ΓΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

Καλημέρα. Ως γνωστό η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου φροντίζει να μας εκπλήσσει σχεδόν πάντα με τα αποτελέσματά της, καθώς είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Σε αυτά τα προκριματικά, την πρώτη αγωνιστική πήραμε Χ μέσα στην Ισπανία, και την επόμενη που είμασταν… καβάλα στο άλογο ψυχολογικά, φέραμε Χ εντός με τη Γεωργία.

Δεν ξέρω από που πηγάζει αυτό το διαχρονικό χαρακτηριστικό της εθνικής μας ομάδας, αλλά κάπου πιστεύω ότι έχει να κάνει και με το ελληνικό DNA αφού γενικότερα οι Έλληνες είμαστε γεννημένοι για θριάμβους και καταστροφές…

Σήμερα δίνουμε έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες στον όμιλο, καθώς αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης, θα πρέπει να κάνουμε σίγουρα δύο διπλά με Γεωργία και Κόσοβο.

Οι Κοσοβάροι που είναι «φρέσκιοι» στα ποδοσφαιρικά δρώμενα δεν μας έχουν δείξει τίποτα το ιδιαίτερο έως τώρα και η αλήθεια είναι ότι αν παίξουμε σοβαρά θα πάρουμε την νίκη στην Πρίστινα.

Εδώ όμως επιστρέφουμε στην αρχική ανάλυση περί… θριάμβου και καταστροφών. Εγώ έχω πάψει εδώ και χρόνια να ποντάρω είτε υπέρ, είτε κατά της εθνικής Ελλάδας, και δεν πρόκειται σήμερα να παραβώ τις… αρχές μου. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να ποντάρω κάπου, θα ήταν το Χ του ημιχρόνου, καθώς ούτε εμείς, ούτε και το Κόσοβο σκοράρουμε σε πρώτο ημίχρονο. (1.91 το προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”pamestoixima.gr” text=”Pamestoixima.gr”] )

Από εκεί και πέρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι… ευχολόγια. Αν οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές πάντως αντιληφθούν ότι ο αποψινός αγώνας είναι χωρίς αύριο, τότε ίσως δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και πάρουν την πολύτιμη νίκη.

Τι άλλο μπορούμε να κρατήσουμε από εθνικές σήμερα; Λίγα πράγματα λόγω αποδόσεων…

Στο Ελβετία – Ιταλία μου αρέσει το g-g που πληρώνει 1.95 στο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]. Οι δύο αυτές ομάδες σκοράρουν σχεδόν πάντα, οπότε μπορούν να το πράξουν και στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Οι Ισλανδοί, μας βγήκαν πολύ… ξαναμμένοι καθώς ο ένας μετά από τον άλλο κατηγορούνται για σεξουαλικές επιθέσεις! Την αρχή έκανε ο Σίγκουρσον, ακολούθησε ο Σίγκθορσον και ήδη παραιτήθηκε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας! Ο προπονητής Βίνταρσον δήλωσε ότι υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο και αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο καθώς ακολούθησε ήττα.

Η Βόρεια Μακεδονία η οποία δεν παίζει άσχημα έως τώρα, μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το… μπάχαλο και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Ρέικιαβικ. Εγώ πάντως φαβορί τους Ισλανδούς σήμερα δεν θα έπαιζα.

Στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής αξίζει ένα μικρό bet το Περού λόγω των απουσιών της Βενεζουέλας σε όλες τις γραμμές. Για να είμαστε… σοβαροί βέβαια, ο άσσος δεν αξίζει για 1.60, οπότε είτε το αφήνουμε για τους… βαριά ξενύχτηδες στο Live (το ματς αρχίζει στις 04.00πμ), είτε ρισκάρουμε στο Χ ημίχρονο – άσσο τελικό, αφού το Περού στα έξι ματς που έχει δώσει έως τώρα, έχει πετύχει μόνο ένα γκολ κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου.

Τι άλλο έχει το σημερινό πρόγραμμα; Ελάχιστα πράγματα… Στη Γ Γερμανίας η ουραγός Χαβέλσε έχει μηδέν νίκες σε έξι αγωνιστικές με τέρματα 2-13. Η Ντόρτμουντ Β διαθέτει την καλύτερη επίθεση και σκέφτομαι τον συνδυασμό του διπλού με το over.

Στη Β Ισπανίας η Μπούργκος θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην αήττητη Βαγιαδολίδ. Λογικό βέβαια και το under ή και το Χ του ημιχρόνου, αφού η Μπούργκος έχει τρία στα τρία 0-0 ημίχρονο!

Στο Αλκορκόν – Σαραγόσα βλέπω πιθανό Χ ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες που δεν έχουν πετύχει ούτε ένα γκολ από την αρχή της σεζόν! Είναι οι μοναδικές μαζί με τη Μπούργκος που έχουν καταφέρει αυτό το… επίτευγμα.

Στη Β Σουηδίας η ουραγός Βάσαλουντς, ειδικά όταν απομακρύνεται από την έδρα της, είναι τελείως ανύπαρκτη (1-1-7). Έχει και 19 γκολ παθητικό που είναι το χειρότερο στην κατηγορία. Η Νόρμπι από την άλλη μεριά, στοχεύει στην άνοδο και διατηρεί μια από τις παραγωγικότερες επιθέσεις. Θεωρώ ότι ο συνδυασμός του άσσου με το over έχει και λογική και τύχη στην προκειμένη περίπτωση.

Στην Αργεντινή η Ταγιέρες πάτησε κορυφή μετά από τις πέντε συνεχόμενες νίκες της. Θα ποντάρω στο 2 DNB στο ματς με την ντεφορμέ Πατρονάτο, ενώ στα υπόψη μου έχω και το under μιας και οι γηπεδούχοι έχουν 4 στα 4 εντός.

Αυτά τα… ολίγα για σήμερα και η συνέχεια στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Αν θέλετε να αποφύγετε περιττά…. άγχη ή αν δεν έχετε πρόσβαση στο στοίχημά σας την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα, η [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] έχει καθιερώσει το αυτόματο cash out.  Με αυτό μπορείτε να ορίσετε εσείς εκ των προτέρων σε ποιο ποσοστό κέρδους επιθυμείτε να κλείσει το στοίχημά σας χωρίς να χρειαστεί να μπείτε οι ίδιοι σε αυτή τη διαδικασία. Πιστέψτε με, πολλές φορές μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]: ΚΟΣΟΒΟ – ΕΛΛΑΔΑ (3.50 – 2.95 – 2.35)

21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ