Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Καλημέρα. Το Champions League συνεχίζεται και εννοείται ότι σήμερα επικρατεί στο στοίχημα.  Υπάρχουν κάποια ζευγάρια στα οποία πιστεύω ότι τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν.

Ως γνωστό το Παρίσι είναι η πόλη του Φωτός και από φέτος έγινε ακόμα πιο φωτεινή με τα τόσα λαμπερά αστέρια που βρέθηκαν στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας. Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα του Μέσι ο οποίος θα πλαισιωθεί από δύο άλλους παικταράδες, τον Νεϊμάρ και τον Εμπαπέ… Τι να σου κάνει και η άμοιρη Κλαμπ Μπριζ υπό αυτές τις συνθήκες;

Η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να ξεκινήσει και αυτή με το δεξί την πορεία της στο φετινό Champions League απέναντι σε μια Λειψία που δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Σας θυμίζω ότι σε τέσσερις αγωνιστικές μετρά ήδη τρεις ήττες. Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν για τους Γερμανούς απόψε.

Η Μίλαν είναι αξιόλογη και σεβαστή για το Καμπιονάτο, στο οποίο μέχρι τώρα τα πηγαίνει περίφημα. Άλλο Ιταλία όμως και άλλο Champions League. Ο δεύτερος όμιλος είναι ο πιο δύσκολος από τους οκτώ, καθώς εκτός από τη Λίβερπουλ και τη Μίλαν, συμμετέχουν δύο ακόμα ομάδες με πολύ μεγάλες διακρίσεις. Η Ατλέτικο και η Πόρτο. Αν λοιπόν η Λίβερπουλ δεν θέλει να πάθει κανένα χουνέρι και να μείνει εκτός πρόωρα, το αποψινό ματς είτε με το καλό είτε με το κακό θα πρέπει να το καθαρίσει.

Τις τουρκικές ομάδες έχω πάψει να τις αξιολογώ με θετικό βαθμό, οπότε δεν θα μπορούσα σήμερα να στηρίξω τη Μπεσίκτας, απέναντι στην ανώτερη Ντόρτμουντ. Δεν… ενθουσιάζομαι βέβαια με το 1.60, αλλά από τη στιγμή που πιστεύω ότι οι Γερμανοί θα κερδίσουν, θα κλείσω… καρέ φαβορί μετά από Παρί, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ.

Στο υπόλοιπα τέσσερα ματς, πραγματικά δεν βλέπω τίποτα απολύτως! Πρόκειται για τέσσερις αμφίρροπες αναμετρήσεις στις οποίες τα πάντα μπορούν να συμβούν. Οι μπουκ φάνηκαν πολύ… γενναιόδωροι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού το ματς αυτό δεν είναι για 1.60 στον άσσο. Όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητες της Πόρτο και όλοι επίσης ξέρουμε ότι η Ατλέτικο είναι μια ομάδα που πολλές φορές δυσκολεύεται να πετύχει τέρμα. Μακριά και αγαπημένοι λοιπόν και τα ξαναβλέπουμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Συνεχίζουμε με το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Στην Τσάμπιονσιπ, αν το Σoυόνσι – Μίλγουολ γινόταν την πρώτη αγωνιστική, η απόδοση του άσσου θα ήταν γύρω στο 1.90. Τα 2.50 οφείλονται στη μέτρια πορεία των Ουαλών έως τώρα. Επειδή όμως το ρόστερ της Σουόνσι είναι για πολύ καλύτερα πράγματα, προσωπικά θα τους δώσω προβάδισμα για τη νίκη. Ανέκαθεν διέθεταν καλή έδρα και η Μίλγουολ δεν αποδίδει το ίδιο όταν απομακρύνεται από το Λονδίνο. (2.57 ο άσσος στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Στόουκ ξεκίνησε πολύ καλά και υπάρχει αισιοδοξία ακόμα και για άνοδο στις τάξεις του συλλόγου. Η Μπάρνσλεϊ αντιθέτως έχει μόνο μία νίκη από την αρχή της σεζόν και αυτή με 1-0 απέναντι στην μέτρια Κόβεντρι. Θα δώσω λοιπόν προβάδισμα στους γηπεδούχους που δεν πληρώνουν και άσχημα. (1.80 στην [eafl id=”26140″ name=”bet365.gr” text=”BET365.GR”])

Στη Β Νορβηγίας η πρωτοπόρος Χαμ Καμ έρχεται από τέσσερις σερί νίκες με τέρματα 13-2. Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα και σήμερα φιλοξενεί τη ντεφορμέ Μπρίνε, η οποία συμπλήρωσε 7 ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία 8 παιχνίδια της. Δικαίως λοιπόν υποχωρεί ο άσσος σε αυτήν την αναμέτρηση.

Σε πολύ καλή πορεία βρίσκεται και η Γιέρβ που τις τελευταίες 11 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο από τη Χαμ Καμ στην οποία αναφερθήκαμε μόλις πριν. Σήμερα παίζει με την Ασάνε που δεν πείθει ιδιαίτερα και πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι μπορούν να προσθέσουν μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό τους.

Θα κλείσουμε με τρεις αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ οι οποίες μας πληρώνουν αρκετά συχνά στο στοίχημα. Για παράδειγμα χθες, πέρασε το διπλό του 3.50 της Ίντερ Μαιαμι που την είχαμε κάνει και τίτλο στο site.

Η Ατλάντα διεκδικεί είσοδο στην εξάδα των play off και σήμερα παίζει με το Σινσινάτι που έχει χάσει κάθε ελπίδα. Και η φόρμα όμως είναι υπέρ των γηπεδούχων καθώς η Ατλάντα έρχεται από 5 νίκες σε 6 παιχνίδια. Το δε Σινσινάτι τους δύο τελευταίους μήνες κατάφερε να κερδίσει μόνο το ανύπαρκτο Τορόντο.

Μια ακόμα ομάδα που διεκδικεί είσοδο στα play off είναι η Ουάσινγκτον η οποία διαθέτει ισχυρή έδρα. Σήμερα παίζει με το Σικάγο το οποίο μακριά από το γήπεδό τους μετρά 8 ήττες σε 10 αγωνιστικές. Η απόδοση του άσσου υποχωρεί και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό.

Αυτά για τον όμιλο της Ανατολής. Στον όμιλο της Δύσης τώρα, η Όστιν παραμένει ουραγός με 14 ήττες σε 23 παιχνίδια. Φιλοξενεί το Λος Άντζελες που καίγεται για βαθμούς προκειμένου να μπει και αυτό στην εξάδα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και προσωπικά απορώ με τις υψηλές αποδόσεις του διπλού πάνω από 1.70 με 1.80 σε αυτό το σημείο.

Φίλες και φίλοι εύχομαι καλή επιτυχία, ορθές επιλογές και τα ξαναλέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ