ΘΑ… ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ

Καλημέρα. Σήμερα υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο Champions League στο στοίχημα, όπου είναι δύσκολο να προβεί κανείς σε εκτιμήσεις και προτάσεις. Αναφέρομαι κυρίως στα Σάλτσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ, Γιούνγκ Μπόις – Βιγιαρεάλ, Λιλ – Σεβίλλη και Ζενίτ – Γιουβέντους.

Προσωπικά δεν έχω κάτι να προτείνω εδώ, αφού όπου κάτσει η… μπίλια δεν θα εκπλαγώ.

Αρκετά ύποπτες και… ύπουλες μου φαίνονται οι αναμετρήσεις Μάντσεστερ Γιουν. – Αταλάντα και Μπενφίκα – Μπάγερν. Η Μάντσεστερ δεν είναι αξιόπιστη ομάδα και η Αταλάντα την τελευταία τριετία έχει κάνει όχι απλά βήματα, αλλά άλματα ποδοσφαιρικής προόδου.

Την Μπάγενρ οκ, όλοι την ξέρουμε ότι αν σε βρει… μπόσικο σου ρίχνει πέντε γκολ και λες και… ντάνκε. Βλέπουμε όλοι τι κάνει άλλωστε τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League. Είναι όμως η Μπενφίκα ομάδα που δέχεται εύκολα σφαλιάρες μέσα στη Λισαβώνα; Όχι δεν είναι, και φροντίζει και αυτή να μας το αποδεικνύει κάθε φορά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Το 1.40 δεν το συζητώ καν και προτιμώ χίλιες φορές τον συνδυασμό του over με το g-g.

Τα δύο παιχνίδια που απέμειναν από το σημερινό πρόγραμμα είναι το Τσέλσι – Μάλμε και το Μπαρτσελόνα – Διναμό Κιέβου. Η Τσέλσι δεν θα μας απασχολήσει διότι συνοδεύεται από τιμές που είναι ανύπαρκτες.

Η Μπαρτσελόνα έχει βρεθεί σε δυσμενέστατη θέση αφού είναι ουραγός στον πέμπτο όμιλο με μηδέν βαθμούς και τέρματα 0-6! Είναι ηλίου φαεινότερο λοιπόν πως αν δεν κερδίσει απόψε τους Κροάτες θα πει οριστικά αντίο στο Champions League καθώς συμμετέχει σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο μαζί με Μπάγερν και Μπενφίκα. Εγώ πιστεύω ότι θα κερδίσει, αλλά επειδή και εδώ η απόδοση είναι χαμηλή θα ρισκάρω στην εκτίμηση ότι θα πάρει ή πέναλτι ή κόκκινη κάρτα υπέρ της, βασιζόμενος στη λογική ότι επειδή κανείς δεν θέλει να αποκλειστεί από τώρα η Μπαρτσελόνα, θα υπάρξει ένα διαιτητικό «σπρώξιμο» το οποίο άλλωστε είθισται και συνηθίζεται σε ομάδες τέτοιου επιπέδου και βεληνεκούς όταν έρχονται σε δύσκολη θέση. (φωτο ο Γάλλος ρέφερι του αγώνα, Clément Turpin)

Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω από τα ματς του Champions League και προχωρώ αμέσως σε μερικά παιχνίδια από το υπόλοιπο πρόγραμμα, ξεκινώντας από τη Β Νορβηγίας.

Η ΚΦΟΥΜ Όσλο επιδιώκει να παραμείνει στην τετράδα των play off ανόδου εκμεταλλευόμενη την ισχυρή έδρα της. Σήμερα υποδέχεται την αρνητική φέτος Μπρίνε που εκτός έδρας μετρά 8 ήττες σε 11 παιχνίδια. Προβάδισμα λοιπόν στον άσσο του 1.75 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”], η οποία όπως έχουμε ξαναπεί τον τελευταίο καιρό έχει βελτιωθεί πολύ στο Live

Η Σόγκνταλ ντεφορμαρίστηκε στο πιο κρίσιμο σημείο και πλέον κινδυνεύει να χάσει τη συμμετοχή της στα play off. Συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς νίκη και σήμερα υποδέχεται την πρωτοπόρο Χαμ Καμ η οποία έρχεται από 8 νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Χαμ Καμ έχει την καλύτερη άμυνα και επίθεση στην κατηγορία, αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις μακριά από την έδρα της (7-3-1). Το διπλό βρίσκεται υψηλά και μπορεί να παιχτεί και ως 2 DNB.

Η Ουλενσάκερ είναι η πιο ντεφορμέ ομάδα της κατηγορίας αφού έρχεται από επτά ήττες και μια ισοπαλία. Σήμερα παίζει με την πολύ καλή φέτος Γιέρβ που διεκδικεί την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Το διπλό υποχωρεί και είμαι μαζί με την πλειονότητα των παικτών…

Στη Β Ισπανίας τώρα, η Βαγιαδολίδ είναι στα πάνω της και η Ίβιζα στα… κάτω της. Οι γηπεδούχοι που έχουν φιλοδοξίες ανόδου, αν θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους, παιχνίδια σαν το αποψινό με νεοφώτιστους αντιπάλους οφείλουν να τα παίρνουν…

Στην αγγλική Τσάμπιονσιπ η Μπέρμιγχαμ βρίσκεται σε αγωνιστική κατηφόρα με πέντε ήττες και μία ισοπαλία και τέρματα 1-13 εις βάρος της. Η Χάντερσφιλντ τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα και από τη στιγμή που το σετ των αποδόσεων είναι σχεδόν μοιρασμένο θα ρισκάρω στον 1 DNB. Πάντως εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Χάντερσφιλντ έληξαν όλα 1-1! Λέτε;

Η Μπάρνσλεϊ τα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο αφού συμπλήρωσε 10 σερί ματς χωρίς τρίποντο. Στην ουσία μια νίκη έχει μόνο από την αρχή της σεζόν και αυτήν με το ζόρι (1-0 την Κόβεντρι). Παρουσιάζεται λοιπόν μια καλή ευκαιρία στη Μίντλεσμπρο να κατακτήσει τρεις πολύτιμους βαθμούς. Έχει άλλωστε και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της.

Στις ΗΠΑ τέλος, θα δώσω προβάδισμα στο Λος Άντζελες στο ματς με το Ντάλας το οποίο δείχνει να τα έχει παρατήσει. Έχει τις λιγότερες νίκες (6) στη Δύση και καμία πιθανότητα να τερματίσει στην εξάδα. Το Λος Άντζελες το… παλεύει ακόμα και οι αποδόσεις του διπλού είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ