ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλημέρα. Σήμερα έχουμε αρκετά παιχνίδια στη Σούπερ Λιγκ, αλλά το θέμα είναι πόσα από αυτά αξίζουν για να ασχοληθεί κανείς μαζί τους στο στοίχημα. Σας θυμίζω ότι χθες που όλος ο κόσμος έπαιζε Παναθηναϊκό, τελικά οι «πράσινοι» όχι μόνο δεν κέρδισαν, αλλά έχασαν κιόλας. Βέβαια εμείς είχαμε προειδοποιήσει για αυτό το… συμβάν, αφού φτάσαμε να το κάνουμε μέχρι και τίτλο.

Εγώ γενικά δεν είμαι πολύ … φαν του ελληνικού πρωταθλήματος, ούτε ως θεατής, ούτε ως παίκτης.

Οι λόγοι είναι χιλιοειπωμένοι και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τους επαναλάβω. Ο βασικός έχει να κάνει με το γεγονός ότι αν εξαιρέσουμε 2-3 ομάδες, όλες οι υπόλοιπες πάνω – κάτω είναι του ιδίου βεληνεκούς. Εγώ πάντως για μια ακόμη φορά θα αποφύγω τις ομάδες που το παίζουν σε διπλό… ταμπλό σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτές ασφαλώς είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.

Ούτε και το διπλό του 1.60 της ΑΕΚ όμως έχει και τόσο λογική διότι ο ΟΦΗ είναι επικίνδυνος και το απέδειξε και την πρώτη αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

Απόλλων – Βόλος θα ήταν τριπλή στο…. ΠΡΟΠΟ, και έτσι το μόνο που θα καθόμουν να συζητήσω είναι τον άσσο του Ατρομήτου ο οποίος έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά το Χ που απέσπασε στον Πειραιά από τον Ολυμπιακό.

Και πάλι όμως δεν… ψήνομαι ιδιαίτερα για να ασχοληθώ – προς το παρόν τουλάχιστο – με το υποβαθμισμένο Ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο όπως δείχνουν τα πράγματα ειδικά φέτος, μας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις.

Παρακάτω όμως έχω συλλέξει συνολικά 17 σημεία από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, αφού εκεί έχουν ήδη δώσει αρκετά περισσότερα παιχνίδια οι ομάδες με αποτέλεσμα να έχουμε γνώση της αγωνιστικής κατάστασης αυτών των συλλόγων.

Εύχομαι εκ των προτέρων καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΑΥΣΤΡΙΑ

15.30 ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΤΙΡΟΛΟ: 1

ΒΕΛΓΙΟ

22.00 ΚΟΡΤΡΑΙΚ – ΓΑΝΔΗ: 2

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

19.15 ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ – ΜΠΡΕΙΝΤΑΜΠΛΙΚ: 2

ΔΑΝΙΑ

17.00 ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ: 2Χ

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

15.00 ΧΟΝΚΑ – ΕΛΣΙΝΚΙ: 2

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Β

14.30 ΑΟΥΕ – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ: 2

14.30 ΣΕΝ ΠΑΟΥΛΙ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ: 1

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

19.00 ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: 2Χ

19.00 ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ – ΜΟΛΝΤΕ: 2Χ

ΣΟΥΗΔΙΑ

16.00 ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: 2

ΙΤΑΛΙΑ

19.00 ΛΑΤΣΙΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ: 1

ΙΣΠΑΝΙΑ Β

19.15 ΤΕΝΕΡΙΦΗ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ: 1

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

21.45 ΠΛΑΤΕΝΣΕ – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ: 2Χ

00.00 ΟΥΡΑΚΑΝ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ: Χ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ

17.00 ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ: Χ

22.00 ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ  ΓΚΟΙΑΝΙΕΝΣΕ: 1

ΗΠΑ

20.00 ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΣΙΚΑΓΟ: 1

Υ.Γ. Αν θέλετε να αποφύγετε περιττά…. άγχη ή αν δεν έχετε πρόσβαση στο στοίχημά σας την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα, η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] έχει καθιερώσει το αυτόματο cash out.  Με αυτό μπορείτε να ορίσετε εσείς εκ των προτέρων σε ποιο ποσοστό κέρδους επιθυμείτε να κλείσει το στοίχημά σας χωρίς να χρειαστεί να μπείτε οι ίδιοι σε αυτή τη διαδικασία. Πιστέψτε με, πολλές φορές μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ