ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΒΑΣΕΙ ΦΟΡΜΑΣ

Καλημέρα. Η πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ. Ο Άρης που πέρσι τα πήγε πάρα πολύ καλά, φέτος ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο και θεωρώ ότι όντως θα κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Είναι ανώτερος του ΟΦΗ, έχει έδρα και παράδοση με το μέρος του και δεν πιστεύω ότι θα σπάσει ο άσσος του 1.50. (Το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”] * προσφέρει τον αγώνα σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή)

Στην Πρέμιερ η Έβερτον ξεκίνησε σχεδόν ιδανικά, ενώ η Μπέρνλι μετρά δύο ήττες και μια ισοπαλία. Η ψυχολογία των γηπεδούχων είναι ανεβασμένη και θεωρώ ότι είναι έτοιμη για μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Στη Γ Γερμανίας η Τουργκουτσού τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχασε από 3-0, αλλά είχαν προηγηθεί και δύο νίκες με το ίδιο ακριβώς σκορ! Επειδή και η Ντούισμπουργκ βάζει και δέχεται το γκολ με ευκολία, θα ποντάρω στο over της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Το ίδιο στοίχημα επέλεξα και για τον αγώνα της Μπέερσοτ με τη Σιντ Τρούιντεν για το Βελγικό πρωτάθλημα. Η ουραγός Μπέερσοτ που την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε πέντε γκολ από τη Σαρλερουά, έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Είναι και αυτό το περσινό… 6-3 που θυμήθηκα, οπότε πάμε για μια από τα ίδια…

Στη Ρωσία η ουραγός Ουράλ παραμένει η μοναδική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και χωρίς γκολ μακριά από την έδρα της. Είναι μια κακή και αποδυναμωμένη ομάδα που αναμένεται να την κερδίσει η ανώτερή της, Ρουμπίν Καζάν.

Η Ροστόφ και η Κράσνονταρ είναι δύο σύλλογοι που διατηρούν φιλικές σχέσεις. Σήμερα παίζουν μεταξύ τους και υπάρχει μια παράδοση που θέλει την Κράσνονταρ να παραμένει αήττητη για 13 σερί παιχνίδια εκεί μέσα (συν τα φιλικά). Φέτος δείχνει καλύτερα στοιχεία από πέρσι και η Ροστόφ έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο τη μέτρια Νίζνι. Το διπλό υποχωρεί και όντως έχει τύχη.

Στην Σουηδία η φόρμα της Έλφσμποργκ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Η ομάδα αποκλείστηκε από τη Φέγενορντ στην Ευρώπη και πλέον θα ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα και στην προσπάθεια που καταβάλει για κατάκτηση του τίτλου. Η Χάκεν έχει κακή άμυνα και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα χάσει. (3.55 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται και η Βάρμπεργκς η οποία έχει βελτιώσει απίστευτα την άμυνά της. Η Έρεμπρο αντιθέτως είναι η ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (31) γκολ στην κατηγορία. Μέσα στην έδρα της μετρά μόνο μία νίκη σε 8 παιχνίδια και νομίζω ότι το παιχνίδι αυτό καλύπτεται με 2 DNB.

Η ΑΙΚ Στοκχόλμης παραμένει πρώτη έχοντας πέντε σερί νίκες. Είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και η Μιάλμπι των 3 νικών σε 17 αγωνιστικές αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα. Πάντως εδώ οφείλουμε να δούμε και το under, διότι οι γηπεδούχοι μετρούν 7 στα 7 under στην έδρα τους!

Ομάδα των under είναι και η Σπορτ Ρεσίφε στη Βραζιλία, καθώς με 16 στα 19 έχει τα περισσότερα.

Αυτό είναι το πρώτο στοίχημα που επιλέγω σήμερα στην αναμέτρηση με την Ιντερνασιονάλ που είναι ή του ύψους ή του βάθους και δεν την εμπιστεύομαι σε τιμές φαβορί.

Η ομάδα νέων του Άγιαξ δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, αφού μετρά 4 ήττες σε 5 παιχνίδια. Το ίδιο διάστημα η Μπρέντα ηττήθηκε μόνο από τη Ντε Γκράαφστσαπ που είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Τούτων δοθέντων λοιπόν το 2DNB αποτελεί λογική επιλογή.

Στην Αργεντινή τέλος, η Βελέζ βρίσκεται στα καλύτερά της καθώς έρχεται από τρεις νίκες και μια ισοπαλία σκοράροντας συνολικά 13 φορές! Σκεφτείτε ότι η Χιμνάσια Λα Πλάτα έχει σημειώσει μόλις επτά τέρματα από την αρχή της σεζόν. Το φαβορί λοιπόν βάσει λογικής και φόρμας είναι η Βελέζ και η απόδοσή της υποχωρεί σε όλους σχεδόν τους μπουκ. (στο 2.15 το προσφέρει η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] που είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί)

Καλή τύχη.

*21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ