και ο λόγος που προσωπικά θα αφήσω το ματς για το Live όταν το «1» γίνει «2».

Στη Β Σουηδίας τέλος, η φορμαρισμένη Σούντσβαλ είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί για μία ακόμη φορά την πολύ καλή έδρα της στην οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα σε εννέα αγωνιστικές. Διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και η Έργκριτε βρίσκεται ακριβώς στη γραμμή του υποβιβασμού, έχοντας σημειώσει μόλις τέσσερις νίκες σε 18 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι έχουν και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος τους, καθώς ανεξαρτήτως έδρας διατηρούν ένα αήττητο 10 αγωνιστικών.

Καλή επιτυχία και με ότι άλλο το βλέπουμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ