ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΕΦΑΛΩΝ…

Καλημέρα. Σχεδόν τα μισά από τα σημερινά παιχνίδια του Europa League έχουν ήδη απορριφθεί λόγω χαμηλών αποδόσεων. Έψαξα λοιπόν για κάποια σημεία στις υπόλοιπες αναμετρήσεις και… ιδού τα αποτελέσματα:

Η Μόλντε με πείθει περισσότερο από τη Ραπίντ και μέσα στην έδρα της θεωρώ ότι είναι το φαβορί της αποψινής αναμέτρησης. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα καλή και αξιόπιστη ομάδα που την πρώτη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ντάνταλκ. Λόγω απόδοσης θα μπορούσαμε να ποντάρουμε και στον 1 DNB εδώ

Η Λεβερκούζεν «άστραψε και βρόντηξε» στην πρεμιέρα των ομίλων όπου συνέτριψε με 6-2 τη Νις! Έτσι είναι οι Γερμανοί στο ποδόσφαιρο φίλες και φίλοι. Όταν βρεθούν σε καλή βραδιά και σε βρουν… μπόσικο, δεν σε λυπούνται και σε πατάνε κάτω. Η Σλάβια Πράγας αντιθέτως, έφαγε τρία γκολ στην πρεμιέρα από τη Χάποελ και θέλω να πιστεύω ότι απόψε οι Γερμανοί θα βρεθούν σε καλή βραδιά γιατί το διπλό πληρώνει ικανοποιητικά… (στο 2.00 το προσφέρει η [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”])

Η Ρέιντζερς είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες σε ολόκληρη την Ευρώπη καθώς έχει ένα αήττητο 16 παιχνιδιών σε Σκωτία και Ευρώπη. Σε αυτά τα ματς μάλιστα, έβαλε 41 γκολ και δέχθηκε μόλις τέσσερα! Στην πρεμιέρα των ομίλων κέρδισε εύκολα μέσα στο Βέλγιο τη Σταντάρ Λιέγης, ενώ είχε προηγηθεί και η σημαντική νίκη επί της Σέλτικ στο πρωτάθλημα. Στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Τζέραρντ, δικαιολογημένα προβάλλεται ως το μεγάλο φαβορί απέναντι στην πολωνική Λεχ Πόζναν.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται και η Μπράγκα η οποία στην πρεμιέρα κέρδισε με πολύ εύκολο τρόπο την ΑΕΚ με 3-0. Σήμερα φιλοξενείται από την άπειρη Ζόρια Λουάνσκ από την Ουκρανία και θεωρώ ότι η έκβαση της αναμέτρησης εξαρτάται από τους φιλοξενούμενους. Το διπλό πληρώνει 1.80 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”].

Η Βιγιαρεάλ δεν υποτιμά τον θεσμό του Europa League και αυτό αποδείχθηκε και στην πρεμιέρα με την πεντάρα που έριξε στη Σίβασπορ. Η αποψινή αναμέτρηση με την Καραμπάχ θα διεξαχθεί στην Κωσταντινούπολη λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί εδώ και καιρό στο Αζερμπαϊτζάν. Ένας λόγος παραπάνω για να προτιμήσουμε το διπλό της τυπικά φιλοξενούμενης Βιγιαρεάλ…

Η Τότεναμ θα πάει για τη νίκη στην Αμβέρσα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Ο εγωιστής Μουρίνιο δεν θέλει να χάνει από κανέναν και παρά το εύλογο ροτέισον στο οποίο θα προβεί, το πιθανότερο είναι να γευτεί για μια ακόμη φορά τη χαρά της νίκης στην Ευρώπη, καθώς η ομάδα του υπερέχει σε ρόστερ και εμπειρία. Εννοείται βέβαια πως για μια ακόμη φορά θα συνδυάσουμε τη νίκη της Τότεναμ με το δημοφιλές over.

Τον φαβοριτισμό της Λίντσερ δεν τον αποδέχομαι, διότι δεν θεωρώ πως είναι τόσο καλύτερη από τη Λουντογκόρετς. Σίγουρα έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου αυτή η σχετικά άσημη αυστριακή ομάδα, αλλά η Λουντογκόρετς έχει σαφώς περισσότερες ευρωπαϊκές παραστάσεις και είναι μια ομάδα που σε γενικές γραμμές σκοράρει εύκολα. Προσοχή λοιπόν…

Είναι γνωστό ότι ο Ερυθρός Αστέρας στηρίζεται στην ισχυρότατη έδρα του. Σήμερα λοιπόν η ομάδα του Στάνκοβιτς υποδέχεται στο Βελιγράδι τη Σλόβαν Λίμπερετς η οποία δεν ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά στο πρωτάθλημα Τσεχίας. Οι Σέρβοι δίνουν πολύ μεγάλη προσοχή στο Europa League και αυτό αποδείχθηκε και στο πρόσφατο ματς του πρωταθλήματος με την Γιαβόρ, όταν ο Στάνκοβιτς προφύλαξε αρκετούς ποδοσφαιριστές εν όψει της αποψινής αναμέτρησης. Ο άσσος του Ερυθρού Αστέρα πληρώνει 1.75 στην [eafl id=”9027″ name=”SportingBet” text=”SPORTINGBET.GR”].

Όσον αφορά στα ματς των δύο ελληνικών ομάδων, δυστυχώς δεν… σφύζω από αισιοδοξία, διότι ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε η ΑΕΚ δείχνουν να βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Ισπανία με τη Γρανάδα η οποία φέτος τα πηγαίνει περίφημα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Στην Πρεμιέρα μάλιστα κέρδισε μέσα στην Ολλανδία την Αϊντχόφεν με 2-1, την ίδια ώρα που οι Θεσσαλονικείς έμεναν στο 1-1 με την Ομόνοια μέσα στην Τούμπα… Βέβαια το 1.50 του άσσου δεν έχει καμία απολύτως στοιχηματική αξία, οπότε ο προηγούμενος… πρόλογος ας θεωρηθεί ως μη γενόμενος.

Η Λέστερ παρά τις σημαντικότατες απουσίες της, πήρε διπλό από την Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο αποδεικνύοντας ότι αυτή η ομάδα τελικά έχει «μέταλο». «Οι αλεπούδες» όταν κατέβουν από τα βουνά και είναι… πεινασμένες, αρπάζουν ότι βρουν μπροστά τους. Η ΑΕΚ δυστυχώς δεν έχει δείξει την ίδια ποδοσφαιρική… πείνα και θεωρώ ότι δεν προμηνύεται ένα εύκολο βράδυ απόψε. Όμως ούτε εδώ θα συμφωνήσω με το 1.70 του διπλού και ομολογώ ότι βλέπω με πολύ καλύτερο μάτι τον συνδυασμό του over με το g-g διότι η Λέστερ είναι μια ομάδα που παίζει πολύ επιθετικά. (2.45 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]) Εύχομαι πάντως να διαψευστώ και οι δύο δικέφαλοι να φύγουν απόψε με σηκωμένα τα… κεφάλια τους.

Το υπόλοιπο σημερινό πρόγραμμα είναι μικρό και έτσι οι επιλογές μας θα είναι σχετικά περιορισμένες.

Στη Β Ισπανίας  οι αριθμοί και η στατιστική με οδήγησαν στα under και τα Χ των ημιχρόνων στις αναμετρήσεις Αλκορκόν – Σπόρτινγκ Χιχόν και Μαγιόρκα – Μάλαγα. Ας δούμε λοιπόν τους αριθμούς… Η Αλκορκόν έχει 6 στα 6 under και no – goal έως τώρα και η Χιχόν 7 στα 8 under, με 4 στα 4 μακριά από την έδρα της. Το πιο σπάνιο από όλα όμως είναι ότι από την αρχή του πρωταθλήματος καμία από τις δύο αυτές ομάδες δεν έχει καταφέρει να σκοράρει κατά τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου!

Η Μαγιόρκα συμπλήρωσε 8 στα 8 under και no – goal μαζί! Μιλάμε για επιδόσεις που σπανίζουν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Υποδέχεται τη Μάλαγα η οποία έχει 6 στα 8 under. Και οι δύο αυτές ομάδες δεν δέχονται γκολ σε πρώτο ημίχρονο. Ειδικά η Μαγιόρκα φέρνει συνεχώς 0-0 κατά τη διάρκεια πρώτων ημιχρόνων.

Από εκεί και πέρα η φόρμα δείχνει Λεγκανές στον αποψινό αγώνα με τη Σαμπαντέλ. Οι γηπεδούχοι παραμένουν ουραγοί έχοντας μόλις ένα βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις σερί νίκες με τέρματα 4-1. Το διπλό πληρώνει 2.05 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Στην Σλοβενία η Ολίμπια σπανίως χάνει βαθμούς στην έδρα της και πιστεύω ότι σήμερα θα επικρατήσει της μέτριας ΝΚ Μπράβο που έχει τις χειρότερες εκτός έδρας επιδόσεις στην κατηγορία. (1.80 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”])

Για το Κόπα Σουνταμερικάνα τέλος, θα κρατήσω το διπλό της Ατλέτικο Τζούνιορ, διότι η ομάδα από την Κολομβία είναι καλύτερη και σαφώς εμπειρότερη από την Πλάζα Κολόνια. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της πρώτης φάσης και θα ακολουθήσουν αγώνες – ρεβάνς…

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΑΕΚ – ΛΕΣΤΕΡ ΚΑΙ ΓΡΑΝΑΔΑ – ΠΑΟΚ

Ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] προσφέρει και τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων σε μηδενική γκανιότα για τον νικητή. Με πάνω από 340 στοιχήματα για να επιλέξετε και τις καλύτερες αποδόσεις.

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ