ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΞΕΝΥΧΤΗΔΕΣ

Καλημέρα. Σήμερα το μόνο που έχει το πρόγραμμα είναι τα βραδινά παιχνίδια της ζώνης της Νοτίου Αμερικής για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Συνήθως σε αυτά τα ματς είτε θα υπάρχει ένα γκράντε φαβορί της τάξεως του 1.10 και του 1.20 (π.χ. Αργεντινή και Βραζιλία), είτε θα είναι ιδιαίτερα αμφίρροπα, με όλα τα αποτελέσματα πιθανά.

Από την Αργεντινή και τη Βραζιλία δεν βλέπω έκπληξη, αλλά τον μόνο συνδυασμό που θα κάνω είναι τη νίκη των Βραζιλιάνων με το no – goal διότι δεν έχουν δεχθεί τέρματα στα 6 από τα 7 παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα.

Η Αργεντινή μπορεί να… διαλύσει άμα θέλει την μετριότατη Βολιβία που διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στον όμιλο.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείω το ενδεχόμενο ισοπαλιών στο Ουρουγουάη – Εκουαδόρ και στο Κολομβία – Χιλή. Θυμίζω ότι η Ουρουγουάη έρχεται από τρία Χ σε τέσσερα ματς και ότι το Εκουαδόρ είναι μια ιδιαίτερα σκληροτράχηλη ομάδα που δεν χάνει εύκολα.

Η Κολομβία έρχεται από τρία σερί Χ και η Χιλή από τρία στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Τα μισά ματς και των δύο ομάδων (4 στα 8) έληξαν χωρίς νικητή. Εν τω μεταξύ τα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν επίσης ισόπαλα.

Η Παραγουάη τέλος, εμφανίζεται ως το φαβορί κόντρα στην ουραγό Βενεζουέλα και αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να πω ότι με εκπλήσσει ιδιαίτερα.

Από την άλλη μεριά όμως, μπορείς να εμπιστευτείς μια ομάδα που ακόμα δεν έχει κερδίσει στην έδρα της και που είναι η μοναδική που το έχει… καταφέρει αυτό; Σκεφτόμουν λοιπόν ότι είναι προτιμότερο το under διότι η Παραγουάη έρχεται από έξι στα επτά. Η δε Βενεζουέλα με τέσσερα γκολ στο ενεργητικό της διαθέτει την χειρότερη επίθεση στον όμιλο. Και να κερδίσει δηλαδή η Παραγουάη, με 1-0 θα είναι…

Καλή τύχη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ