ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ

Καλημέρα. Αυτή την εβδομάδα δεν έχουμε Champions League και έτσι θα περιοριστούμε σε παιχνίδια εμβόλιμων αγωνιστικών που διεξάγονται σήμερα και αύριο.

Θα ξεκινήσω από την Ιταλία και τον εύλογο άσσο της Αταλάντα (φωτο) η οποία έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και χρειάζεται βαθμούς. Η Σασσουόλο δεν τα πηγαίνει καλά τελευταία και έχει και την παράδοση εις βάρος της, καθώς στα τελευταία 15 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας, δεν έχει σημειώσει ούτε μία νίκη. Η απόδοση του άσσου υποχωρεί και πιστεύω ότι θα πέσει και άλλο.

Φιορεντίνα και Ίντερ έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Όλα τους τα ματς μέχρι στιγμής τελειώνουν στο over. Της Ίντερ μάλιστα στο over 3.5 γκολ. Προσωπικά δεν είμαι τόσο βέβαιος για αυτό το διπλό, γιατί η ομάδα της Φλωρεντίας έρχεται από τρεις σερί νίκες. Επίσης δυσκολεύει πολύ την Ίντερ τα τελευταία χρόνια, αφού έχει υποστεί μόνο μία ήττα στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους. Καλύτερα το over λοιπόν, από ένα αβέβαιο διπλό.

Στην Β κατηγορία στο Καμπιονάτο η Βιτσέντζα και η Πορντενόνε παραμένουν βυθισμένες στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο συντελεστής τερμάτων της Πορντενόνε μάλιστα είναι 0-11. Σήμερα φιλοξενεί την αήττητη Ρετζίνα και επειδή μου το επιτρέπουν οι αποδόσεις, θα πάω στο 2 DNB.

Η Βιτσέντζα τώρα, φιλοξενείται από την ανώτερή της ΣΠΑΛ και λογικά ο άσσος που έχει παιχτεί, εύκολα ή δύσκολα θα περάσει. Η ΣΠΑΛ είναι καθαρά ομάδα έδρας και αυτό το ματς οφείλει να το πάρει. (1.80 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Ξέχασα πριν να σας αναφέρω ότι και η νεοφώτιστη Αλεσάντρια μετρά μόνο ήττες από την αρχή της σεζόν. Η Άσκολι έχει δύο διπλά σε δύο παιχνίδια, και επειδή… πάλι μου το επιτρέπουν οι αποδόσεις, θα αγοράσω το 2 DNB.

Η Κροτόνε έχει τρία Χ σε τέσσερα ματς και η Λέτσε δύο στα τέσσερα. Επειδή δεν διακρίνω σοβαρές διαφορές δυναμικότητας, σκέφτομαι να ρισκάρω στο Χ που ίσως ικανοποιήσει και τις δύο…

Φεύγουμε από την Ιταλία και πάμε στην Ισπανία, όπου η αήττητη εως τώρα Μπιλμπάο είναι το φαβορί της αναμέτρησης στο ματς με τη Βαγιεκάνο. Οι Βάσκοι μετρούν τέσσερις σερί νίκες απέναντι στη Βαγιεκάνο και φέτος έχουν καταφέρει να κόψουν βαθμούς τόσο από Μπαρτσελόνα όσο και από Ατλέτικο…

Το Χετάφε – Ατλέτικο αποτελεί τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που διατηρούν φιλικές σχέσεις. Η πορεία της Χετάφε είναι σχεδόν… δραματική, αφού μετρά 5 ήττες σε 5 παιχνίδια με τέρματα 1-8! Η Ατλέτικο εννοείται ότι είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και λογικά η έκβαση της αναμέτρησης θα εξαρτηθεί από τα δικά της… κέφια. Και εδώ υπάρχει ισχυρή παράδοση καθώς η πρόσφατη και στις δύο έδρες είναι 16-4-0 υπέρ της Ατλέτικο!

Στη Β Γαλλίας τώρα, βλέπω πιθανή ισοπαλία στο Βαλενσιέν – Μπαστιά. Οι γηπεδούχοι έχουν τρία στα οκτώ Χ και οι φιλοξενούμενοι τέσσερα στα οκτώ. Οι δύο ομάδες είναι περίπου ίδιες, οπότε το ρίσκο μειώνεται…

Η Αζαξιό παραμένει αήττητη μετά από 8 αγωνιστικές, διατηρώντας την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Στα τελευταία 6 παιχνίδια της δέχθηκε μόνο ένα τέρμα. Η Νιόρ είναι ομάδα που αποδυναμώνεται μακριά από την έδρα της και ο άσσος της ομάδας της Κορσικής συνοδεύεται από καλές αποδόσεις. (1.78 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) Εδώ να πούμε ότι η παράδοση των τελευταίων ετών θέλει την Αζαξιό να διατηρεί το αήττητο εννέα παιχνιδιών.

Η Τουλούζ όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία διότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Παραμένει αήττητη, έχει την παραγωγικότερη επίθεση και η Δουνκέρνη από την άλλη μεριά, δεν έχει σημειώσει ούτε μία νίκη σε οκτώ αγωνιστικές. Το διπλό της Τουλούζ είναι από αυτά που πέφτουν περισσότερο σήμερα.

Στην αγγλική Νάσιοναλ Λιγκ τέλος, λογικά η Σόλιχουλ θα περάσει νικηφόρα μέσα από την έδρα της ουραγού Ντόβερ που δεν έχει σημειώσει καμία νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Σόλιχουλ θεωρείται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο λόγω του ποιοτικού της ρόστερ και τελευταία τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα αφού έρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες. Πέρσι πέρασε νικηφόρα από εκεί μέσα με σκορ 0-2 και μπορεί να τα καταφέρει και φέτος…

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ