Η ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

Καλημέρα. Την προσεχή Πέμπτη ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δίνουν δύο κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός παίζει στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ και ο ΠΑΟΚ στη Δανία με την Κοπεγχάγη.

Ούτως ή άλλως βέβαια δεν θα έπαιζα ποτέ αποδόσεις του 1.30 στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των δύο αυτών ομάδων με κάνουν ακόμα πιο επιφυλακτικό, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ στο στοίχημα με αυτά τα παιχνίδια.

Πολύ χαμηλή είναι και η απόδοση της ΑΕΚ που την βλέπω μεν, δεν παίζω δε… Η Ένωση έχει νέο προπονητή τον πρώην τεχνικό του ΠΑΣ τον Γιαννίκη και συνήθως ομάδα που αλλάζει προπονητή, κερδίζει. Ούτως ή άλλως ο φετινός Ατρόμητος εξακολουθεί να μην βλέπεται.

Ο ΟΦΗ τέλος, εξακολουθεί και αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά προβλήματα απουσιών και αυτό είναι κάτι που χαρίζει αβαντάζ στον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, καθώς όσες φορές την τελευταία δεκαετία έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, κερδίζουν συνεχώς. Η απόδοση του άσσου επειδή είναι υψηλή… σηκώνει και 1 DNB.

Τη σημερινή μέρα γενικότερα τη φοβάμαι και για το λόγο των διεθνών που ανέφερα χθες, αλλά και επειδή δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό το πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο έχω «κυκλώσει» αρκετές πιθανές εκπλήξεις μερικές από τις οποίες θα σας αναλύσω παρακάτω. Τις υπόλοιπες θα τις βρείτε στα προτεινόμενα σημεία.

Η Νιουκάστλ πουλήθηκε σε Σαουδάραβα κροίσο και τα επόμενα χρόνια η ομάδα όχι μόνο δεν θα κινδυνεύει με υποβιβασμό, αλλά μπορεί να διεκδικεί ακόμα και τον τίτλο! Η εξέλιξη αυτή έφερε νέο αέρα στην ομάδα, και έτσι ίσως οι παίκτες της τα δώσουν όλα απέναντι στην Τότεναμ προκειμένου να αποδείξουν την αξία τους στον νέο ιδιοκτήτη.

Στη Γερμανία η Μπάγερν έχει την Τετάρτη το ματς με τη Μπενφίκα στην Πορτογαλία για το Champions League. Η Λεβερκούζεν δεν είναι εύκολος αντίπαλος και έρχεται από πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια βάζοντας συνολικά 19 γκολ!

Η Βιγιαρεάλ στην Ισπανία την Τετάρτη παίζει στην Ελβετία με τη Γιούνγκ Μπόις σε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Στο παιχνίδι μετρά πέντε ισοπαλίες σε επτά ματς και η Οσασούνα είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία που εκτός έδρας μετρά μόνο νίκες!

Η Έλτσε είναι επικίνδυνος αντίπαλος και διατηρεί καλή πρόσφατη παράδοση στην έδρα της Βαγιεκάνο, η οποία ούτως ή άλλως δεν είναι ομάδα του 1.70…

Στη Ρωσία η Κρίλια είναι αναξιόπιστη και με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Υποδέχεται τη Νίζνι που ακόμα δεν έχει ηττηθεί μακριά από την έδρα της μετά από πέντε αγωνιστικές!

Στην Τουρκία ούτε η Σίβασπορ αλλά ούτε η Αντάλιασπορ τα πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά φέτος. Οι φιλοξενούμενοι όμως έχουν νέο προπονητή τον Νούρι Σαχίν ο οποίος ταυτόχρονα θα έχει και τον ρόλο του παίκτη! Η πρόσφατη παράδοση είναι μοιρασμένη και το 1.75 του άσσου δεν μου λέει τίποτα.

Στη Β Σουηδίας η Νόρμπι δεν έχει ιδιαίτερα ισχυρή έδρα, καθώς φέρνει πολλές ισοπαλίες. Η Μπράγκε κινδυνεύει με υποβιβασμό, παρουσιάζεται βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και τα τελευταία δύο χρόνια έφυγε με διπλό από εκεί μέσα.

Στις ΗΠΑ είναι αδικαιολόγητος ο φαβοριτισμός του Λος Άνζελες Γκάλαξι, αφού η ομάδα παραμένει χωρίς νίκη για 9 αγωνιστικές! Το Πόρτλαντ αντιθέτως, συμπλήρωσε 8 σερί ματς χωρίς ήττες.

Φίλες και φίλοι παρακάτω ακολουθούν και οι υπόλοιπες εκπλήξεις καθώς και κάποια προτεινόμενα σημεία.

Εύχομαι εκ των προτέρων καλή τύχη και εμείς θα τα ξαναπούμε στη συνέχεια στο live στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”] όπου χθες… σκίσαμε!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

16.00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΦΗ: 1

ΑΥΣΤΡΙΑ Β

11.30 ΜΠΛΑΟΥ ΛΙΝΤΣ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ Β: 1

ΓΕΡΜΑΝΙΑ Β

14.30 ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡ. – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: 2Χ

ΙΤΑΛΙΑ

16.00 ΕΜΠΟΛΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 2

ΕΛΒΕΤΙΑ

17.30 ΣΙΟΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ: 2

ΠΟΛΩΝΙΑ

16.00 ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΒΑΤΑ ΠΟΖΝΑΝ: 1

ΤΣΕΧΙΑ

17.00 ΖΛΙΝ – ΧΡΑΝΤΕΤΣ: 2Χ

17.00 ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: 2

ΔΑΝΙΑ

14.00 ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ: 2

17.00 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΒΕΙΛΕ: 1

19.00 ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: 2

ΣΟΥΗΔΙΑ

18.30 ΣΙΡΙΟΥΣ – ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ: Χ

18.30 ΓΚΕΡΕΜΠΟΡΓΚ – ΕΡΕΜΠΡΟ: 1

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

18.00 ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ – ΟΝΤ: Χ

20.00 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ: 1

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

21.45 ΚΟΛΟΝ – ΤΑΓΙΕΡΕΣ: 2

00.00 ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ: 2

02.15 ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ – ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ: 1

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΠΡΕΜΙΕΡ

18.30 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ

ΡΟΥΜΑΝΙΑ

17.30 ΑΡΑΝΤ – ΚΡΑΙΟΒΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

16.30 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ

ΤΣΕΧΙΑ Β

11.15 ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΖΙΣΚΟΦ – ΧΡΟΥΝΤΙΜ

ΙΣΠΑΝΙΑ

15.00 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΕΛΤΣΕ

19.30 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ

ΓΑΛΛΙΑ

21.45 ΜΑΡΣΕΙΓ – ΛΟΡΙΑΝ

ΒΕΛΓΙΟ

14.30 ΣΕΝΤ ΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

ΡΩΣΙΑ

16.30 ΚΡΙΛΙΑ – ΝΙΖΝΙ

ΤΟΥΡΚΙΑ

16.00 ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

17.00 ΤΣΕΡΝΟ ΜΟΡΕ – ΣΛΑΒΙΑ ΣΟΦΙΑΣ

19.15 ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ – ΜΠΟΤΕΦ

ΣΟΥΗΔΙΑ Β

16.00 ΝΟΡΜΠΙ – ΜΠΡΑΓΚΕ

ΚΟΛΟΜΒΙΑ

04.10 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΤΖ. – ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ

ΗΠΑ

05.30 ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ – ΠΟΡΤΛΑΝΤ

[eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”]: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (8.80 – 4.40 – 1.51)

Σε μηδενική γκανιότα για το νικητή προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”] τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με τα Γιάννινα. Το 1.51 του Ολυμπιακού είναι η μεγαλύτερη απόδοση που κυκλοφορεί παγκοσμίως. Και με πάνω από 230 στοιχήματα για να επιλέξετε. (ώρα έναρξης 20.30μμ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ