Πληρώνουν τα under στην Κολομβία

Ανανέωση: Κυριακή 24/7  11.10πμ

Καλημέρα. Ξεκινάμε την καθιερωμένη περιήγηση μας στο κουπόνι, η οποία σήμερα δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη…

Στη Νορβηγία… υποψιάζομαι ότι ίσως η μέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις. Η Οντ είναι κουρασμένη και απογοητευμένη από την εξέλιξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ και ίσως δεν αποδώσει πολύ καλά στην σημερινή αναμέτρηση με τη Βίκινγκ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα με πέντε διπλά σε οκτώ παιχνίδια. Το 1.55 του άσσου απορρίπτεται λοιπόν…

Σόγκνταλ γιατί να παίξω στο 1.60; Αξίζει αυτή η απόδοση σε μια ομάδα που έχει μόλις τρεις νίκες σε οκτώ παιχνίδια στο γήπεδό της; Η δε Μπόντο Γκλιμτ από τη μέρα που ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα, έχει δύο νίκες με Οντ και Σταρτ και μια λευκή ισοπαλία με τη Ρόζενμποργκ…

Στη Δανία η φετινή Μπρόντμπι μετά από την σημαντική μεταγραφική της ενίσχυση, έχει φιλοδοξίες ακόμα και για την κατάκτηση του τίτλου. Στην Πρεμιέρα συνέτριψε με σκορ 4-0 την Έσμπιεργκ και απόψε φιλοξενείται από την νεοφώτιστη Σίλκεμποργκ που έχει ένα από τα μετριότερα υλικά της κατηγορίας. Αν οι φιλοξενούμενοι παίξουν σοβαρά, μπορούν να πάρουν το διπλό.

Στην Ελβετία η Βασιλεία είναι έτοιμη για τον όγδοο σερί τίτλο της. Μπορεί να αποχώρησε ο καλύτερός της παίκτης ο Εμπολό για τη Σάλκε, αλλά με τα περίπου 30 εκατομμύρια που πήρε, απέκτησε πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στην πρεμιέρα υποδέχεται τη Σιόν του Φάνη Γκέκα και δεν πιστεύω ότι θα έχουμε έκπληξη εδώ.

Αντιθέτως, δεν είμαι διατεθειμένος να στηρίξω τον άσσο της Τουν. Η ομάδα αποδυναμώθηκε πολύ στην επίθεση και θα στηριχτεί κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η έδρα της δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη και η Βαντούζ μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από εκεί μέσα.

Στην Ρουμανία, η Κλουζ εύκολα ή δύσκολα λογικά θα επικρατήσει της Κονκόρντια, η οποία αποδυναμώθηκε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Σας θυμίζω ότι πέρσι η Κονκόρντια είχε πετύχει μόλις μία νίκη μακριά από την έδρα της. Η έδρα της Κλουζ αντιθέτως, είναι από τις ισχυρές του πρωταθλήματος.

Στο Περού η κατάσταση στις τάξεις της Αλιάνσα Λίμα είναι ιδιαίτερα έκρυθμη μετά και από την ήττα από την Ουνιβερσιτάριο. Η ομάδα παραμένει χωρίς νίκη για τέσσερα σερί παιχνίδια και η αλήθεια είναι ότι αν δεν επιστρέψει σήμερα στις επιτυχίες, το πρόβλημα θα γίνει μεγαλύτερο από ποτέ. Αυτό το λέω διότι απέναντί της θα βρεθεί μια ομάδα που μακριά από την έδρα της έχει 8 ήττες και 4 ισοπαλίες σε 12 παιχνίδια. Μια ομάδα που έχει δεχθεί τα περισσότερα (47) γκολ στο πρωτάθλημα και που οι παίκτες της αγωνίζονται απλήρωτοι εδώ και μήνες.

Αυτή είναι η νεοφώτιστη Ντεφενσόρ Λα Μποκάνα. Θεωρώ ότι επιβάλλεται μια μεγάλη και άνετη νίκη για τη γηπεδούχο Αλιάνσα. Σκέφτομαι λοιπόν να συνδυάσω τον άσσο με το over 2.5 γκολ.

Η δε Ουνιβερσιτάριο συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της παραμένοντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μετά από μια μικρή «κοιλιά» η ομάδα ξαναβρήκε τη φόρμα της και πλέον συμπλήρωσε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Σήμερα φιλοξενείται από τη μέτρια Ουνιόν Κομέρσιο και βάσει λογικής και φόρμας, κερδίζει την εμπιστοσύνη μου…

Στην Κολομβία τέλος, αν παρατηρήσετε τα αποτελέσματα που φέρνουνε η Ατλέτικο Ουίλα με την Ντεπορτίβο Κάλι και η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε με την Ενβιγκάδο στα μεταξύ τους παιχνίδια, θα παρατηρήσετε ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών λήγει στα under. Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι τα 8 από τα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους τελείωσαν με σκορ 1-0, είτε υπέρ της μίας, είτε υπέρ της άλλης. Μόνο ένα over έχει έρθει σε αυτά τα ματς.

Στην άλλη αναμέτρηση συμπληρώθηκαν πέρσι 6 under στα 7 τελευταία παιχνίδια. Ούτως ή άλλως πάντως, θα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι των under ότι ειδικά στο πρωτάθλημα Κολομβίας δεν επιτυγχάνονται εύκολα γκολ. Για αυτό το λόγο βλέπουμε να εμφανίζονται πολλά under, καθώς και το 0-0 ως αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Φίλες και φίλοι, όπως κάθε μέρα, η συνέχεια θα δοθεί στο twitter (@fontastsounis). Σας υπενθυμίζω ότι αν δεν έχετε λογαριασμό εκεί, μπορείτε να δείτε όλες τις αναρτήσεις μου κλικάροντας στο μενού αριστερά εκεί που λέει twitter. Θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι, κάτι για το οποίο επιμένω εδώ και χρόνια:

Τα λεφτά είναι στο live και τα γραπτά μένουν….

STOIXIMAN.GR

Έχεις κάποιο στοίχημα στο… μυαλό σου το οποίο δεν μπορείς να το βρεις πουθενά;  Ο STOIXIMAN.GR είναι στην διάθεσή σου για οποιοδήποτε στοίχημα! Ζήτησε το και θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να στο προσφέρουμε! Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε ΕΔΩ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ