ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ

Καλημέρα. Ένα από τα ματς που ξεχωρίζει σήμερα είναι αυτό ανάμεσα στην Σουηδία και την Ισπανία που διεξάγεται στη Στοκχόλμη. Είναι παιχνίδι για τον 2ο όμιλο στον οποίο συμμετέχουμε και εμείς. Μια από τις δύο θα κατακτήσει την πρώτη θέση και αυτό σημαίνει ότι το αποψινό ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο.

Και οι δύο έχουν νέα πρόσωπα και η μεταξύ τους προϊστορία στη Σουηδία δείχνει τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη για τους Σουηδούς. Το 1.60 του διπλού δεν θεωρώ ότι ανταποκρίνεται στις δυσκολίες της αναμέτρησης και έτσι πάλι θα προτιμήσω το g-g διότι τόσο οι Ισπανοί όσο και οι Σουηδοί διαθέτουν επιθετικές αρετές.

Η Λιθουανία και η Βόρεια Ιρλανδία αντιθέτως, ακόμα δεν έχουν σκοράρει. Στα… χαρτιά υπερέχουν οι Ιρλανδοί, αλλά ούτε αυτούς θα τους έπαιζα σε τιμές φαβορί. Για μένα είναι προτιμότερο το under και το Χ του ημιχρόνου διότι προβλέπεται ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Οι Τσέχοι οι οποίοι έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά στο πρόσφατο Euro, έχουν ως στόχο την δεύτερη θέση του ομίλου τους, καθώς η πρώτη φαντάζει… καπαρωμένη από τους Βέλγους. Σήμερα υποδέχονται τους αδύναμους Λευκορώσους στην Οστράβα και προτίθεμαι να συνδυάσω τον άσσο με το over. Θυμίζω ότι η Λευκορωσία την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε 8 (!) γκολ από το Βέλγιο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φύγει ο Μάρκχεν και να τον αντικαταστήσει ο Κοντρατίγιε.

Στο Ουγγαρία – Αγγλία πληρώνει ικανοποιητικά τόσο το over όσο και το g-g και μάλλον θα στραφώ προς τα εκεί. Θυμίζω ότι τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του ομίλους και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει συνολικά 19 γκολ. Μέσο όρο δηλαδή πάνω από τρία ανά αναμέτρηση. Προτιμότερα αυτά τα στοιχήματα, από το πενιχρό 1.40 ενός αμφίβολου διπλού. (στο 3.10 προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τον συνδυασμό gg και over)

Στο Πολωνία – Αλβανία θα ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό διότι οι Αλβανοί μπορούν να αντέξουν τουλάχιστο ένα ημίχρονο στη Βαρσοβία. Οι Πολωνοί είναι ανώτεροι αγωνιστικά αλλά αν δείτε τα αποτελέσματά τους, θα διαπιστώσετε ότι τα έξι από τα επτά τέρματα τα έβαλαν στο 2ο ημίχρονο. Στο φινάλε με αυτές τις αποδόσεις, αν δεν ρισκάρεις και λίγο δεν πας για τίποτα… (3.90 ο συνδυασμός στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Από τη ζώνη της Κεντρικής Αμερικής θα συνδυάσω Καναδά με ΗΠΑ κόντρα σε Ονδούρα και Ελ Σαλβαδόρ αντίστοιχα.

Θεωρώ ότι και οι δύο αυτές ομάδες υπερέχουν εμφανώς των αντιπάλων τους και μπορούν να σημειώσουν δύο εύκολες και άνετες νίκες.

Θυμίζω ότι ο Καναδάς στις έξι τελευταίες διαδοχικές νίκες τους είχε συντελεστή τερμάτων 31-1!

Οι δε ΗΠΑ έχουν δώσει συνολικά 23 ματς με το Ελ Σαλβαδόρ και μετρούν 17 νίκες και έξι ισοπαλίες με τέρματα 54-13!

Στη τη ζώνη της Νοτίου Αμερικής τέλος, δεν θα πάω σε Αργεντινή και Βραζιλία που παίζουν οι περισσότεροι, αλλά θα προτιμήσω να ρισκάρω στην ισοπαλία στον αγώνα του Ισημερινού με την Παραγουάη, διότι θεωρώ ότι οι δύο ομάδες μοιάζουν πολύ αγωνιστικά. Το υψόμετρο του Κίτο το οποίο βοηθά τους γηπεδούχους, έρχεται να ισοσκελιστεί με τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζει ο Ισημερινός κυρίως στην άμυνα. Στο φινάλε με τον βαθμό ισοπαλίας ενδέχεται να μείνουν ικανοποιημένες και οι δύο αυτές ομάδες.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ* ΘΕΑΜΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ