Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ…

Καλημέρα. Τελικά από τις πέντε ελληνικές ομάδες μόνο η μία κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Αναφέρομαι στον Παναθηναϊκό ο οποίος διπλασίασε τις νίκες του με χαρακτηριστική άνεση μέσα στη Στοκχόλμη. Αυτές οι δύο νίκες ήταν και οι μοναδικές των ελληνικών ομάδων στα 10 συνολικά παιχνίδια που έδωσαν σε αυτόν τον προκριματικό γύρο.

Το χειρότερο από όλα όμως ξέρετε ποιο είναι; Ότι οι αποκλεισμοί ήρθαν από μέτριους ή ακόμα και κατώτερους αντιπάλους.

Όπως λέγαμε και χθες, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από μια τελείως άτεχνη και με μηδενική φαντασία ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείστηκε από τον Άγιαξ, αλλά από τον ίδιο του τον εαυτό…

Η Σεντ Ετιέν, μια ευκαιρία έκανε, ένα γκολ έβαλε, μια πρόκριση πήρε.

Ακόμα και ο… πρωτάρης ΠΑΣ θα μπορούσε να είχε δυσκολέψει πολύ περισσότερο τη ζωή της μέτριας Άλκμααρ από τη στιγμή που προηγήθηκε στο σκορ.

Σήμερα το μεσημέρι (14.00μμ) πραγματοποιείται η κλήρωση του Europa League και οι τρεις εκπρόσωποί μας – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ –  θα πέσουν με μια εκ των Ρόζενμποργκ, Αστάνα, Άστρα, Χάιντουκ, Αρούκα, Γκρασχόπερ, ΑΕΚ Λάρνακας, Βοϊβοντίνα, Μπασακσεχίρ, Μπρόντμπι, Ερυθρός Αστέρας, Οσμανλίσπορ, Γκέτεμποργκ, Ντιναμό Τιφλίδας, Λοκομοτίβα, Τρέντσιν, Γκαμπάλα, Μπεϊτάρ, Σοντερίσκε, Σκεντίγια, Παρτιζάνι, Σλάβια.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε αν η κληρωτίδα θα έχει τα… κέφια της σήμερα. Η αλήθεια πάντως είναι, ότι δεν βλέπω καμία ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα. Και στην κλήρωση του προηγούμενου γύρου όμως, περίπου τα ίδια λέγαμε…

Όσον αφορά στο σημερινό πρόγραμμα, θα τα ξαναπούμε αναλυτικά μετά τις 12.30 το μεσημέρι. Αρκετές από τις υπόλοιπες στήλες του site έχουν ήδη ανανεωθεί…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ