ΩΚΕΑΝΙΔΑ ΣΤΙΣ… ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ!

Καλημέρα. Το πρόγραμμα στη Βρετανία σήμερα δεν είναι καθόλου καλό και τους λόγους θα τους εξηγήσω παρακάτω…

Καταρχάς στην Τσάμπιονσιπ το πρόγραμμα δεν είναι ελκυστικό, επειδή έτυχε οι ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία να παίζουν μεταξύ τους. (Νόργουιτς – Μπρίστολ Σίτι, Γουέστ Μπρομ – Σέφιλντ Γιουν, Νότιγχαμ – Ντέρμπι). Αυτομάτως λοιπόν, έχουμε ήδη χάσει έξι ομάδες που θα μπορούσαμε να εμπιστευτούμε…

Η Λιντς που λογικά θα κερδίσει την προτελευταία Μπόλτον πληρώνει… απειροελάχιστα, οπότε αναγκαστικά την αφήνουμε και αυτήν… Με μπούσουλα τη φόρμα όμως, προκύπτουν δύο άσσοι. Της Μίντλεσμπρο και της Μπέρμιγχαμ. Η πρώτη υποδέχεται την ΚΠΡ η οποία έρχεται από έξι συνεχόμενες νίκες. Η Μίντλεσμπρο από την άλλη μεριά, τις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές, ηττήθηκε μόνο από την ισχυρή Σέφιλντ Γιουν με 1-0.

Η Μπέρμιγχαμ υποδέχεται την Μπλάκμπερν η οποία συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές ήττες. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει αρκετά πίσω στην κούρσα για τα play off ανόδου και είναι αναγκασμένοι να ψάξουν για πολύτιμους βαθμούς… Από εκεί και πέρα, τίποτα άλλο ενδιαφέρον στον ορίζοντα…

Δύσκολα είναι τα πράγματα και στην ΛΙΓΚ 1, καθώς το πρόγραμμα ούτε και εδώ είναι καλό. Η πλειονότητα των αναμετρήσεων είναι ντέρμπι και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις. Το μόνο που σκέφτομαι είναι το διπλό της Ντόνκαστερ, επειδή θεωρώ ότι είναι ποιοτικότερη ως ομάδα από τη φετινή μέτρια Σκάνθορπ. Είναι ανεβασμένη αγωνιστικά και η Σκάνθορπ διατηρεί μία από τις χειρότερες έδρες στην κατηγορία. (1.95 το διπλό στο ανανεωμένο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Στη ΛΙΓΚ 2 η Μπέρι σκαρφάλωσε στη 2η θέση μετά από τις έξι νίκες και τις δύο ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Διαθέτει τόσο την καλύτερη έδρα, όσο και την παραγωγικότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Σήμερα παίζει με τη μέτρια Όλνταμ και εκτός από τον άσσο βλέπουμε και το over, καθώς και οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν σχετικά εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα…

Η πρωτοπόρος Λίνκολν που έχει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία, φιλοξενείται από τη Μόρκαμ η οποία έχει υποστεί εννέα ήττες σε 16 παιχνίδια στην έδρα της. Εύλογο φαβορί οι φιλοξενούμενοι λοιπόν εδώ… (2.10 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Επίφοβο για έκπληξη είναι το Σουίντον – Γκρίμσμπι. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερις σερί νίκες με συντελεστή 8-1 και οι γηπεδούχοι μετρούν μόλις πέντε νίκες σε 16 παιχνίδια στην έδρα τους.

Τίποτα το ενδιαφέρον και στην Νάσιοναλ Λιγκ. Θεωρώ παράλογο πάντως να προσφέρεται στο 1.60 η κόντρα της Ίστλιχ που έχει ήδη εννέα διπλά σε 17 αγωνιστικές, καθώς και τέσσερις σερί νίκες.

Στη Σκωτία το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της Λίβινγκστον θεωρώ ότι χαρίζει το προβάδισμα στην Κιλμάρνοκ η οποία έχει υποστεί τις λιγότερες (2) εκτός έδρας ήττες στην Πρέμιερ.

Στη Λιγκ 1 η Ρέιθ Ρόβερς έχει πάρει την αγωνιστική κατηφόρα, καθώς τους τελευταίους δύο μήνες κατάφερε να κερδίσει μόνο την ουραγό Στενχάουσμιουρ. Δεν δικαιολογείται λοιπόν το 1.60 απέναντι στην επικίνδυνη Μόντροουζ.

Στη Λιγκ 2 μαζεύτηκαν πολλά φαβορί χαμηλών αποδόσεων. Εδώ όμως οφείλω να πω ότι δεν βλέπω εκπλήξεις. Η Άλμπιον Ρόβερς παραμένει ουραγός με 20 ήττες σε 25 αγωνιστικές. Φιλοξενείται από τη φορμαρισμένη Ανάν και ο άσσος συνδυάζεται με το over.

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και η Έλγκιν η οποία φιλοξενείται από τη ντεφορμέ Μπέργουικ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από πέντε ήττες με συντελεστή τερμάτων 2-16. Στο διπλό βοηθά και η παράδοση…

Το πρωτοπόρο Εδιμβούργο υποδέχεται τη μέτρια Κάουντενμπιθ που ουσιαστικά έχει ξεμείνει από στόχους. Και εδώ μπορεί ο άσσος να συνδυαστεί με το over, διότι το Εδιμβούργο διαθέτει την παραγωγικότερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία.

Καλύτερα από όλα πληρώνει το διπλό της Κλάιντ η οποία μετρά 8 διπλά σε 12 αγωνιστικές. Είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και σήμερα παίζει με την ντεφορμέ και αδιάφορη Κουίνς Παρκ.

Γενικότερα πάντως σήμερα το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο σε ολόκληρη την Ευρώπη και γι΄αυτό οι επιλογές μου θα είναι λιγοστές. Θεωρώ ότι δεν πρέπει για κανέναν λόγο να ανοιχτούμε, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να μας βρει καμία… «Ωκεανίδα» και στις τσέπες μας!

Ξεκινώντας από τα δικά μας βρίσκω αρκετά πιθανή την ισοπαλία στο Αστέρας – Ατρόμητος διότι θεωρώ ότι με τον ένα βαθμό μπορούν στο τέλος να ικανοποιηθούν και οι δύο ομάδες.

Το ίδιο ισχύει και στην Κύπρο με την πιθανή ισοπαλία στον αγώνα της Ομόνοιας με την ΑΕ Λεμεσού. Είναι έτσι διαμορφωμένη η βαθμολογία που με τον ένα πόντο βολεύονται και οι δύο…

Στη Γερμανία δεν αποκλείω έκπληξη στον αγώνα της Φορτούνα με τη Νυρεμβέργη. Το 1.70 είναι χαμηλό για μια ομάδα που έχει υποστεί έξι ήττες σε 11 παιχνίδια στην έδρα της. Η Νυρεμβέργη διατηρεί καλή παράδοση εκεί μέσα αφού από το 2012 που βρέθηκαν στην ίδια κατηγορία, μετρά τέσσερα διπλά και μια ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια. Με το υπηρεσιακό δίδυμο κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να πάρει ισοπαλία (0-0) από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Στην Β Ιταλίας θα μπορούσαν να είναι ακόμα και… ανάποδες οι αποδόσεις στο Τσιταντέλα – Λέτσε (2.10 – 2.95 – 3.25). Η Τσιταντέλα βλέπετε, όχι μόνο δεν κερδίζει το τελευταίο διάστημα, αλλά έχει σκοράρει μόλις ένα ματς στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της! Η Λέτσε αντιθέτως, είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος καθώς παραμένει αήττητη για έξι παιχνίδια. Στην ουσία τις τελευταίες 11 αγωνιστικές ηττήθηκε μόνο εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Μπρέσια με 2-1. Ακόμα και εκεί όμως το 2ο και νικητήριο γκολ της Μπρέσια σημειώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Στην Ισπανία το Χετάφε – Βαγιεκάνο αποτελεί τοπικό μαδριλένικο ντέρμπι και σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν χωρούν φαβορί της τάξεως του 1.70. Παρεμπιπτόντως μεταξύ τους υπάρχει και ένα ιστορικό που μπορείτε να το βρείτε κλικάροντας στη στήλη ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ. Η Βαγιεκάνο πάντως μετρά ήδη τέσσερα διπλά στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της εκεί… (Είναι… εξωφρενικό το 5.25 του διπλού στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”] επί του προκειμένου).

Στη Β Ισπανίας η Ταραγόνα που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, έχει μόλις πέντε νίκες σε 26 αγωνιστικές. Παραμένει χωρίς τρίποντο για πέντε σερί ματς στην έδρα της και απόψε υποδέχεται τη φορμαρισμένη και φιλόδοξη Κάντιθ που είναι το φαβορί.

Στην Ολλανδία η Γκρόνινγκεν έρχεται από δύο πολύ μεγάλες νίκες επί της Φέγενορντ και της Φίτεσε. Η ομάδα διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη και απόψε φιλοξενείται από την ουραγό Μπρέντα που έρχεται από τρεις σερί ήττες με συντελεστή τερμάτων 0-11. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και την παράδοση με το μέρος τους καθώς έχουν υποστεί μόνο μία ήττα από το 2008 έως και πέρσι.

Η ομάδα που έχει υποστεί τις περισσότερες (6) εντός έδρας ήττες στο Ολλανδικό πρωτάθλημα είναι η Τσβόλε. Σήμερα υποδέχεται τη Ντε Γκράαφστσαπ και ο άσσος της συνοδεύεται από το αδιανόητα χαμηλό 1.45. Εδώ λοιπόν ή κοντράρεις το φαβορί, ή απλά προσπερνάς χωρίς να παίξεις τίποτα…

Στη Ρουμανία θα δώσω προβάδισμα στην Άστρα διότι είναι σαφώς ανώτερη και ποιοτικότερη της ντεφορμέ Χέρμανσταντ. Οι γηπεδούχοι έχουν να χάσουν από τις 24 Νοεμβρίου και δεν νομίζω ότι ήρθε η ώρα για να σπάσει αυτό το καλό σερί τους.

Στην Τουρκία η Μπασάκσεχιρ λογικά θα κερδίσει τη Μπούρσασπορ αλλά εδώ για να ανεβάσω την απόδοση θα συνδυάσω τον άσσο με το no – goal. (Καλό το 2.30 του [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Αυτό θα το κάνω διότι αφενός οι γηπεδούχοι διαθέτουν την καλύτερη άμυνα με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο και αφετέρου οι φιλοξενούμενοι διατηρούν τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Γι΄αυτό άλλωστε συμπλήρωσαν 18 under σε 22 παιχνίδια!

Οι μπουκ έχουν υπερτιμήσει τη Σίβασπορ αν κρίνω από το 1.55 που έδωσαν στον άσσο της. Το εντός έδρας ποσοστό επιτυχιών της βρίσκεται κάτω από το 50%, ενώ η Αντάλιασπορ παρά το ντεφορμάρισμά της, είναι η ομάδα που έχει τα περισσότερα διπλά (5) μετά από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ στην οποία αναφερθήκαμε πριν.

Στην Ελβετία για την Σιόν προέχει το κύπελλο και ο αγώνας της προσεχούς Τετάρτης κόντρα στη Βασιλεία. Αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να το εκμεταλλευτεί η Σεν Γκάλεν που είχε κερδίσει και στον πρώτο γύρο εκεί μέσα. Πρόκειται για μια επικίνδυνη ομάδα η οποία πριν από λίγες μέρες είχε πάρει ισοπαλία μέσα στη Βασιλεία.

Από τα βραδινά παιχνίδια δεν κατάφερα να εντοπίσω κάτι το ενδιαφέρον, προς το παρόν τουλάχιστον… Ας προσέξουμε όμως λίγο το 1.30 της Μόντερεϊ από το Μεξικό διότι την Τετάρτη έχει να δώσει τον αγώνα – ρεβάνς με την Αλιάνσα από το Ελ Σαλβαδόρ για την φάση των 16 του Champions League. Θα υπάρξει ροτέισον και η Πουέμπλα είναι μια ομάδα που φέτος τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα εκτός από ότι εντός έδρας…

Καλή τύχη και τη συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

Υ.Γ. Όσοι είχατε την έμπνευση να ποντάρετε στο ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα, θα δείτε τον λογαριασμό σας στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] αυξημένο διότι η ελληνική εταιρία έλαβε την απόφαση να πληρώσει από τώρα (!) το συγκεκριμένο αυτό ποντάρισμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ