ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ PLAY OFF…

Καλημέρα. Η απόφαση «βόμβα» από το CAS να επιστραφούν οι 7 βαθμοί ποινής του ΠΑΟΚ, έφεραν τα  πάνω – κάτω στη βαθμολογία των play off καθώς πλέον ο δικέφαλος του Βορρά προσπέρασε στη βαθμολογία την ΑΕΚ. Από εκεί δηλαδή που κανονικά σήμερα θα είχαμε να κάνουμε με δύο ντέρμπι… γοήτρου, πλέον υπάρχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την κατάληψη της 2η θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Η ΑΕΚ λοιπόν είναι αναγκασμένη να πάει για το διπλό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ και ταυτόχρονα να αναμένει ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό. Το διπλό αυτό σενάριο πάντως, δεν φαντάζει και τόσο απίθανο, διότι και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός ήταν οι δύο καλύτερες ομάδες αυτών των play off. Προσωπικά θα επιλέξω μόνο το διπλό της ΑΕΚ διότι πληρώνει ψηλότερα (1.80 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])… Σίγουρα βέβαια «παίζει» έντονα και το Χ του ημιχρόνου αλλά και το Under, αλλά εδώ που έφτασαν πλέον τα πράγματα νομίζω ότι οι παίκτες των φιλοξενούμενων θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την πολύτιμη νίκη.

Πάμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ξεκινώντας από την Πρέμιερ όπου η Λέστερ εξακολουθεί να δίνει μεγάλη μάχη για έξοδο στο Champions League. Σήμερα φιλοξενείται από την αρνητική Μπόρνμουθ η οποία έρχεται από πέντε σερί ήττες έχοντας δεχθεί συνολικά 14 γκολ. Το διπλό ποντάρεται και πιστεύω ότι η απόδοση του θα πέσει και άλλο.

Σε δυσμενέστατη θέση βρίσκεται πλέον η Άστον Βίλα η οποία αν σήμερα δεν κερδίσει την αδιάφορη και ντεφορμέ Κρ. Πάλας, τότε θα βρεθεί ένα βήμα πριν από την καταστροφή. Το ξέρω βέβαια ότι αποδίδει κάκιστα, αλλά επειδή αφενός και η Πάλας είναι πολύ πεσμένη και αφετέρου υπάρχει το τεράστιο κίνητρο στη μέση, σκέφτομαι να ρισκάρω παίζοντας τίποτα… ψιλά στον άσσο του 2.25 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Στην Ιταλία την Ουντινέζε με τη Σαμπντόρια τις συνδέουν φιλία ετών. Και αυτό όμως να μην υπήρχε στη μέση, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας, ο βαθμός της ισοπαλίας φαντάζει αρκετά βολικός και για τις δύο ομάδες στην σημερινή τους συνάντηση. Επί προσθέτως να συμπληρώσουμε ότι οι γηπεδούχοι έρχονται από πέντε Χ σε 8 αγωνιστικές…

Πιθανή έκπληξη εντόπισα στο Κάλιαρι – Λέτσε, διότι οι φιλοξενούμενοι καίγονται για βαθμούς παραμονής έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά από τη νίκη τους επί της Λάτσιο. Η Κάλιαρι από την άλλη μεριά, έχει ξεμείνει οριστικά και αμετάκλητα από στόχους, ενώ και η έδρα της είναι μια από τις χειρότερες της κατηγορίας. Ο άσσος συνοδεύεται από αρκετά χαμηλές αποδόσεις και προσωπικά θεωρώ ότι είναι επίφοβος.

Η ΣΠΑΛ μετά και από την εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε, ουσιαστικά αποχαιρετά την κατηγορία. Για να μην την… αποχαιρετήσει και η Τζένοα, θα πρέπει σήμερα να πάρει τη νίκη. Βρίσκεται μεν κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά επειδή στη συνέχεια έχει ένα σχετικά βατό πρόγραμμα, προσωπικά θεωρώ ότι στο τέλος θα καταφέρει να σώσει την κατηγορία.

Στην Ισπανία η ουραγός Εσπανιόλ την προηγούμενη αγωνιστική υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Η ομάδα έρχεται από έξι σερί ήττες και με γκρεμισμένη ψυχολογία. Έτσι λοιπόν μπορεί η Εϊμπάρ να αδράξει την ευκαιρία και να φύγει με διπλό από εκεί μέσα.

Η Βαλένθια συνεχίζει να διεκδικεί έξοδο στο Europa League και πρέπει να ψάξει βαθμούς στο αποψινό ματς με τη Λεγκανές. Οι γηπεδούχοι έχουν τη δεύτερη χειρότερη έδρα με 9 ήττες στα τελευταία 17 παιχνίδια και αυτό είναι σίγουρα κάτι που βοηθά τους φιλοξενούμενους. Η απόδοση του διπλού κυκλοφορεί σε αρκετά καλές αποδόσεις (2.35 στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”]).

Στη Β Ισπανίας η Λα Κορούνια μπορεί να συνδυάσει τον άσσο με το over στον αγώνα με την καταδικασμένη Εξτρεμαδούρα. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη παραμονής και μέσα στην έδρα τους τα πηγαίνουν πάρα πολύ καλά φέτος.

Στην Ελβετία η διεκδικήτρια του τίτλου Σεν Γκάλεν δίνει δύσκολο ματς με τη Σερβέτ, αλλά επειδή οι εκτός έδρας επιδόσεις της είναι εντυπωσιακές, θα συνεχίσει να απολαμβάνει της… εμπιστοσύνης μου. Εδώ πάντως βοηθά και η πρόσφατη παράδοση που ανεξαρτήτως έδρας είναι 9-3-1 υπέρ της.

Στην Τουρκία η Γαλατά θα κινδυνεύσει να χάσει την έξοδο στην Ευρώπη αν σήμερα δεν κερδίσει στην Άγκυρα την ουραγό και ουσιαστικά καταδικασμένη Ανκαραγκούτσου. Το διπλό ποντάρεται  και προσφέρεται στο 1.85 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”]

Μια από τις ομάδες που καταδιώκουν τη Γαλατά είναι η Αλάνιασπορ που τη προηγούμενη αγωνιστική τη συνέτριψε με σκορ 4-1! Σήμερα φιλοξενείται από την βαθμολογικά αδιάφορη Αντάλιασπορ που και αυτής είχε βάλει τέσσερα γκολ πριν λίγες μέρες στο κύπελλο!

Στην Β Τουρκίας, απομένουν δύο αγωνιστικές και οι στόχοι των ομάδων είναι πιο ξεκάθαροι από ποτέ. Θα βασιστούμε λοιπόν σε ορισμένες που δεν έχουν περιθώριο απώλειας βαθμών και που παίζουν τους κόπους μιας ολόκληρης σεζόν. Την δεύτερη θέση ανόδου τη διεκδικούν αρκετοί σύλλογοι και ένας από αυτούς είναι και η Ντεμίρσπορ η οποία σήμερα φιλοξενείται από την αποδοτική μεν, αδιάφορη δε Ουμρανίγεσπορ. Όπως αναμενόταν το διπλό ποντάρεται…

Ένας ακόμα σύλλογος με φιλοδοξίες ανόδου είναι και η φορμαρισμένη Καραγκουμρούκ η οποία παραμένει αήττητη για 14 συνεχόμενες αγωνιστικές! Φιλοξενείται από τη μέτρια και αδιάφορη Κεσιορενγκούτσου και για μια ακόμη φορά θα πάω με το μέρος της φιλοξενούμενης ομάδας.

Όσον αφορά στη μάχη της παραμονής, η Οσμάνλισπορ η οποία βρίσκεται τρεις πόντους κάτω από τη γραμμή, είναι υποχρεωμένη να ψάξει και αυτή για διπλό σήμερα στην έδρα της αδιάφορης Ινσταμπούλσπορ που σώθηκε και μαθηματικά. Για μια ακόμη φορά έχουμε διπλό σε πτώση στην Τουρκία.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν ακόμα 2-3 σημεία που λογικά θα περάσουν, αλλά επειδή οι αποδόσεις που τα συνοδεύουν είναι πολύ χαμηλές, θα προτιμήσουμε να τα αφήσουμε για το live

Στη Ρωσία φοβάμαι για έκπληξη τη Διναμό Μόσχας διότι αφενός δεν αποδίδει καλά και έχει μετριότατη έδρα και αφετέρου η Κρίλια παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία. Προσωπικά δεν θα επένδυα χρήματα στο 1.60 αυτού του άσσου…

Στο Κράσνονταρ – Ουράλ αντιθέτως, δεν βλέπω έκπληξη. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για έξοδο στο Champions League Και οι φιλοξενούμενοι είναι άνετοι βαθμολογικά. Στον πρώτο γύρο η Κράσνονταρ είχε επικρατήσει εύκολα της Ουράλ εκτός έδρας με σκορ 2-4.

Στη Β Αυστρίας σέβομαι τη φόρμα της Λίφερινγκ, αλλά τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε η Ριντ δεν πρέπει να χάσει βαθμούς μέσα στην έδρα της γιατί μαζί θα χαθεί και το τρένο της ανόδου. Πιστεύω λοιπόν ότι θα διατηρηθεί η παράδοση που τη θέλει να επικρατεί τα τελευταία χρόνια τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Στην Πολωνία ο άσσος της Πιάστ έχει παιχτεί και αυτό είναι λογικό γιατί η Γιαγκελόνια δεν έδειξε να ενδιαφέρεται σοβαρά για τα play off. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ισχυρή έδρα και έχουν κερδίσει δύο ακόμη φορές φέτος τη Γιαγκελόνια.

Στη Β Δανίας η Σκίβε ψάχνει ακόμα μερικούς πόντους για να σωθεί οριστικά. Θεωρώ ότι μπορεί να τους βρει στην έδρα της υποβιβασμένης Ροσκίλντε η οποία διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Η Σκίβε δεν τα πάει άσχημα το τελευταίο διάστημα και το διπλό πληρώνει 2.05 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”]

Στη Β Σουηδίας η ενισχυμένη Χάλμσταντ είναι το φαβορί απέναντι στη μετριότατη Ούμεα. Το διπλό γνωρίζει πτώση από προχθές…

Στην Εσθονία θα συνδυάσω άσσο με no – goal στο Λεβάντια – Λέγκιον καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν με μεγάλη διαφορά τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, σκοράροντας μια φορά στα… χίλια χρονια.

Η Κάλιου είναι σαφώς ισχυρότερη της Τάλινα και πιστεύω ότι θα έχουμε μια επανάληψη του πρώτου γύρου όπου επικράτησε με σκορ 0-4. Συνδυάζουμε άσσο με over δηλαδή…

Στη Νορβηγία η αμυντική έως τώρα Σάντεφιορντ αναμένεται να δυσκολευτεί για μια ακόμη χρονιά απέναντι στην ανώτερη Μπραν. Θυμίζω ότι εξαιρουμένης της σεζόν 2009 στα υπόλοιπα ματς που συναντήθηκαν, η παράδοση είναι 10-1-0 υπέρ της Μπραν!

Η… άπαιχτη Μπόντο Γκλιμτ η οποία έχει 6 στα 6 με μέσο όρο τερμάτων τα τέσσερα, θα συνδυαστεί με το over απέναντι στην Αάλεσουντ που έχει δεχθεί τα περισσότερα (19) γκολ στην κατηγορία.

Στην Κροατία έχει συγκεντρώσει πολλά ποσά το διπλό της Λοκομοτίβ Ζάγκρεμπ. Οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά, διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη και φιλοξενούνται από μια υποδεέστερη και ουσιαστικά αδιάφορη αντίπαλο. Πριν από κάποιο διάστημα είχαν περάσει νικηφόρα και στο κύπελλο από την έδρα της Σλάβεν Μπέλουπο και πιθανολογώ ότι το ίδιο θα πράξουν και σήμερα.

Καλή τύχη και την συνέχεια θα την πούμε στο live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΕΛΛΗΝΙΚΑ Play off με 0% γκανιότα*

Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο πρωταθλητής Ολυμπιακός με στόχο τη διατήρηση του αήττητου, φιλοξενεί τον δικέφαλο του βορρά (21:45) που δίνει τη δική του μάχη για προκριματικά του Champions League. Νωρίτερα στο ΟΑΚΑ (20:00), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ένωση που στοχεύει και αυτή, όπως ο ΠΑΟΚ, στη δεύτερη θέση.

Τόσο για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ όσο και για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, η [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] έχει ετοιμάσει εκατοντάδες στοιχήματα και ειδικές επιλογές, MatchCombo, ενώ ανεβάζει και τις τιμές προσφέροντας και τα δύο ντέρμπι με 0% γκανιότα*.

Παράλληλα υπάρχει διαθέσιμο Fantasy τουρνουά για τις δύο αναμετρήσεις με εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους 350€! Πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής; Μπορείς να το αποδείξεις στα τουρνουά Fantasy της Stoiximan που βρίσκονται στην κεντρική σελίδα επιλέγοντας την ενότητα FANTASY.

*Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ