ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΙΤΛΟ Η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ…

Καλημέρα. Σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πορτογαλικού πρωταθλήματος και η Σπόρτινγκ (φωτο) εξακολουθεί να παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας. Απέχει τέσσερις βαθμούς από την Πόρτο και την Μπενφίκα που αυτή την αγωνιστική παίζουν μεταξύ τους και σήμερα θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί αυτή τη συγκυρία και να απομακρυνθεί και άλλο από τους διώκτες της. Το έργο της είναι σχετικά βατό καθώς φιλοξενεί την ντεφορμέ Ρίο Άβε η οποία συμπλήρωσε τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες στα 7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Για να ανεβάσω την απόδοση αποφάσισα να συνδυάσω τον άσσο με το no – goal για δύο λόγους. Α) Η Σπόρτινγκ είναι η κάτοχος της καλύτερης άμυνας και Β) Η Ρίο Άβε διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Προσθέστε επίσης ότι τα 9 από τα 10 τελευταία της παιχνίδια έληξαν στο no – goal!

Αναφορικά με το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, αναμφισβήτητα οι εκτιμήσεις και οι προβλέψεις περισσεύουν. Προσωπικά όμως θα έδινα ένα μικρό έστω προβάδισμα στην Πόρτο λόγω έδρας, φόρμας, αλλά και προϊστορίας. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον αέρα της Μπενφίκα καθώς στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας έχει υποστεί μόνο δύο ήττες.

Στην Τουρκία αρχικα παρατήρησα ότι υποχωρεί σχεδόν παντού η απόδοση του διπλού της Καραγκουμρούκ. Εγώ όμως επειδή γενικότερα τους Τούρκους δεν τους πολυεμπιστεύομαι σε κανένα… επίπεδο, θα προτιμήσω να ποντάρω στον συνδυασμό του over με το g-g διότι οι γηπεδούχοι έχουν κάκιστη άμυνα. Στις τελευταίες 14 αγωνιστικές μόνο από την ουραγό Ερζουρούμ δεν δέχθηκαν τέρμα. Η δε Καραγκουμρούκ σκοράρει πολύ εύκολα, ενώ γενικότερα φέρνει πολλά g-g. Για την ακρίβεια συμπλήρωσε επτά συνεχόμενα (τα έξι ήταν και over) και 10 στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Στη Νάσιοναλ της Γαλλίας δεν αποκλείω την ισοπαλία στον αγώνα της Ορλεάν με την Κρετέιγ, διότι θεωρώ ότι οι δύο αυτές ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες. Η Κρετέιγ έρχεται από πέντε Χ σε επτά παιχνίδια, ενώ και η Ορλεάν έφερε τέσσερις ισοπαλίες στα εννιά πιο πρόσφατα. Εναλλακτική επιλογή το under που είναι προσφιλές και στις δύο…

Στη Β Ολλανδίας η Αλμίρε Σίτι παραμένει η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς το φινάλε του πρώτου γύρου τη βρήκε να έχει υποστεί μόνο μία ήττα και αυτήν από την πρωτοπόρο Καμπούρ. Η Γιόνγκ Αλκμααρ αντιθέτως, λόγω της τραγικής της άμυνας βρίσκεται στην 18η θέση έχοντας 12 ήττες. Από την αρχή της σεζόν μόνο σε ένα ματς (με την Γκόου Αχεντ) κατάφερε να διατηρήσει απαραβίαστη την εστία της. Επειδή όμως αυτό το παιχνίδι έτυχε να το παρακολουθήσω, θα έπρεπε να είχε δεχθεί τουλάχιστο τρία γκολ. Βάσει των παραπάνω στοιχείων λοιπόν θα μπορούσαμε να προβούμε σε έναν συνδυασμό του διπλού με το over. (στο δυάρι το προσφέρει το [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

Και ο άσσος της Γκόου Αχεντ έχει τύχη βάσει λογικής και φόρμας, αλλά εδώ επειδή δεν συμφωνώ με την απόδοση, θα το αφήσω για το live. Οι γηπεδούχοι πάντως αυτή την περίοδο βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έχουν καταφέρει να επικρατήσουν επί πολύ ισχυρότερων αντιπάλων από ότι είναι η Μάαστριχτ…

Φίλες και φίλοι, εμένα το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα δεν με… εμπνέει στοιχηματικά και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο παραμένω φειδωλός και προσεκτικός. Πάμε λοιπόν με αυτά τα λίγα και τα υπόλοιπα στο live.([eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”])

Καλή τύχη.

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]

ΦΕΝΕΡ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19.00μμ) ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (21.30μμ)

Σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] τους σημερινούς αγώνας των ελληνικών ομάδων για τη Euroleague.  το μεγάλο σημερινό ελληνικό ντέρμπι. Με πάνω από 350 (!) στοιχήματα για να επιλέξεις και με το  MatchCombo μπορείς να συνδυάζεις σε μια απόδοση διαφορετικές αγορές του ίδιου αγώνα σε ένα στοίχημα. (ώρα έναρξης: 19.30μμ)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ