ΣΕ… ΜΟΥΝΤ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Καλημέρα. Αύριο διεξάγονται τα σημαντικά παιχνίδια των εθνικών ομάδων, αλλά από σήμερα μπορούμε να μπούμε στο… μουντ με κάποια ματς από άλλες ηπείρους.

Βέβαια σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορούμε να προβούμε σε σπουδαία ανάλυση, οπότε θα είμαστε σύντομοι και συνοπτικοί.

Καταρχάς πέφτει σχεδόν παντού το διπλό του Ιράν με τη Εμιράτα. Οι Ιρανοί διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας καθώς συμπλήρωσαν έξι συνεχόμενες νίκες με τέρματα 21-1! Τα Εμιράτα έχουν φέρει δύο ισοπαλίες μέχρι στιγμής στον όμιλο και το διπλό προσφέρεται σε αξιοπρεπέστατες αποδόσεις της τάξεως του 2.15 όπως είναι στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] που είναι και η υψηλότερη.

Για τον ίδιο όμιλο κοντράρονται το Ιράκ με το Λίβανο και αν κρίνουμε… παιχτικώς, τότε το Ιράκ διατηρεί το προβάδισμα για τη νίκη. Οι δύο ομάδες συνηθίζουν να δίνουν πολλά φιλικά και 9 φορές στις 10 στα μεταξύ τους παιχνίδια επικρατούν οι γηπεδούχοι.

Η Κίνα δεν ξεκίνησε καλά στο Β γκρούπ, καθώς μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από Ιαπωνία και Αυστραλία, τα οποία ήταν και τα πιο δύσκολα. Σήμερα λοιπόν της παρουσιάζεται μια καλή ευκαιρία για την πρώτη της νίκη απέναντι στο μέτριο Βιετνάμ. Ελπίζω να την… αρπάξει και να μας χαρίσει το 1.72 του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. (ο αγώνας γίνεται στα Εμιράτα)

Στον πέμπτο όμιλο της Αφρικής, το Μάλι υποδέχεται την Κένυα και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει διότι υπερέχει σαν ομάδα. Εδώ πάντως παίζει και το under διότι και οι δύο παρουσιάζονται αρκετά… σφικτές στα παιχνίδια τους.

Στον όμιλο της Αμερικής, οι ΗΠΑ λογικά δεν θα δυσκολευτούν να φτάσουν στη νίκη απέναντι στην αδύναμη Τζαμάικα. Θα συνδυάσω αυτό το σημείο με τον άσσο του Μεξικού το οποίο προπορεύεται στον όμιλο. Υποδέχεται τον Καναδά που τον κερδίζει κάθε φορά που τον βρίσκει μπροστά του.

Αναφορικά με τα ματς των u21 στην Ευρώπη, θα κρατήσω μόνο τα διπλά της Αγγλίας και της Τσεχίας σε Σλοβενία και Κόσοβο αντίστοιχα. Η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής και ελπίζω να την δούμε και στον αγωνιστικό χώρο.

Καλή τύχη και θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ