ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ…

Καλημέρα. Ας ξεκινήσουμε αναλύοντας ορισμένες αναμετρήσεις εθνικών ομάδων. Η Φινλανδία βρίσκεται στα καλύτερά της και πριν από λίγες μέρες κέρδισε σε φιλικό τη Γαλλία μέσα στο σπίτι της! Σήμερα φιλοξενείται στη Σόφια από την αρνητική Βουλγαρία και οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται τη νίκη για την πρωτιά στον όμιλο. Το διπλό προκύπτει κυρίως από τη φόρμα και πληρώνει 2.15 στην [eafl id=”9029″ name=”InterWetten” text=”INTERWETTEN.GR”].

Το φαβορί που λέγεται Λευκορωσία δεν θα το εμπιστευτώ για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχάς δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ εκείνης και της Λιθουανίας. Έπειτα έχουν συγκεντρωθεί πολλές και σημαντικές απουσίες για τους γηπεδούχους. Πιο συγκεκριμένα, λόγω κορωνοϊού θα λείψουν συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές. Επίσης τρεις παλιοί και καλοί παίκτες (Ντραγκούν, Νεχάιτσικ και Μαρτίνοβιτς) ζήτησαν να μην κληθούν στην εθνική. Αυτό σημαίνει ότι πλέον από την αποστολή της ομάδας θα απουσιάσουν πολλοί βασικοί παίκτες.

Συμπληρωματικά να αναφέρουμε ότι η Λιθουανία βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς έρχεται από ένα αήττητο σερί πέντε παιχνιδιών. Προσοχή λοιπόν…

Η Ουαλία υποδέχεται στο Κάρντιφ την Ιρλανδία και επειδή θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του ομίλου, θα κυνηγήσει τη νίκη. Οι Ιρλανδοί δεν τα πηγαίνουν καλά και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αφενός έχουν αρκετές απουσίες λόγω Covid και αφετέρου στο ότι έχουν πάθει αφλογιστία στην επίθεση. Σημειώστε πάντως ότι στα τελευταία έξι παιχνίδια τους, όλα τα ημίχρονα έληξαν 0-0! Οι δε Ουαλοί δεν σκοράρουν σε πρώτο ημίχρονο για πέντε σερί ματς. Τι βλέπω λοιπόν εγώ; Πιθανότατα Χ ημίχρονο άσσο τελικό με 1-0 σκορ. Αν δεν θέλετε να ρισκάρετε… τόσο πολύ υπάρχει και ο συνδυασμός του under με το no – goal ή το under 1.5 γκολ για υψηλότερα κέρδη. (2.22 το βρήκα στο [eafl id=”18306″ name=”PAME STOIXIMA” text=”Pamestoixima.gr”])

Στον δικό μας όμιλο η πρωτιά παίζεται ανάμεσα σε εμάς και τους Σλοβένους και απόψε δεν βλέπω εκπλήξεις. Εμείς φιλοξενούμαστε από την ουραγό Μολδαβία  η οποία δέχεται γκολ με το τσουβάλι.

Οι Σλοβένοι υποδέχονται στη Λουμπλιάνα το ντεφορμέ Κόσοβο το οποίο συμπλήρωσε 9 ματς χωρίς νίκη. Το δικό μας διπλό μαζί με τον άσσο των Σλοβένων αποδίδουν το ικανοποιητικό 2.50 στην [eafl id=”26140″ name=”BET365.GR” text=”BET365.GR”].

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποια ακόμα φαβορί που λογικά θα επικρατήσουν (όπως Αυστρία και Δανία) αλλά οι αποδόσεις είναι χαμηλές και δεν θα ασχοληθώ.

Ας περάσουμε τώρα να ρίξουμε μια ματιά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας ξεκινώντας από τη Β Ολλανδίας.

Η Ντεν Μπος δεν βλέπεται φέτος και ήδη συμπλήρωσε οκτώ παιχνίδια χωρίς νίκη. Απέναντι στην ανώτερη Γκόου Αχεντ θα αντιμετωπίσει πρόβλημα…

Η Καμπούρ διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση καθώς μέσο όρο σκοράρει 3.5 γκολ ανά αναμέτρηση! Σήμερα υποδέχεται την Αλμίρε Σίτι που μέσο όρο πετυχαίνει τρία τέρματα μακριά από την έδρα της. Νομίζω ότι ο συνδυασμός του G-G με το over είναι ο ενδεδειγμένος εδώ. Ούτως ή άλλως δεν υπήρχε περίπτωση να ποντάρω στο 1.60 του άσσου κοντράροντας τη μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία…

Στη Β Ισπανίας η Αλκορκόν συμπλήρωσε 8 συνεχόμενες ήττες! Η απόλυση του Μέρε ήταν αναμενόμενη, αλλά ο Αντόνιο Ανκουέλα δεν έχει το… μαγικό ραβδάκι για να μεταμορφώσει άμεσα στην ομάδα. Η Λεγκανές που μετρά πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια στην έδρα της, αναμένεται να φτάσει στη νίκη και μαζί με τον άσσο βλέπω και το no – goal διότι οι μεν γηπεδούχοι έχουν καλή άμυνα και οι δε φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα να σκοράρουν μακριά από το γήπεδό τους…

Στη Β Νορβηγίας τέλος, απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και τα πράγματα αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν οριστικά. Σήμερα θα στηρίξω και θα… στηριχτώ στις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο. Αναφέρομαι στην τριπλέτα που αποτελείται από τις Τρόμσο, Λίλεστρομ και Σόγκνταλ. Και οι τρεις αυτές ομάδες παίζουν με σαφώς υποδεέστερους αλλά και ντεφορμέ αντιπάλους. Πιστεύω λοιπόν ότι εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν.

Θα προσθέσω όμως και το διπλό της Ράουφος το οποίο πληρώνει καλύτερα (1.97 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]). Η ομάδα αυτή διεκδικεί είσοδο στα play off ανόδου και σήμερα φιλοξενείται από την συγκριτικά αδύναμη Γκρόρουντ που δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά το τελευταίο διάστημα. Η Ράουφος έχει δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια καθώς την επόμενη αγωνιστική παίζει με την πρωτοπόρο Τρόμσο. Αυτό σημαίνει ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο βαθμολογικός πίνακας, πως αν δεν πάρει σήμερα το διπλό, οι ελπίδες της θα εξανεμιστούν. Στις τελευταίες δύο επισκέψεις της στην έδρα της Γκρόρουντ έφυγε με νικηφόρο αποτέλεσμα και ελπίζω το ίδιο να πράξει και φέτος.

Καλή τύχη και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το live μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”].

[eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”]: ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (12.55 – 5.03 – 1.38)

Σε μηδενική γκανιότα για το νικητή και με πάνω από 290 στοιχήματα για να επιλέξετε προσφέρει ο [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”] την σημερινή αναμέτρηση της εθνικής μας με τη Μολδαβία για τον τρίτο όμιλο του Nations League. (21.45μμ, OPEN TV)

21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ MGA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ