ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΝΤΟΥΣ…

Καλημέρα. Το σημερινό πρόγραμμα δεν είναι καλό και βατό για στοιχήματα, οπότε θα πάμε… χαλαρά και με λιγότερα παιχνίδια, αναμένοντας τα αυριανά…

Στη Β Αυστρίας, τόσο η Κλάγκενφουρτ, όσο και η Ριντ συνεχίζουν απτόητες την πορεία τους προς την άνοδο. Η πρώτη παραμένει η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα και απόψε υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της, τη μέτρια Άμστεττεν. Ο άσσος αυτός θα συνδυαστεί με το over, λόγω της εξαιρετικής επιθετικής λειτουργίας των γηπεδούχων.

Η Ριντ η οποία έρχεται από πέντε σερί νίκες, παίζει με τη Χορν που συμπλήρωσε τρεις ήττες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Και εδώ θα προβούμε στον ίδιο συνδυασμό, καθώς η Χορν στα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια της, δέχεται κάθε εβδομάδα από δύο έως και πέντε τέρματα!

Στη Γερμανία, η φορμαρισμένη Χόφενχαϊμ που συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες νίκες, έχει την ευκαιρία να κλείσει… καρέ επιτυχημένων αποτελεσμάτων, απέναντι στη νεοφώτιστη και ουραγό Πάντεμπορν, η οποία φαίνεται ότι τελικά δεν μπορεί να σταθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο. Επειδή έχει δεχτεί και τα περισσότερα γκολ έως τώρα, για μία ακόμη φορά θα προσθέσω και το over  συνδυαστικά…

Στη Β Γερμανίας, το Αννόβερο υποδέχεται τη Σαντχάουζεν και θα του δώσω προβάδισμα για τη νίκη διότι το ρόστερ του είναι σαφώς καλύτερο. Αυτή η ποιοτική διαφορά βέβαια, δεν αποτυπώνεται μέχρι στιγμής και στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά στην κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Σαντχάουζεν, θα αποτελέσει έκπληξη αν φύγει με βαθμό ή βαθμούς από εκεί μέσα. Θα περίμενα βέβαια λίγο υψηλότερα τον άσσο, αλλά αυτά έχουμε, με αυτά θα… πορευτούμε.

Στη Γ Γερμανίας,  μου προξένησε εντύπωση η μεγάλη πτώση της απόδοσης του άσσου της Σβικάου που παρατηρήθηκε από εχθές! Εγώ βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω σημείο του 1.50 σε αυτήν την κατηγορία, αλλά πρόκειται για μία πληροφορία που έπρεπε να την… επικοινωνήσω.

Την ίδια σημαντική πτώση γνωρίζει και η απόδοση του άσσου της Βιτορούλ στη Ρουμανίας, αλλά εδώ υπάρχει λογική… εξήγηση, καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη. Το μόνο που θα προσθέσω πληροφοριακά, είναι ότι η Βιτορούλ με τη Τσίντια, διατηρούν άριστες σχέσεις…

Στην Αγγλική Τσάμπιονσιπ, αν η Μπρίστολ Σίτι επιθυμεί να διεκδικήσει μέχρι… εσχάτων την άνοδο στη Πρέμιερ, παιχνίδια σαν τα αποψινά δεν πρέπει να τα χάνει… Φιλοξενείται από την ουραγό Μπάρνσλεϊ η οποία μετρά μόνο μία νίκη σε 14 αγνωστικές! Η νίκη αυτή μάλιστα, σημειώθηκε την 1η αγωνιστική στις 3 Αυγούστου! Η Μπρίστολ αντιθέτως, στις τελευταίες 13 αγωνιστικές, ηττήθηκε μόνο από τη Λούτον. Το 2 DNB  εδώ, κυκλοφορεί σε αρκετά καλές αποδόσεις. (1.80 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Στη Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, λογικά η Νταντί – που ξαναβρήκε τη φόρμα της – θα επιβληθεί της μετριότατης Μόρτον. Οι φιλοξενούμενοι διατηρούν τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία, αφού έχουν πέντε ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, με συντελεστή τερμάτων 2-17!

Στη Β Γαλλίας τέλος, η Γκινγκάμπ (φωτό) που θεωρείτο το πρώτο φαβορί για την άνοδο – επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία, μετά από 12 αγωνιστικές, βρίσκεται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα! Επειδή το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι ένα από τα πιο δύσκολα παγκοσμίως, αν δεν αρχίσει να συλλέγει άμεσα και πάλι βαθμούς, τότε πολύ γρήγορα το «τρένο» θα έχει χαθεί. Απόψε παίζει εκτός έδρας με τη νεοφώτιστη Σαμπλί που έρχεται από πέντε ήττες και μία ισοπαλία με τέρματα 1-11! Θέλω να πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων αυτή τη φορά θα πράξουν το καθήκον τους και θα κερδίσουν μία υποδεέστερη ομάδα… (Το διπλό πληρώνει 2.43 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Καλή τύχη και θα τα πούμε στην συνέχεια της ημέρας στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”]

Καθημερινά επιλεγμένοι αγώνες από το κουπόνι προσφέρονται με πριμ 5%. Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ