ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Καλημέρα. Αφού πρώτα απέφυγα όλες τις αποδόσεις που ήταν από… 0,0 εως 1.30, οι επιλογές μου περιορίστηκαν και αυτό είναι κάτι απολύτως λογικό. Ξεκινώντας από τα ματς των u21, θα κρατήσω το διπλό της δικής μας εθνικής ομάδας, διότι πολύ απλά πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι από τη Λευκορωσία. (1.65 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η εθνική Ελλάδας χρόνια τώρα έχει καλούς πιτσιρικάδες στις εθνικές των Νέων, αλλά μόλις… μεγαλώνουν κάτι στραβώνει. Είμαστε αήττητοι στον όμιλο μετά από τρία παιχνίδια και η Λευκορωσία μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς.

Στον πρώτο όμιλο το Αζερμπαϊτζάν έχει δεχθεί 8 γκολ στα πρώτα δύο παιχνίδια του! Με τέτοια… αεροάμυνα, λογικά θα ηττηθεί από την ανώτερη Φινλανδία που αν δεν πάρει αυτό το ματς δεν θα έχει ελπίδες πρόκρισης για το Euro 2023.

Άντε να προσθέσουμε και το διπλό των Ιταλών στη Βοσνία, καθώς η ομάδα αυτή δεν φαίνεται να έχει καλή φουρνιά νέων παικτών. Οι Ιταλοί όπως πάντα, έχουν πολύ καλή άμυνα και πιστεύω ότι θα κερδίσουν χωρίς να δεχθούν τέρμα, οπότε μπορούμε να συνδυάσουμε το διπλό με το no – goal εδώ.

Πάμε στους… άνδρες.

Στον πέμπτο όμιλο η πρώτη θέση είναι ήδη καπαρωμένη από το εξαιρετικό Βέλγιο. Για τη δεύτερη θα παλέψουν Τσεχία και Ουαλία, οπότε το αποψινό μεταξύ τους ματς είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Οι Ουαλοί αποδίδουν καλά τελευταία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν φτάσει το επίπεδο των Τσέχων. Έξω έχει αρχίσει να υποχωρεί η απόδοση του άσσου και προς τα εκεί τείνω και εγώ…

Στον όγδοο όμιλο η Σλοβενία μόνο με νίκη θα συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση, καθώς απέχει έξι βαθμούς από τις πρώτες θέσεις. Παίζει εκτός έδρας με τη Μάλτα που δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα και προοπτική και θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Παρά την πτώση του Σλοβένικου ποδοσφαίρου και γενικότερα της παλιάς Γιουγκοσλαβικής σχολής (Κροατία – Σερβία) δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο αυτών ομάδων και το διπλό ήδη πέφτει παντού…

Για τον ίδιο όμιλο θα δοθεί μάχη μέχρις εσχάτων για την πρώτη θέση μεταξύ της Κροατίας και της Ρωσίας. Τη Σλοβακία δεν την… πολυπολογίζω διότι αφενός είναι υποδεέστερη και αφετέρου απέχει ήδη τέσσερις βαθμούς. Απόψε οι Ρώσοι υποδέχονται τους Σλοβάκους και το ματς αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι θέλουν να πάρουν και τη ρεβάνς της ήττας του πρώτου γύρου που ήρθε με γκολ προς το τέλος του αγώνα.

Θα αφήσουμε τις εθνικές ομάδες προκειμένου να ρίξουμε μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα. Στη Γαλλική Νάσιοναλ η ουραγός Μπαστιά – Μποργκό παραμένει χωρίς νίκη μετά από εννέα αγωνιστικές. Φιλοξενεί την φορμαρισμένη Ανεσί η οποία έρχεται από πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Η Ανεσί «χτυπάει» άνοδο και δικαιολογημένα θεωρείται το φαβορί της αναμέτρησης (1.90 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]).

Στην Αργεντινή η Σεντράλ Κόρδοβα είναι τελευταία με τις λιγότερες (2) νίκες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα αυτή τις τελευταίες 12 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την Τουκουμάν. Σήμερα υποδέχεται τη φορμαρισμένη Ουρακάν που εδώ και εννέα αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από την Ιντεπεντιέντε. Το σετ των αποδόσεων είναι μοιρασμένο και θα πάω στο 2 DNB.

Μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Αργεντινή είναι η Βελέζ η οποία συμπλήρωσε 8 ματς χωρίς ήττα. Σκαρφάλωσε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και σήμερα φιλοξενείται από την Νιούελς Ολντ Μπόις που για τελευταία φορά στην έδρα της, κέρδισε πριν από δύο μήνες και βάλε! Η πρόσφατη προϊστορία είναι υπέρ της Βελέζ και πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί κάτω από αυτές τις περιστάσεις.

Στη Β Βραζιλίας η Γκουαρανί η οποία προσπαθεί να εισχωρήσει στην τετράδα των play off για την άνοδο, σήμερα παίζει με την Λοντρίνα που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Δεν θα αγοράσω όμως τον άσσο για δύο λόγους. Πρώτον η Λοντρίνα είναι φορμαρισμένη και δεύτερον η απόδοση είναι χαμηλή (1.60). Θα προτιμήσω το Χ του ημιχρόνου και το under μιας και οι γηπεδούχοι μετρούν 9 under στα τελευταία 10 παιχνίδια τους. Πάντως οφείλω να ενημερώσω ότι η απόδοση του άσσου πέφτει σχεδόν σε όλους τους μπουκ…

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] Master με Εθνικές & έως 50.000€ εντελώς δωρεάν*!

Η εβδομαδιαία έκδοση του Stoiximan Master έρχεται με εθνικές ομάδες, ανάμεσά τους και την αναμέτρηση της Ελλάδας στη Γεωργία.

Το Stoiximan Master αυτή την εβδομάδα παίζει μπάλα με εθνικές ομάδες και καλείσαι να μαντέψεις το σκορ στις παρακάτω αναμετρήσεις:

WEEKLY EDITION 8-9/10

Ουρουγουάη – Κολομβία

Γερμανία – Ρουμανία

Τουρκία – Νορβηγία

Τσεχία – Ουαλία

Γεωργία – Ελλάδα

Φινλανδία – Ουκρανία

Όποιος βρει και τα 6 παραπάνω σκορ, κερδίζει 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Σε περίπτωση που περισσότερα μέλη της Stoiximan κάνουν το 6 στα 6, το χρηματικό έπαθλο θα αποδίδεται αυτούσιο σε όλους! Δηλαδή ο καθένας θα κερδίσει 50.000€ εντελώς δωρεάν*!

Έπαθλα συνολικής αξίας 500€ θα δοθούν αυτούσια και σε όσους έχουν 5 σωστές προβλέψεις, ενώ έπαθλα συνολικής αξίας 50€ αυτούσια σε όσους κάνουν το 4 στα 6. Είσαι Master λοιπόν στις προβλέψεις; Μπορείς να διεκδικήσεις εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα έως 50.000€ στο Stoiximan Master!

 [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] Master: Διεκδικείς έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ