ΩΡΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Καλημέρα. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των play out στη Super League, ο Απόλλων δεν μπορεί πλέον να… κοιμάται ήσυχος. Ο Παναιτωλικός βλέπετε, κέρδισε και τον πλησίασε στους τρεις πόντους. Αυτό σημαίνει ότι η Αθηναϊκή ομάδα θα πρέπει σήμερα να ψάξει για βαθμούς στο ματς με τον αδιάφορο Βόλο. Αν εμπιστευόμουν περισσότερο τον Απόλλωνα θα πήγαινα στον… ξερό άσσο. Επειδή όμως είναι ευάλωτος στην έδρα του, σκέφτομαι το Χ το οποίο έτσι και αλλιώς θα τον διατηρήσει σε μια διαφορά ασφαλείας. Ο Βόλος άλλωστε έχει αποδείξει εμπράκτως ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν σε αυτά τα play out.

Στην Πρεμιερ υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός φέτος για μια θέση στο Champions League. Η Λέστερ αποτελεί μια από τις βασικές διεκδικήτριες του εισιτηρίου και επειδή το πρωτάθλημα τελειώνει, απόψε θα πρέπει οπωσδήποτε να αναζητήσει τη νίκη απέναντι στη μέτρια και παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά Κρ. Πάλας. Και επειδή Λέστερ και over πάνε… μαζί, μπορούμε να συνδυάσουμε τα δύο αυτά στοιχήματα.

Στη Ρουμανία η Βολουντάρι έρχεται από 11 σερί under και η Βιτορούλ από 7 στα 8. Σήμερα παίζουν μεταξύ τους και δεν υπάρχει λόγος να αναζητήσω κάτι άλλο…

Στη Β Γερμανίας η επίδοξη πρωταθλήτρια Μπόχουμ φιλοξενείται από την βαθμολογικά αδιάφορη Ντάρμσταντ η οποία διαθέτει μια από τις χειρότερες έδρες στο πρωτάθλημα. Η Μπόχουμ έχει 9 διπλά στο ενεργητικό της και σήμερα θα πάει για το 10ο σε μια τόσο μέτρια έδρα. Η απόδοση του διπλού υποχωρεί και αυτή τη στιγμή προσφέρεται στο 2.15 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Στην Ιταλία θα αποτελέσει μεγάλη αποτυχία για τη Νάπολι αν φέτος δεν βγει στο Champions League. Για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει να κερδίζει ως το φινάλε σχεδόν όλους τους αντιπάλους της. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και από το 2012 που η Τορίνο επέστρεψε στην κατηγορία, μετρά έξι διπλά στις 8 επισκέψεις της εκεί μέσα. Λάτσιο και Μίλαν είναι ομάδες που παίζουν πολύ επιθετικά φέρνοντας αρκετά over. Εκεί θα κινηθώ και σήμερα. Στον συνδυασμό του over με το g-g. Το τελευταίο το έχουν φέρει τις 7 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους.

Στη Β Γαλλίας ο εύλογος άσσος της Κλερμόν με την υποβιβασμένη Σατορού, θα συνδυαστεί με το no – goal διότι οι γηπεδούχοι έχουν την καλύτερη άμυνα και οι φιλοξενούμενοι τη χειρότερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία.

Στην Πορτογαλία δεν… σηκώνει ήττα απόψε για την Μπενφίκα και την Πόρτο. Εγώ θα προσθέσω και το διπλό της Γκιμαράες, καθώς σήμερα φιλοξενείται από τη Νασιονάλ Μαδέιρα η οποία έρχεται από 10 συνεχόμενες ήττες. Ο υποβιβασμός για τους γηπεδούχους φαντάζει αναπόφευκτος και η νίκη για τους φιλοξενούμενους είναι μονόδρομος…

Η Μπελενένσες και η Ζιλ Βιθέντε έχουν από 31 βαθμούς και έτσι όπως είναι η βαθμολογία, η μεταξύ τους ισοπαλία δείχνει βολική ως προς την επίτευξη του στόχου τους που είναι η σωτηρία. Επί προσθέτως να σημειώσουμε ότι η Μπελενένσες με δεκατρία Χ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

Η Τόντελα μετά από τη νίκη της επί της Νασιονάλ, σώθηκε οριστικά. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τη Φαμαλικάο η οποία κινδυνεύει ακόμα με υποβιβασμό. Εγώ για να είμαι ειλικρινής είχα επιλέξει το Χ σε αυτό το ματς μέχρι που είδα ότι πέφτει η απόδοση του άσσου κυριολεκτικά σε όλους τους μπουκ. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να αφήσω το συγκεκριμένο παιχνίδι για το live (στο [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]) και όταν παρακολουθήσω τα πρώτα 10 λεπτά, πιστεύω ότι θα καταλάβω προς τα πού το πάει η Τόντελα. Εις αναμονή λοιπόν…

Στη Δανία η Μίντιλαντ που διεκδικεί τον τίτλο μαζί με την Μπρόντμπι, θα πάει για το διπλό στην έδρα της Νόρτζελαντ η οποία είναι από τις μετριότερες. Η πρόσφατη παράδοση ευνοεί τους φιλοξενούμενους και νομίζω ότι όντως θα τα καταφέρουν.

Στη Σουηδία τέλος, βασιζόμενος αποκλειστικά στις μεταγραφές και στα ρόστερ των ομάδων, βρίσκω ανώτερες τόσο τη Γκέτεμποργκ όσο και την Έλφσμποργκ. Απλά επειδή ακόμα είναι πολύ νωρίς για μεγάλα πονταρίσματα εκεί, ας είμαστε λίγο φειδωλοί εφόσον θελήσουμε να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Καλή τύχη και τα λέμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ