ΜΕ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Η 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Λαμία – ΠΑΣ. Εδώ έχουμε δύο δεδομένα τα οποία φαίνεται ότι οι μπουκ δεν τα έλαβαν και τόσο σοβαρά υπόψη τους.

Ποια είναι αυτά; Α) η Λαμία είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει σημειώσει ούτε μία νίκη φέτος στην έδρα της.

Β) ο ΠΑΣ έχει υποστεί μόνο μία ήττα μακριά από τα Γιάννενα. Εγώ θα προσθέσω όμως και κάτι ακόμα. Η Λαμία έχει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα και ο ΠΑΣ την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία! Μακριά από την Ήπειρο μάλιστα έχει δεχθεί μόνο δύο γκολ σε 10 παιχνίδια. Αν κοιτάξουμε και τον παράγοντα φόρμα, τότε και εκεί θα δούμε ότι υπερέχουν οι φιλοξενούμενοι.

Βάσει των παραπάνω, δεν νομίζω ότι θα έπρεπε σε αυτή την αναμέτρηση να είναι φαβορί η Λαμία. Από τη στιγμή που οι αποδόσεις το επιτρέπουν θα πάω προς το… 2 DNB.

Στην Κύπρο η λογική δείχνει διπλό στον αγώνα του Εθνικού με τον Απόλλωνα αφού παίζει ο τελευταίος με τον πρώτο. Ο μοναδικός ανασταλτικός παράγοντας είναι η έλευση του νέου προπονητή για τους γηπεδούχους που είναι ο Ισπανός Μπαντία. Και πάλι όμως ο πρωτοπόρος Απόλλωνας είναι πολύ καλύτερος και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει.

Στην Πρέμιερ εγώ δεν βγάζω άκρη με το Έβερτον – Άρσεναλ, αλλά θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους λόγω φόρμας. Η Έβερτον βλέπετε, έρχεται από έξι ήττες και δύο ισοπαλίες έχοντας μια… τρύπια άμυνα. Αν είχα σε μεγαλύτερη… υπόληψη την Άρσεναλ θα πήγαινα στο διπλό. Τώρα μάλλον θα πάω σε έναν συνδυασμό Χ2 με G-G και over. 1-2, 2-2 κάτι τέτοιο.

Στη Β Ισπανίας η Σαραγόσα μετρά 16 under σε 18 αγωνιστικές! Σήμερα υποδέχεται την Εϊμπάρ και για μία ακόμη φορά θα καταφύγω στη λύση των λίγων τερμάτων.

Στην Β Γαλλίας η αήττητη μακριά από την έδρα της Τoυλούζ, αν πιάσει τη γνωστή της απόδοση θα φύγει νικηφόρα και από τη μετριότατη έδρα της Νιόρ η οποία συνεχίζει να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Εσχάτως τα προβλήματά της έγιναν και αγωνιστικά, αφού έρχεται από τέσσερις ήττες σε έξι παιχνίδια. Δέχεται εύκολα το τέρμα και η πρωτοπόρος Τουλούζ έχει με πολύ μεγάλη διαφορά την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Το διπλό πληρώνει 1.68 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στη Β Ολλανδίας καταρχάς θα ξεκινήσουμε από το καθιερωμένο πλέον over και g-g του Γιόνγκ Άγιαξ.

Από εκεί και πέρα θα κρατήσω το διπλό της Εξέλσιορ που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση σκοράροντας συνεχώς και ακατάπαυστα! Έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και τις τελευταίες 5 αγωνιστικές έβαλε συνολικά 19 γκολ! Μακριά από την έδρα της είναι εξαιρετική, αφού μετρά 7 διπλά σε 9 παιχνίδια. Η Γιόνγκ Άλκμααρ από την άλλη μεριά, παραμένει 8 ματς χωρίς νίκη, ενώ είναι και η ομάδα που έχει σημειώσει τα λιγότερα γκολ. Ειδικά σε αυτόν τον τομέα η διαφορά με την Εξέλσιορ είναι εντυπωσιακή αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν βάλει τα τριπλάσια συν ένα γκολ από την Άλκμααρ (14 έναντι 43). Παραδόξως το διπλό προσφέρεται σε τιμές που αγγίζουν το δυάρι, οπότε θα ποντάρω ακόμα πιο… ευχάριστα.

Σε πτωτική πορεία βρίσκεται μια ακόμα ομάδα νέων που είναι της Ουτρέχτης. Πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες 10 αγωνιστικές κατάφερε να κερδίσει μόνο την προτελευταία Ος και αυτήν με γκολ στο φινάλε. Σε αυτό το διάστημα υπέστη 7 ήττες και σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη σούπερ φορμαρισμένη Ντεν Χάαγκ η οποία έρχεται από 4 σερί νίκες με τέρματα 12-2. Η Ντεν Χάαγκ έχει ήδη πέντε διπλά στο ενεργητικό της και σήμερα είναι το φαβορί της αναμέτρησης αν κρίνω από τα πονταρίσματα.

Στη Βραζιλία τέλος, πέφτει παντού η απόδοση του άσσου της Ατλέτικο Παραναένσε (φωτο) στο ματς με την Παλμέιρας. Αυτό πιθανολογώ ότι οφείλεται στο κίνητρο διότι η Παραναένσε κινδυνεύει με υποβιβασμό και η Παλμέιρας είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα κατέβουν με νεαρούς ποδοσφαιριστές αφού οι βασικοί μαζί με το τεχνικό επιτελείο έχουν φύγει ήδη για διακοπές.  Ο άσσος γνωρίζει σημαντική πτώση και θα τον έχω στα υπόψη και για το Live από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ