ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ Η ΜΙΛΑΝ

Καλημέρα. Αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Σήμερα έχουμε το φινάλε σε τέσσερα γκρουπ και θα πάμε να δούμε αναλυτικά τι αναζητούν οι ομάδες.

1Ος ΟΜΙΛΟΣ

Το μοναδικό ενδιαφέρον έχει να κάνει με το ποια εκ των Μπριζ και Λειψία θα τερματίσει τρίτη και θα συνεχίσει στο Europa League.

Η Μπριζ έχει πιο δύσκολο έργο γιατί παίζει εκτός έδρας με την Παρί.

Η Λειψία υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι αντίπαλοί τους είναι αδιάφοροι βαθμολογικά και αυτό σημαίνει αλλαγές στην ενδεκάδα. Στην ισοβαθμία υπερέχει η Λειψία οπότε η Κλαμπ Μπριζ ψάχνει για καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο όμως είναι πολύ δύσκολο να το βρει. Δεν θα ποντάρω κάπου λοιπόν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν αποκλείω και εκπλήξεις και στα δύο αυτά ματς από τη στιγμή που οι μεγάλες ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά.

2Ος ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ γίνεται πραγματικά χαμός για τη δεύτερη θέση που τη διεκδικούν οι: Πόρτο (5), Μίλαν (4), Ατλέτικο Μαδρίτης (4).

Η Πόρτο με την Ατλέτικο θα φαγωθούν μεταξύ τους και εμείς θα κάνουμε τον παρατηρητή…

Η Μίλαν υποδέχεται την πρωτοπόρο και αδιάφορη Λίβερπουλ και μόνο με νίκη θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για πρόκριση. Ο άσσος των Ιταλών πέφτει κυριολεκτικά παντού και παρά το ότι δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη, θα ποντάρω στη Μίλαν μόνο και μόνο λόγω του ισχυρότατου κινήτρου.

3Ος ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ τα πάντα έχουν κριθεί, αφού ότι και αν συμβεί την τελευταία αγωνιστική η θέση που κατέχουν στον βαθμολογικό πίνακα οι τέσσερις ομάδες δεν αλλάζει… Προσωπικά πάντως βρίσκω μικρό το 1.50 του άσσου του Άγιαξ σε ένα αδιάφορο ματς απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

4Ος ΟΜΙΛΟΣ

Και εδώ δεν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον αφού η Ρεάλ με την Ίντερ έχουν ήδη προκριθεί και η Σερίφ Τίρασπολ τερμάτισε τρίτη. Η Ρεάλ με την Ίντερ κοντράρονται για την πρωτιά με τους Ιταλούς να χρειάζονται μόνο νίκη μέσα στη Μαδρίτη. Προς το Χ2 τείνω διότι εμένα μου αρέσει αρκετά η Ίντερ φέτος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δοκιμάσω την… τύχη μου και την τσέπη μου σε τέτοια παιχνίδια. (σε μηδενική γκανιότα για το νικητή προσφέρει το παιχνίδι ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Σήμερα όμως υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα και στις μικρές κατηγορίες στην Αγγλία και έχω επιλέξει κάποια σημεία από τη Λιγκ 1 τα οποία θεωρώ ότι έχουν λογική και βάση…

Η Τσέλτεναμ είναι ανεβασμένη αγωνιστικά καθώς εδώ και 8 παιχνίδια ηττήθηκε μόνο από τη Ντόνκαστερ με 3-2. Η Κέμπριτζ αντιθέτως είναι ντεφορμέ και δέχεται πολύ εύκολα το τέρμα, αφού μόνο τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές η εστία της παραβιάστηκε συνολικά 11 φορές…

Η Ντόνκαστερ δεν μπορεί να ορθοποδήσει με τίποτα και δικαίως έχει βρεθεί στην προτελευταία θέση έχοντας μόλις τρεις νίκες σε 19 αγωνιστικές. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση και μια από τις χειρότερες άμυνες. Η Όξφορντ είναι σε καλή κατάσταση, αφού στα τελευταία 11 παιχνίδια ηττήθηκε μόνο από την ισχυρή Πλίμουθ. Θα την εμπιστευτώ στο 1.80 της [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] (που είναι και η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί) και αν κρίνω από τις αποδόσεις σε πτώση, την ίδια άποψη με μένα έχει και η συντριπτική πλειονότητα των παικτών…

Η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα ήταν και παραμένει η Φλίτγουντ η οποία συμπλήρωσε 13 over σε 14 παιχνίδια! Δέχεται γκολ με το τσουβάλι και βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση με έξι ήττες και δύο ισοπαλίες. Η Μπόλτον έχει καλύτερο ρόστερ και είναι σαφώς πιο φιλόδοξη ομάδα. Και αυτή όμως συνηθίζει να βάζει και να δέχεται σχετικά εύκολα το γκολ. Είμαι ανάμεσα στο διπλό, το over και το g-g και σκέφτομαι να κάνω έναν τριπλό συνδυασμό με ένα σκορ της τάξεως του 2-3 για… τρελό fun bet.

Η Σάντερλαντ αποτελεί ένα από τα ηχηρότερα ονόματα της κατηγορίας, ενώ έχει και την καλύτερη έδρα με επτά νίκες σε 9 αγωνιστικές. Η άνοδος παραμένει μονόδρομος και η Μόρκαμ είναι ένας αρκετά βατός αντίπαλος για την γηπεδούχο ομάδα που λογικά θα φτάσει στη νίκη.

Το ίδιο βέβαια αναμένεται να πράξει και η πρωτοπόρος Ρόδεραμ που έχει ξεχάσει τι πάει να πει ήττα αφού διατηρεί ένα αήττητο 13 αγωνιστικών. Η Τσίλιγχαμ από την άλλη μεριά δεν… βλέπεται, ενώ σκοράρει και με το σταγονόμετρο (ένα γκολ σε πέντε παιχνίδια). Ο άσσος αυτός μπορεί άνετα να συνδυαστεί με τον αντίστοιχο της Σάντερλαντ για να ανεβάσουμε την απόδοση.

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα… στοιχηματικά,  θα τα πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΡΕΑΛ – ΙΝΤΕΡ (2.35 – 3.79 – 3.21)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] το σημερινό ντέρμπι του 4ου ομίλου για το Champions League.

Με πάνω από 590 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 22.00μμ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ