ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΕΜΠΤΗΣ 30/10 00.05πμ: - Εκτιμήσεις Ξενοφώντα - Αποδόσεις - Παιχνιδια στην TV -
Εκτιμήσεις Ξενοφώντα Τσούνη

Ανανέωση: Πέμπτη   30/10  00.05πμ

Καλημέρα. Από το σημερινό μικρό πρόγραμμα επέλεξα μια δυάδα για χλιαρό ποντάρισμα και πολύ απλά αναμένω το νέο κουπόνι που θα κυκλοφορήσει αύριο. Η δυάδα μου αποτελείται από το διπλό της Κλαμπ Μπριζ και το under στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός.

Η Μπριζ έχει ένα πολύ δυνατό και έμπειρο σύνολο και ο μοναδικός της στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Είναι ποιοτικότερη από τη Μουσκρόν και τέτοιου είδους παιχνίδια συνηθίζει να τα παίρνει. Από την αρχή της σεζόν έχει υποστεί μια ήττα σε 12 παιχνίδια και στους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της, σκόραρε από δύο ως πέντε τέρματα.

Ο Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Μπεργκ έπαψε να σκοράρει και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του. Ο δε Παναιτωλικός μακριά από την έδρα του, έχει 4 under σε ισάριθμα παιχνίδια. Από τη στιγμή που έρχονται και δύο κρίσιμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα με Ατρόμητο και Ξάνθη αντίστοιχα, δεν νομίζω ότι θα το… ζορίσουν και τόσο πολύ απόψε. Έχω την αίσθηση ότι θα δούμε ένα παιχνίδι «σούπα» με ελάχιστες φάσεις και ακόμα πιο… ελάχιστα γκολ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν νομίζω ότι έχει να μας προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο, οπότε θα επαναλάβω αυτό που είπα και στην αρχή. Χλιαρό ποντάρισμα και περιμένουμε το νέο κουπόνι…