ΛΙΓΑ ΜΑΤΣ ΣΗΜΕΡΑ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σήμερα διεξάγονται λίγα παιχνίδια λόγω των εθνικών ομάδων που ακολουθούν. Έτσι λοιπόν μόλις και μετά βίας κατάφερα να συλλέξω μόλις τρία σημεία στο στοίχημα.

Στη Β Πολωνίας η γηπεδούχος Γιαστρζέμπιε έχει σημειώσει μόλις μία νίκη μετά από 10 παιχνίδια. Έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και σήμερα υποδέχεται την ανώτερη Άρκα η οποία έρχεται από πέντε νίκες σε οκτώ αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν και ήδη ποντάρονται…

Στη Β Σουηδίας απομένουν επτά αγωνιστικές για το φινάλε και η πρωτοπόρος Βάρναμο βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων της. Σήμερα φιλοξενείται από την ουραγό Βάσαλουντς, που με έξι ήττες σε 11 παιχνίδια διαθέτει τη χειρότερη έδρα στην κατηγορία. Η φετινή διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη και η φορμαρισμένη Βάρναμο αναμένεται να επικρατήσει όπως το έπραξε και στον πρώτο γύρο.

Τέλος στην Ρουμανία η ουραγός Κλιντσένι παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Σήμερα έχει ένα ακόμα δύσκολο έργο απέναντι στην ισχυρή Μποτοσάνι η οποία έχει υποστεί μόνο μία ήττα και αυτήν από την ισχυρή Ραπίντ Βουκουρεστίου. Εκτός έδρας πάντως, παραμένει αήττητη και βάσει αυτών που έχουμε δει έως τώρα, είναι το εύλογο φαβορί της αναμέτρησης.

Πάμε λοιπόν με αυτά τα τρία σημεία και τα υπόλοιπα τα ξαναβλέπουμε στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ