ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ΟΥΕΦΑ

Καλημέρα. Οι αναλύσεις των πρώτων αγώνων σε Europa League και Conference League είναι περιττές και μάταιες, οπότε θα προχωρήσω αμέσως σε μια γενική εικόνα χωρίς πολύ περιεχόμενο.

Στην Conference League αρχικά βρίσκω πιθανή την επικράτηση της έμπειρης Γάνδης στον αγώνα με τη Φλόρα.

Έπειτα η Κοπεγχάγη είναι ικανή να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Μπρατισλάβα διότι υπερέχει ενός υποδεέστερου και πιο άπειρου αντιπάλου.

Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν και για τον αγώνα της Μούρα με τη Φίτεσε, όπου οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερο και εμπειρότερο ρόστερ.

Επειδή έχω πιάσει τους… φιλοξενούμενους, θα προσθέσω και τη Βασιλεία η οποία θεωρώ ότι υπερέχει της μέτριας Καραμπάνγκ.

Από πλευράς γηπεδούχων δυστυχώς δεν βλέπω σπουδαία πράγματα. Αντιθέτως και στα υπόλοιπα ματς της Conference League πιστεύω ότι τον πρώτο λόγο τον έχουν οι φιλοξενούμενοι. Ίσως εξαιρέσω την Μπόντο Γκλιμτ στο ματς με τη Ζόρια.

Οι αγώνες Ράντερς – Άλκμααρ, Ανόρθωσις – Παριζάν και Ρεν – Τότεναμ είναι πολύ αμφίρροποι και δεν αποκλείω να καταλήξουν στην ισοπαλία.

Στο Europa League τώρα, τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα γιατί ξέρουμε τις ομάδες στο στοίχημα.

Η Λάτσιο έχει φτιάξει καλή ομάδα και επειδή ως γνωστό οι Τούρκοι είναι αναξιόπιστοι θα στηρίξω τους Ρωμαίους στον αγώνα με τη Γαλατά.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα έχει εύκολο έργο με τη Μπράγκα, αλλά κάτι η έδρα και κάτι η πείρα, με κάνουν να γέρνω προς τον άσσο.  (2.15 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η Σέλτικ αδικείται παράφορα από το 1.60 του άσσου της Μπέτις. Τέτοια παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι τα δίνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα εδώ και χρόνια.

Τη Γκενκ την υπολογίζω περισσότερο από τη Ραπίντ Βιέννης που δεν είναι σταθερή ομάδα και έτσι θα πάω στο καλοπληρωμένο 2 DNB στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Μονακό έχουμε ξαναπεί ότι δεν εμπιστευόμαστε όταν παίζει εντός. Όταν φεύγει από το πριγκιπάτο της ρίχνουμε κανένα… ψιλό.

Η Άιντραχτ φέτος δεν με πείθει τόσο για να την ποντάρω στο 1.60 απέναντι στην μπαρουτοκαπνισμένη Φενέρ. Στα υπόψη για έκπληξη αυτό το παιχνίδι.

Τέλος, οι αγώνες Λοκομοτίβ – Μαρσέιγ, Μπρόντμπι – Σπάρτα Πράγας, Ρέιντζερς – Λυών, Αϊντχόφεν – Σοσιεδάδ και Λέστερ – Νάπολι, είναι τόσο δύσκολοι και αμφίρροποι που όλα τα σημεία είναι μέσα! Εγώ πάντως βλέπω αρκετές ισοπαλίες στα ματς που μόλις προανέφερα.

Κάτι άλλο ενδιαφέρον δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται στο σημερινό κουπόνι. Αναγκαστικά θα την βγάλουμε με αυτές τις δύο διοργανώσεις που αν κρίνω από τα πονταρίσματα στο στοίχημα, δεν ενδιαφέρουν τόσο πολύ κόσμο όσο θα ήθελε τουλάχιστο η Ουέφα…

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τις μάχες στον Δ’ Όμιλο του Europa League απέναντι στην Αντβέρπ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (22:00), την ίδια ώρα που η Άιντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί την Φενέρμπαχτσε.

Φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου είναι η γερμανική ομάδα που προσφέρεται με 2.25 στη [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”], την ώρα που ο Ολυμπιακός ακολουθεί με 3.00, η Φενέρ με 3.50 και οι Βέλγοι στο 12.00.

Επιλογές υπάρχουν για την ακριβή θέση του Ολυμπιακού, τους πόντους που θα συγκεντρώσει, τα συνολικά γκολ, το ακριβές παθητικό τερμάτων, το να κερδίσει τουλάχιστον ένα ματς στον όμιλο, το να τα κερδίσει όλα ή να τα χάσει όλα!

Ο ΠΑΟΚ κάνει πρεμιέρα στο ΣΤ Όμιλο του Conference League αντιμετωπίζοντας την  Λίνκολν Ρεντ Άιμπς εκτός έδρας (19:45), ενώ την ίδια ώρα η Σλόβαν Μπρατισλάβας φιλοξενεί στην Σλοβακία την Κοπεγχάγη.

Οι Δανοί είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για την πρωτιά στη Stoiximan με 2.00, ενώ ο ΠΑΟΚ ακολουθεί πολύ κοντά στο 2.20. Το να τερματίσει στην πρώτη δυάδα ο Δικέφαλος μαζί με την Κοπεγχάγη είναι και το πιθανότερο σενάριο (1.35).

Επιλογές υπάρχουν για την ακριβή θέση και του ΠΑΟΚ, τους πόντους που θα συγκεντρώσει, τα συνολικά γκολ, το ακριβές παθητικό τερμάτων, το να κερδίσει τουλάχιστον ένα παιχνίδι στον όμιλο, το να τα κερδίσει όλα ή να τα χάσει όλα!

*21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ