ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΙΑΜΙ

Καλημέρα. Απόψε ξεκινούν οι όμιλοι του Champions League και ευχή όλων μας είναι να δούμε ένα πολύ ωραίο Champions League με πλούσιο θέαμα.

Στο στοίχημα τα πράγματα δεν είναι και τόσο… καλά, διότι όπως περιμέναμε οι αποδόσεις όλων των φαβορί είναι πετσικομμένες. Επειδή είναι και πρεμιέρα δεν έχω καμία ιδιαίτερη διάθεση να ψαχτώ με ειδικά στοιχήματα, οπότε θα είμαι αρκετά φειδωλός.

Την Γιουβέντους δεν την εμπιστεύομαι για διπλό του 1.40, από τη στιγμή που αποχώρησε ο Κριστιάνο. Η Μάλμε είναι μια επιθετική ομάδα που δεν αποκλείεται να σκοράρει και να… μπλεχτούν τα πράγματα.

Η Μπάγερν αυτή την περίοδο δείχνει ανώτερη της Μπαρτσελόνα, αλλά από την άλλη μεριά δεν πάει εύκολα το χέρι σου στο διπλό κοντράροντας τους μεγάλους Καταλανούς σε αποδόσεις της τάξεως του 2.00. Αν πάντως έπρεπε να ποντάρω οπωσδήποτε σε μια ομάδα, αυτή θα ήταν η γερμανική.

Από το να παίξω το 1.40 της Μάντσεστερ Γιουν, προτιμώ να ρισκάρω στον συνδυασμό του over με το gg διότι θεωρώ ότι και η Γιούνγκ Μπόις μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα απόψε. Οι Ελβετοί είναι πολύ καλοί επιθετικά και το απέδειξαν σχεδόν σε όλα τους τα φετινά παιχνίδια στον θεσμό.

Ένα από τα σημεία που έχει παιχτεί πολύ είναι ο άσσος της Σεβίλλης διότι προφανώς οι παίκτες επηρεάστηκαν από την εμπειρία των Ισπανών σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Και η Σάλτσμπουργκ όμως είναι μια πολύ καλή και εύρωστη ομάδα που αν την υποτιμήσεις την… πάτησες. Για να μην την πατήσουμε… ομαδικώς λοιπόν, θα προτιμήσω και εδώ το over με το g-g, όπως έκανα νωρίτερα και με τη Μάντσεστερ.  (2.07 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το Βιγιαρεάλ – Αταλάντα αποτελεί ένα από τα πιο αμφίρροπα ντέρμπι της βραδιάς. Κάτι η έδρα, κάτι η μέτρια κατάσταση των Ιταλών, με οδηγούν στο να ρίχνω… κλεφτές ματιές προς τον καλοπληρωμένο άσσο ο οποίος γνωρίζει πτώση.

Εξίσου αμφίρροπο είναι και το Λιλ – Βόλφσμπουργκ στο οποίο… οσφραίνομαι μια ισοπαλία που μπορεί στο τέλος να βολέψει. Η Λιλ δεν είναι το ίδιο καλή με πέρσι και η Βόλφσμπουργκ δεν αποτελεί φόβητρο.

Η Τσέλσι λογικά θα κερδίσει τη Ζενίτ αλλά στο στοίχημα δεν παίζεις 1.15 στο Champions League, όποιοι και αν είναι οι αντίπαλοι…

Τέλος, η Μπενφίκα φροντίζει να μας το αποδεικνύει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη το πόσο καλή και έμπειρη ομάδα είναι. Δεν υποτιμώ τη Διναμό Κιέβου, θεωρώ όμως ότι στην παρούσα φάση οι Πορτογάλοι μπορούν να φύγουν με διπλό από την Ουκρανία. Εδώ να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι ειδικά ο 5ος όμιλος είναι πολύ δύσκολος καθώς συμμετέχουν η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα. Αν η Μπενφίκα λοιπόν επιθυμεί να σπάσει αυτό το δίδυμο και να προκριθεί στην επόμενη φάση, θα πρέπει να πάει για το διπλό και όχι για το Χ στην Ουκρανική πρωτεύουσα.

Σήμερα λοιπόν όπως θα διαπιστώσατε ήμουν φειδωλός και στα γραφόμενά μου, αλλά και στις… παικτικές μου επιλογές στο στοίχημα. Πρεμιέρα είναι άλλωστε, θεωρώ προτιμότερο να κάτσουμε να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια του Champions League χωρίς περιττό στοιχηματικό άγχος.

Έχω όμως κρατήσει και μερικά σημεία και από το υπόλοιπο πρόγραμμα που δεν το λες και μικρό…

Στη Νάσιοναλ Λιγκ πιστεύω ότι η Όλτρινχαμ μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη κόντρα στη νεοφώτιστη Κινγκ Λιν που αμυντικά βγάζει συνεχώς προβλήματα…

Για το ίδιο πρωτάθλημα υπάρχουν τρία μεγάλα φαβορί που πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν απόψε. Αναφέρομαι στις Ντάγκεναμ, Τσέστερφιλντ και Νοτς Κάουντι. Αντιμετωπίζουν υποδεέστερους αντιπάλους χωρίς φιλοδοξίες τη στιγμή που οι ίδιες περιλαμβάνονται μέσα στην τετράδα των φαβορί για την άνοδο.

Μιας και πιάσαμε τα φαβορί, να πούμε ότι η Γουέστ Μπρομ είναι από τις ομάδες που σίγουρα θα παλέψουν για την άνοδο στην Πρέμιερ τη φετινή σεζόν. Η ομάδα παραμένει αήττητη μετά από 6 αγωνιστικές και απόψε υποδέχεται την αποδυναμωμένη Ντέρμπι που έχει μόνο μία νίκη στο ενεργητικό της.

Η Σέφιλντ Γιουν. ενισχύθηκε περαιτέρω διότι το ξεκίνημά της δεν ήταν καλό, παρόλο που διαθέτει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ της Τσάμπιονσιπ. Την προηγούμενη αγωνιστική όμως ξέσπασε στην Πιτέρμπορο την οποία διέλυσε με σκορ 6-2 (1-1 στο ημίχρονο). Αυτή η νίκη εκτός από τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, ανέβασε στα ύψη και την ψυχολογία των παικτών. Η Πρέστον είναι καθαρά ομάδα έδρας και νομίζω ότι απόψε θα έχει πρόβλημα στο Σέφιλντ. Ο άσσος πληρώνει 1.90 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στη Λιγκ 2 η Χάρτλπουλ φιλοξενείται από την αρνητική έως τώρα Σάτον και επειδή το διπλό παραδόξως προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ (3.00) δεν έχω κανένα πρόβλημα να ποντάρω στο 2 DNB, ειδικά από τη στιγμή που η Σάτον σκοράρει δύσκολα.

Στη Β Σουηδίας περίμενα μοιρασμένες τις αποδόσεις στον αγώνα της Χέλσινγκμποργκ με την Τρέλεμποργκ, διότι οι δύο αυτές ομάδες έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις στην κατηγορία, αφού μετρούν από 10 νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ο μεγάλος φαβοριτισμός των γηπεδούχων λοιπόν, δεν έχει και τόσο λογική, ειδικά από τη στιγμή που κάνουν συχνά γκέλες στην έδρα τους. Προσοχή για πιθανή έκπληξη εδώ λοιπόν…

Στην Αργεντινή η πρωτοπόρος Ταγιέρες έρχεται από 5 νίκες και μια ισοπαλία. Σήμερα φιλοξενεί τη μέτρια Πλατένσε, η οποία έχει μόλις δύο νίκες σε 10 παιχνίδια στο ενεργητικό της. Θεωρώ λοιπόν ότι η τύχη της αναμέτρησης εξαρτάται από την ευστοχία των γηπεδούχων εδώ.

Στις ΗΠΑ τέλος, η φόρμα της Τορόντο και της Ίντερ Μαϊάμι είναι εκ διαμέτρου αντίθετη, αφού οι μεν Καναδοί έρχονται από 5 σερί ήττες και το δε Μαιάμι από 4 νίκες και μια ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βάλει πλώρη για είσοδο στα Play off ενώ οι γηπεδούχοι έχουν προ πολλού συμβιβαστεί με την τελευταία θέση στην Ανατολή.

Εδώ πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην ευχάριστα όταν αντίκρυσα το σετ των αποδόσεων, διότι δεν περίμενα το διπλό σε τιμές άνω του 2.20. Αντί αυτού αντίκρισα το 3.10 της [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]. Το αγοράζω άμεσα και αν τυχόν πρόκειται για «τυράκι» θα το χωνέψω γρήγορα όπως και με όλα τα υπόλοιπα στο στοίχημα.

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ