ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΑΙ… ΠΟΙΚΙΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλημέρα. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στο σημερινό πρόγραμμα. Στην Πολωνία η Λέζνα μετά από 8 παιχνίδια έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο τη Βίσλα Πλοκ. Η Λέχια Γκντάνσκ αντιθέτως, έχει υποστεί μόνο μία ήττα και αυτήν εκτός έδρας από την πρωτοπόρο και αήττητη Λεχ Πόζναν. Βάσει αυτών που έχουμε δει έως τώρα δηλαδή, οφείλουμε να στρέψουμε την προσοχή μας προς το διπλό…

Η Λεζ Πόζναν τώρα, είναι ότι… καλύτερο κυκλοφορεί εκεί, καθώς είναι πρώτη, αήττητη, έχοντας τόσο την παραγωγικότερη επίθεση, όσο και την καλύτερη άμυνα. Δεν μπορώ να μην τη στηρίξω λοιπόν απέναντι στην ντεφορμέ Γιαγκελόνια που συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη.

Στην Β Αυστρίας η ουραγός Βόργαρτς μετρά 7 ήττες και μία ισοπαλία σε 8 αγωνιστικές, με τέρματα 2-18! Η Κάπφενμπεργκ είναι φορμαρισμένη και αν δεν θέλει στη συνέχεια να μπλέξει σε μπελάδες, αυτό το ματς πρέπει να το πάρει, όπως το κάνει κάθε χρόνο άλλωστε από τότε που έπεσε κατηγορία.

Η πρωτοπόρος Αούστρια Λουστενάου δεν έχει δικαιώματα αμφισβήτησης, καθώς μετρά 7 νίκες σε 8 παιχνίδια. Είναι το φαβορί λοιπόν απέναντι στην ΦΚ Τζούνιορς που έχει μόνο μία νίκη και αυτήν απέναντι στην αδύναμη Ντόρνμπιρ.

Εδώ πάντως θα πρέπει να τονίσουμε και το γεγονός ότι όλα τα φετινά ματς της Αούστρια Λουστενάου τελειώνουν στο over και στο g-g. Αν τα βάλουμε όλα… μαζί λοιπόν, μας βγαίνει ένα σκορ της τάξεως του 2-1 ή 3-1 για τους γηπεδούχους.

Στη Β Γερμανίας ο άσσος της Ρέγκενσμπουργκ έχει παιχτεί και αυτό δεν ξαφνιάζει διότι η Άουε είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει σημειώσει ούτε μία νίκη έως τώρα. Έρχεται μάλιστα από τέσσερις σερί ήττες με τέρματα 2-11…

Στη Λευκορωσία απομένουν λίγες αγωνιστικές για το φινάλε και η Γκόμελ εξακολουθεί να διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Ντιναμό Μπρεστ αντιθέτως, έχει ξεμείνει από στόχους καθώς ούτε έχει ελπίδες για Ευρώπη, αλλά ούτε και κινδυνεύει με υποβιβασμό. Η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση ανεξαρτήτως έδρας είναι 7-1-0. Να σημειώσουμε επίσης ότι η Γκόμελ διατηρεί το αήττητο της έδρας της (7-3-0) καθώς ότι έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες με τέρματα 11-2.

Στη Σουηδία μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για βολικές ισοπαλίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο Έργκριτε – Εσκιλστούνα το Χ φαντάζει αρκετά βολικό. Οι δύο ομάδες βλέπετε έχουν από 27 και 26 βαθμούς αντίστοιχα και η γραμμή του υποβιβασμού είναι στους 21, όπου βρίσκονται πολλές ομάδες. Να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η Έργκριτε με 9 στα 21 είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία.

Στη Β Ολλανδίας η Εξέλσιορ έχει το ρόστερ που θα μπορούσε να διεκδικήσει άνοδο στο φινάλε της σεζόν. Τα πηγαίνει αρκετά καλά έως τώρα και θεωρώ ότι είναι το φαβορί απέναντι στην αναξιόπιστη Γιονγκ Αϊντχόφεν η οποία δεν τα πηγαίνει καλά το τελευταίο διάστημα. Ακόμα θυμάμαι το περσινό 1-6 υπέρ της Εξέλσιορ…

Η Ος είναι ντεφορμέ και αυτό οφείλεται στην κακή της άμυνα η οποία έχει δεχθεί 8 γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια. Η Φόλενταμ από την άλλη μεριά είναι η ομάδα που έχει σημειώσει τα περισσότερα (16) γκολ στην κατηγορία. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θεωρώ ότι μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από εκεί μέσα.

Στην Ιρλανδία η Ντέρι θα συνεχίσει νικηφόρα την πορεία της προς την Ευρώπη, απέναντι στην ουραγό και καταδικασμένη Λόνγκφορντ, η οποία δεν έχει διπλό στο ενεργητικό της. Επειδή όμως ό άσσος – όπως αναμενόταν – κυκλοφορεί σε χαμηλές αποδόσεις, θα τον συνδυάσω με το over μιας και η Λόνγκφορντ έχει δεχθεί τα περισσότερα (48) γκολ στο πρωτάθλημα. (2.15 στο [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”])

Στην Β Ιρλανδίας η Άθλοουν Τάουν που διεκδικεί είσοδο στην πεντάδα, αναμένεται να επικρατήσει της ουραγού Γουέξφορντ η οποία έχει δεχθεί τις περισσότερες (16) ήττες στην κατηγορία. Στον άσσο βοηθά και η παράδοση, αλλά και το ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις, με 9 ήττες σε 11 αγωνιστικές.

Στη Β Γαλλίας, πέφτει σχεδόν παντού η απόδοση του άσσου της Ντιζόν και αυτό οφείλεται στην καλή φόρμα της ομάδας, η οποία έρχεται από τρεις σερί νίκες. Επειδή όμως με τους Γάλλους δεν πρέπει να ανοίγεσαι ποτέ, τα πονταρίσματά μας θα πρέπει να είναι μικρά και προσεγμένα… Ίσως μάλιστα να είναι καλύτερα να ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στο live μετά από το πρώτο ημίωρο, όπου η απόδοση θα έχει ανέβει αρκετά.

Όπως θα διαπιστώσατε φίλες και φίλοι, σήμερα υπάρχει πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα. Εγώ έκανα ότι μπορούσα για να σας… διαφωτίσω και ελπίζω να τα πάμε καλά στα βραδινά παιχνίδια.

Για τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπως κάνουμε κάθε μέρα άλλωστε…

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ