ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΧΟΣ

Καλημέρα. Το Champions League συνεχίζεται και πάμε αμέσως να δούμε τι έχουμε ανά όμιλο.

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Μπενφίκα απογοητεύει… εχθρούς και φίλους με τις τέσσερις ήττες και τον συντελεστή τερμάτων 1-10 που έχει έως τώρα. Η μόνη ελπίδα που έχει είναι να συνεχίσει στο Europa League με το να κερδίσει δύο φορές την ΤΣΣΚΑ. Σήμερα λοιπόν, ταξίδεψε στη Μόσχα έχοντας ως μόνο και αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Οι Μοσχοβίτες από την άλλη μεριά, ισοβαθμούν στους έξι πόντους με τη Βασιλεία και αυτό σημαίνει ότι έχουν βάσιμες πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση. Στην ουσία και οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη απόψε, καθώς κατά πάσα πιθανότητα με τον ένα βαθμό θα μείνουν εκτός στόχων. Η πρώτη μου – και τελευταία – επιλογή, είναι να το σημειωθούν περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου οι Πορτογάλοι θα αναγκαστούν να τα παίξουν όλα για όλα… (2.10 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”])

Η Γιουνάιτεντ με τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι θα χαριστεί απόψε στη Βασιλεία. Ο Πογκμπά και ο Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψαν και αν οι Άγγλοι αγωνιστούν βάσει των δεδομένων δυνατοτήτων τους μπορούν να πάρουν το διπλό μέσα στην Ελβετία. Επειδή όμως δεν… καίγονται για βαθμούς, το παιχνίδι δεν θα με απασχολήσει στοιχηματικά.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τόσο η Παρί όσο και η Μπάγερν είναι απείρως ανώτερες από τη Σέλτικ και την Άντερλεχτ αντίστοιχα. Οι αποδόσεις που τις συνοδεύουν όμως είναι… ανύπαρκτες, ενώ ακριβώς το ίδιο ισχύει και με τα over. Πάσο λοιπόν και πάμε παρακάτω.

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η φετινή Ατλέτικο δεν αποδίδει καλά και αυτό είναι κάτι που οι οπαδοί της το πιστώνουν κατά ένα μεγάλο βαθμό, στον Γκριζμάν ο οποίος είναι σαν να μην υπάρχει! Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει πάθει ο Γάλλος επιθετικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι φέτος είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτος. Οι πιθανότητες των Ισπανών για πρόκριση είναι αμελητέες, καθώς αφενός θα πρέπει να κερδίσουν απόψε τη Ρόμα και την τελευταία αγωνιστική την Τσέλσι στο Λονδίνο και αφετέρου να γκελάρουν είτε η Ρόμα, είτε η Τσέλσι με την ουραγό Καραμπάγκ. Το όπλο των «Ροχιμπλάνκος» παραμένει η άμυνα, αφού τόσο στην Ισπανία όσο και στο Champions League δέχονται δύσκολα το τέρμα. Στην επίθεση όμως έχουν πρόβλημα και γι΄αυτό δυσκολεύονται τόσο πολύ να φτάσουν στη νίκη. Οι Ρωμαίοι δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο να ανοίξουν το παιχνίδι και γι΄αυτό αποφάσισα να επιλέξω το Χ του ημιχρόνου. (2.05 στην [eafl id=”9215″ name=”netbet” text=”NETBET.GR”])

Η Τσέλσι δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσει προβλήματα από την Καραμπάγκ, αλλά λόγω χαμηλής απόδοσης είμαστε αναγκασμένοι να ψάξουμε για επιμέρους ειδικά στοιχήματα. Προσωπικά επιλέγω το να σκοράρει πρώτος ο Μοράτα που είναι ο πρώτος σκόρερ της Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις. (3.50 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αν ο Ολυμπιακός πάρει το διπλό σήμερα μέσα στη Λισαβόνα, θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες του για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Επειδή όμως η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα και λίγο πολύ όλοι… γνωριζόμαστε, δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να εμπιστεύεται τον φετινό Ολυμπιακό. Ο Λεμονής… σουλούπωσε λίγο τα πράγματα, αλλά και πάλι η εικόνα των ερυθρολεύκων δεν είναι αντάξια του ονόματος και του παρελθόντος τους. Η Σπόρτινγκ αντιθέτως, αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο και παραμένει αήττητη στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα. Από τη μέση και μπροστά έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και αυτό είναι κάτι που άλλωστε αποδείχθηκε με τον πιο εμφατικό τρόπο στις 12 Σεπτεμβρίου στον Πειραιά… Δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος για την έκβαση της αποψινής αναμέτρησης και ομολογώ πως είμαι ανάμεσα στον άσσο και το over. Ο συνδυασμός αυτών των δύο πληρώνει 2.25 στην [eafl id=”9028″ name=”VistaBet” text=”VISTABET.GR”].

Η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να πάρει ρεβάνς για τη βαριά ήττα με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Οι Ιταλοί δεν βρίσκονται σε… σούπερ αγωνιστική κατάσταση και έχω την αίσθηση πως ούτε απόψε θα καταφέρουν να κερδίσουν την ανώτερη Μπαρτσελόνα. Επειδή όμως σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει πάνω τους η ταμπέλα που αναγράφει «παρακαλώ μην αγγίζετε» θα καθίσω να το παρακολουθήσω το ματς χωρίς κανένα περιττό στοιχηματικό άγχος…

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Στην Τσάμπιονσιπ η Μπέρμιγχαμ παραμένει η ομάδα με τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις, καθώς συμπλήρωσε επτά ήττες και μια ισοπαλία σε οκτώ παιχνίδια, με συντελεστή τερμάτων 3-17! Διατηρεί τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και απόψε φιλοξενείται από την ισχυρή Μίντλεσμπρο που έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά από την Κάρντιφ.

Στην Ουρουγουάη απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και το… «τρένο» που λέγεται Πενιαρόλ δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα στάση. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος συμπλήρωσε 12 νίκες σε 12 παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 30-5!

Η Γιουβεντούδ μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, κόντρα στην οποία έχει τέσσερις σερί νίκες. Βάσει κινήτρου άσσος… (2.45 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Ισχυρό είναι και το κίνητρο της Σέρρο η οποία διεκδικεί έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Απόψε φιλοξενείται από την ουσιαστικά αδιάφορη Φένιξ η οποία μετά από τη Λίβερπουλ στην οποία αναφερθήκαμε πριν, έχει τις χειρότερες εντός έδρας επιδόσεις με τέσσερις ήττες σε έξι αγωνιστικές.

Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ