ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΝΑΣΙΟΝΑΛ…

Καλημέρα. Όπως λέγαμε και χθες, οι επιλογές μας αυτή την εβδομάδα θα είναι περιορισμένες λόγω των ματς των εθνικών ομάδων. Ευτυχώς δηλαδή που σήμερα έχει National League και θα βγει το… μεροκάματο.

Η Μέιντενχεντ βρίσκεται σε διαρκή πτώση, καθώς πλέον συμπλήρωσε πέντε ήττες και μια ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Η Γέοβιλ είναι καλύτερη σαν ομάδα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η κάτοχος της καλύτερης άμυνας στην κατηγορία. Ο άσσος πληρώνει ικανοποιητικά και πιο συγκεκριμένα 2.20 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] η οποία παρεμπιπτόντως έχει κάνει… άλματα στο live!

Τον φαβοριτισμό της Σάουθεντ ομολογώ ότι δεν τον… πολυκαταλαβαίνω, αφού η συγκεκριμένη ομάδα έχει να κερδίσει από την πρώτη αγωνιστική. Έρχεται από τέσσερις σερί ήττες και μέσα στην έδρα της δεν έχει νίκη ακόμα. Η Ίστλιχ από την άλλη μεριά, τις τελευταίες έξι αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την πρωτοπόρο Γκρίμσμπι. Θα πάω λοιπόν στο καλοπληρωμένο Χ2 ή στο 2 DNB.

Η Σόλιχουλ φέτος θέλει να διεκδικήσει άνοδο και η αλήθεια είναι ότι έστω μέσω των Play off μπορεί να τα καταφέρει διότι έχει καλό ρόστερ. Η Γουελντστόουν αντιθέτως δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και την προηγούμενη αγωνιστική έχασε με 5-0 από την Τορκί σε ένα ματς που ήταν 4-0 στο ημίχρονο! Γενικότερα δέχεται πολλά γκολ τελευταία και η Σόλιχουλ είναι ομάδα που σκοράρει…

Την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα όμως την έχει η Ντάγκεναμ με 24 γκολ σε εννέα παιχνίδια. Την τρίτη καλύτερη επίθεση κατέχει η Γουόκινγκ με 17 τέρματα. Οι δύο αυτές ομάδες σήμερα παίζουν μεταξύ τους και θα συνδυάσω το over με το g-g. Θυμίζω ότι η Γουόκινγκ μετρά 6 over σε 7 παιχνίδια και η Ντάγκεναμ 7 over και g-g μαζί σε εννέα αγωνιστικές!

Στη Βραζιλία τώρα, αν το δούμε βάσει φόρμας, τότε η Κορίνθιανς έχει σαφές προβάδισμα απέναντι στην αδύναμη Μπαΐα η οποία βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Η Κορίνθιανς διατηρεί ένα αήττητο 9 αγωνιστικών, ενώ η Μπαΐα τις τελευταίες 12 αγωνιστικές, κατάφερε να νικήσει μόνο τη Φορταλέζα. Το πρόβλημα της Μπαΐα είναι η άμυνα καθώς δέχεται γκολ σχεδόν σε όλα της τα παιχνίδια. Η απόδοση του άσσου υποχωρεί και αυτό είναι κάτι που δεν μου δημιουργεί καμία εντύπωση.

Στη Β Βραζιλίας τέλος, βρίσκω υψηλό το 1.85 του άσσου της [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] στην αναμέτρηση της Αβάι με την Πόντε Πρέτα. Οι γηπεδούχοι βλέπετε, σκαρφάλωσαν στη δεύτερη θέση μετά από τις τέσσερις σερί νίκες τους. Έχουν ισχυρή έδρα και η Πόντε Πρέτα εξαφανίζεται μακριά από το γήπεδό της, αφού σε σύνολο 14 εξόδων της, έχει κερδίσει μόνο τη μέτρια Οπεράριο.

Φίλες και φίλοι αυτά είχα να σας πω για σήμερα, αλλά όλο και κάτι καλό πιστεύω θα βγει στο live που το τελευταίο διάστημα τους έχουμε… ταράξει στις ανατροπές τους book. Όλα αυτά – εννοείται – στο bookenemylive.com.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ↩

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

20 δώρα* κάθε μέρα για έναν μήνα!
  • ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ