ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΡΕΒΑΝΣ Ο ΠΑΟ

Καλημέρα. Η πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου ολοκληρώνεται σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Λεβαδειακό και ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον Πλατανιά. Τα φαβορί είναι ορατά και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προβώ σε τίποτα ιδιαίτερες αναλύσεις… Ξεκαθαρίζω βέβαια ότι 1.15 και 1.25 δεν παίζω.

Στον αγώνα του Παναθηναϊκού βλέπω με καλή… διάθεση το under, διότι η ομάδα του τριφυλλιού το τελευταίο διάστημα σκοράρει με απίστευτη δυσκολία. Αμυντικά όμως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Η ομάδα έρχεται από επτά σερί under. Τα έξι από αυτά μάλιστα ήταν under 1.5 γκολ! Ο Πλατανιάς που πριν από δύο εβδομάδες είχε κερδίσει στα Χανιά τον ΠΑΟ με 1-0, είναι ικανός για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, ότι είναι η ομάδα που την προηγούμενη αγωνιστική διέκοψε το σερί των επιτυχιών του Ολυμπιακού. Μακριά από την Κρήτη όμως δεν σκοράρει εύκολα. Για την ακρίβεια έχει πετύχει μόλις δύο γκολ σε επτά παιχνίδια. Με δεδομένη λοιπόν την αφλογιστία του, μακριά από το νησί και λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Παναθηναϊκός έχει την καλύτερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα, μπορούμε να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι οι πράσινοι δύσκολα θα δεχθούν γκολ. Αν όμως… θυμηθούμε και την επιθετική ανεπάρκειά τους, τότε εάν και εφόσον φτάσουν στη νίκη, δεν νομίζω ότι το τελικό σκορ θα φτάσει πάνω από το 2-0… (1.70 το under στον STOIXIMAN.GR)

Γενικότερα πάντως σήμερα και στο υπόλοιπο πρόγραμμα βρίσκουμε πάρα πολλά φαβορί χαμηλών αποδόσεων. Ρόμα και Ατλέτικο στο 1.20, το διπλό της Μπαρτσελόνα στο 1.45 και ο άσσος της Σενεγάλης στο 1.40.

Η αφρικανική ομάδα παίζει με την Ζιμπάμπουε και υπερέχει σε ρόστερ και εμπειρία. Δεν βλέπω έκπληξη, αλλά για να ανεβάσω την απόδοση προτίθεμαι να ρισκάρω στο Χ ημίχρονο – 1 τελικό, διότι στο Κόπα Άφρικα δεν σημειώνονται πολλά γκολ.

Το ιταλικό κύπελλο βρίσκεται στην φάση των «16» και τα ματς είναι νοκ άουτ. Ο Σπαλέτι της Ρόμα θα προβεί σε κάποιες αλλαγές, αλλά η ενδεκάδα που θα παρατάξει θεωρείται ανταγωνιστική. Επειδή και η Σαμπντόρια θα κατέβει με αρκετές αλλαγές, θεωρώ ότι οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι και ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν.

Στην Ισπανία, η Μπαρτσελόνα θα κατέβει με βασικούς στο αποψινό παιχνίδι με την Σοσιεδάδ, ενώ το ίδιο θα πράξει και η αντίπαλος της. Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές θα αγωνιστεί και η Ατλέτικο απέναντι στην ελλιπέστατη Εϊμπάρ. Οφείλω να ομολογήσω πάντως, πως τόσα χρόνια που παρακολουθώ στενά όλα τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα, είναι η πρώτη φορά που βλέπω τις μεγάλες ισπανικές ομάδες να μην ξεκουράζουν πληθώρα βασικών ποδοσφαιριστών στο κύπελλο! Και να φανταστείτε ότι ακόμα βρισκόμαστε στην φάση των «8». Λογικά λοιπόν δεν θα σημειωθούν εκπλήξεις, αλλά λόγω χαμηλών αποδόσεων, καλύτερα να τα αφήσουμε για το live…

Καλή τύχη…

SPORTINGBET.GR

Κερδίστε ένα διπλό εισιτήριο για το Ολυμπιακός – Μπασκόνια!

Η SPORTINGBET.GR, επίσημος Εθνικός Χορηγός της Euroleague, σε στέλνει στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκόνια την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου (21:00) για την 18η αγωνιστική της Euroleague και στη σελίδα της SPORTINGBET.GR στο Facebook, σε περιμένει ένα διπλό εισιτήριο για την αναμέτρηση.

Ο τρόπος απλός!

Επισκέψου τη σελίδα κλικάροντας εδώ και σχολίασε στο post, κάνοντας tag ένα φίλο σου!

Αυτό ήταν! Μόλις μπήκες στην κλήρωση για έναν τυχερό που θα κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο. Και πού ξέρεις; Μπορεί κι εσύ να βρεθείς στις εξέδρες του ΣΕΦ! 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ