ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑΝΑ

Καλημέρα. Σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων των Ολυμπιακών αγώνων στο ποδόσφαιρο. Στα τέσσερα γκρουπ υπάρχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και ουσιαστικά μόνο η Κολομβία αντιμετωπίζει βαθμολογικά αδιάφορο αντίπαλο. Παίζε με τη Νιγηρία η οποία έχει ήδη τερματίσει πρώτη οριστικά και αμετάκλητα. Οι Κολομβιανοί με τις δύο ισοπαλίες που έφεραν με το ίδιο σκορ (2-2) με Ιαπωνία και Σουηδία, χρειάζονται μόνο νίκη για να προκριθούν, σε περίπτωση που το Ιαπωνία – Σουηδία δεν λήξει ισόπαλο. Και λόγω κινήτρου και επειδή η Κολομβία παίζει με ποιο γνώριμα… λημέρια συγκριτικά με τη Νιγηρία (ο αγώνας διεξάγεται στο Σάο Πάολο), θα δώσω πρώτη τύχη στον άσσο.

Στην Γ Γερμανίας η Όσναμπρικ αποτελεί μια από τις ομάδες που λογικά θα παλέψουν για την άνοδο. Κάθε χρόνο φτάνει κοντά στην πηγή, αλλά τελικά παραμένει… διψασμένη. Φέτος πάντως πραγματοποίησε καλές μεταγραφές και το ρόστερ της είναι ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας. Σήμερα αντιμετωπίζει τους ερασιτέχνες της Μάιντζ που δεν έχουν τίποτα το ιδιαίτερο να επιδείξουν. Από την περσινή – ούτως ή άλλως μέτρια – ομάδα, αποχώρησαν οι καλύτεροι παίκτες και θεωρητικά η Μάιντζ θα αντιμετωπίσει προβλήματα.

Από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με πρώτες αγωνιστικές, κρίνουμε και συγκρίνουμε αποκλειστικά και μόνο βάσει των δυνατοτήτων των ρόστερ των ομάδων. Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν, αυτό της Όσναμπρικ υπερέχει και το διπλό δεν πληρώνει καθόλου άσχημα…

Από την εμβόλιμη 4η αγωνιστική της Ελβετίας, τα μόνα που θα μπορούσα να κρατήσω είναι το over στις αναμετρήσεις Βαντούζ – Λουκέρνη και Βασιλεία – Γιουνγκ Μπόις. Αν ρίξουμε μια ματιά στα αποτελέσματα αυτών των ομάδων, θα διαπιστώσουμε ότι πετυχαίνουν και δέχονται με την ίδια ευκολία το γκολ.

Στη Φινλανδία η Χέλσινγκφορς και η Ελσίνκι αγωνίζονται στην ίδια έδρα και οι τυπικά φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί. Ένας συνδυασμός του διπλού με το over δεν αποτελεί… κακή ιδέα και δεν πληρώνει και άσχημα.

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα τέλος, δεν βλέπω εκπλήξεις στις αναμετρήσεις Σολ Ντε Αμέρικα – Χόρχε Βίλστερμαν και Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν – Κατόλικα. Η Σολ Ντε Αμέρικα η οποία προπορεύεται στο πρωτάθλημα Παραγουάης, υποδέχεται τη μέτρια Βίστερμαν από τη Βολιβία, η οποία δεν έχει παιχνίδια στα πόδια της, καθώς το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Η δε Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν από την Κολομβία αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Σουνταμερικάνα. Απόψε φιλοξενεί στην ισχυρότατη έδρα της την μέτρια Κατόλικα από το Εκουαδόρ, η οποία δύσκολα θα αντέξει εκεί μέσα.

Καλή τύχη και για οτιδήποτε νεότερο τα λέμε στο twitter (@fontastsounis). 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ