ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΕΣ… ΓΑΛΛΙΔΕΣ

Καλημέρα. Στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζουν και κυριαρχούν τα γαλλικά παιχνίδια, οπότε θα ξεκινήσουμε από εκεί…

Τα τελευταία χρόνια η Λυών τα βρίσκει… σκούρα κάθε φορά που αντιμετωπίζει τη Λιλ. Για του λόγου το αληθές, να πούμε ότι έχει πετύχει μόνο μία νίκη στις επτά πιο πρόσφατες φορές που την υποδέχτηκε. Φέτος έχει κάνει αρκετές γκέλες στην έδρα της και δεν θα την εμπιστευτώ σε τιμές φαβορί. Την ίδια άποψη με μένα φαίνεται να έχουν και οι υπόλοιποι παίκτες, αν κρίνω από τις αλλαγές των αποδόσεων που είναι υπέρ των φιλοξενούμενων…

Στο Ανζέ – Μαρσέιγ έχει αρχίζει και «κτίζεται» μία ισχυρή παράδοση στις ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Τα τρία τελευταία χρόνια, πήραν από έναν βαθμό, φέρνοντας το ίδιο σκορ. (1-1). Πιθανολογώ ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί και φέτος, καθώς η μεν Ανζέ είναι εξαιρετική στην έδρα της (6-1-1) και η δε Μαρσέιγ διανύει περίοδο φόρμας. (Τέσσερις σερί νίκες). Μακριά από τη Μασσαλία όμως δεν είναι το ίδιο αποδοτική για να πάω προς το διπλό. Θεωρώ λοιπόν ότι με τον έναν πόντο θα μείνει ικανοποιημένη…

Η Μπορντό φέτος αποδίδει σταθερά καλά και διατηρεί το προβάδισμα για τη νίκη κόντρα στην ουραγό Νιμ. Εδώ οφείλω να παραδεχτώ ότι ξαφνιάστηκα όταν είδα τα σετ των αποδόσεων, καθώς δεν περίμενα τον άσσο σε τιμές άνω του 1.70. Στη [eafl id=”21638″ name=”NOVIBET.GR” text=”NOVIBET.GR”] όμως, τον βρήκα στο 2.00! Δεν ξέρω αν πρόκειται για καμιά νέα ποικιλία… τυριού, αλλά εγώ θα το δοκιμάσω.

Πάμε τώρα στα ματς της Β Γαλλίας…

Η Χάβρη ευελπιστεί φέτος να επιστρέψει μετά από μερικά χρόνια στη μεγάλη κατηγορία. Το ρόστερ της είναι αρκετά ποιοτικό και ήδη βρίσκεται στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν, αλλά από τα μέσα Σεπτεμβρίου, έως τις αρχές Νοεμβρίου, η ομάδα έκανε «κοιλιά». Το τελευταίο διάστημα όμως ξαναβρήκε τη φόρμα της και τα χαμόγελα επέστρεψαν στις τάξεις του συλλόγου. Θεωρώ λοιπόν, ότι την αποδυναμωμένη Λε Μαν, εύκολα ή δύσκολα θα την κερδίσουν. Οι φιλοξενούμενοι έχουν υποστεί τις περισσότερες (10) ήττες στην κατηγορία, ενώ διαθέτουν και τη χειρότερη άμυνα με 28 γκολ παθητικό. Η Χάβρη από την άλλη μεριά, έχει πετύχει τα περισσότερα (25) τέρματα.

Η ισχυρή Λανς υποδέχεται τη νεοφώτιστη Σαμπλί, η οποία έρχεται από οκτώ ήττες σε δέκα παιχνίδια! Η Λανς που διαθέτει την καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα (5-1-1) έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες και λογικά δε θα δυσκολευτεί να φτάσει σε μία ακόμα επιτυχία. Αναζητώντας έναν συνδυασμό προκειμένου να ανεβάσω την απόδοση, επέλεξα το N-G. Το συγκεκριμένο bet βλέπετε, έχει επιβεβαιωθεί στα 14 από τα 16 φετινά παιχνίδια των φιλοξενούμενων.

Η Αζαξιό (φωτό) είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη Β Γαλλίας και μία από τις πιο φορμαρισμένες σε ολόκληρη την Ευρώπη! Οι κορσικανοί έχουν να χάσουν από τον περασμένο Αύγουστο! Από τότε ακολούθησαν έντεκα διαδοχικές αγωνιστικές όπου ή κέρδιζαν, ή έφερναν ισοπαλίες. Οι εκτός έδρας επιδόσεις τους είναι εξαιρετικές (5-2-1) και απόψε φιλοξενούνται από μία ομάδα η οποία έχει εκ διαμέτρου αντίθετες επιδόσεις. Αυτή είναι η Νιόρ, που τις τελευταίες δέκα αγωνιστικές υπέστη  έξι ήττες. Η μοναδική της νίκη αυτό το διάστημα ήταν κόντρα στη νεοφώτιστη Ροντέζ, με 2-1. Ακόμα και αυτή όμως την κέρδισαν με το… ζόρι, αφού το δεύτερο και νικητήριο τέρμα τους, σημειώθηκε προς το τέλος του ματς. Βάσει φόρμας λοιπόν, κοιτάμε το διπλό της Αζαξιό. Για λιγότερο ρίσκο υπάρχει και το 2 DNB που δεν πληρώνει και άσχημα, αφού κυκλοφορεί σε τιμές πέριξ του 1.70…

Η φετινή αποδυνάμωση της Ορλεάν, αποτυπώνεται πλήρως και στους αγωνιστικούς χώρους, αφού η ομάδα παραμένει ουραγός, έχοντας πετύχει μόλις μία νίκη σε 16 αγωνιστικές και αυτή με ανατροπή! Με έξι ήττες και δύο ισοπαλίες σε οκτώ παιχνίδια, είναι και η κάτοχος της χειρότερης έδρας στο γαλλικό πρωτάθλημα. Θα μπορέσει λοιπόν αυτή η ομάδα να ορθώσει ανάστημα στην πρωτοπόρο Λοριάν; Δύσκολο… Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις σερί νίκες όπου σκόραραν συνολικά εννέα φορές. Σκεφτείτε ότι η Ορλεάν έχει βάλει μόλις τέσσερα γκολ στα οκτώ εντός έδρας παιχνίδια της! (2.06 το διπλό στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”])

Η αρνητική φόρμα της Ροντέζ που συμπλήρωσε τέσσερις σερί ήττες, καθώς και οι κακές εκτός έδρας επιδόσεις της, με οδήγησαν στην επιλογή του άσσου της αναξιόπιστης μεν, ποιοτικότερης και εμπειρότερης δε, Τρουά. Οι παίκτες των γηπεδούχων θα επιδιώξουν να ξεπλύνουν την… ντροπή της εντός έδρας τεσσάρας από τη νεοφώτιστη Σαμπλί και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους. Θα μπορούσαμε πάντως να εξετάσουμε και το ενδεχόμενο του συνδυασμού του άσσου με το over, καθώς η Ροντέζ διαθέτει τη 2η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, μετά από αυτήν της Λε Μαν. (3.00 στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Η Παρί μπορεί να τα πηγαίνει καλύτερα το τελευταίο διάστημα, αλλά παραμένει μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Έχει πετύχει μόνο τέσσερις νίκες από την αρχή της σεζόν και δικαίως βρίσκεται στη γραμμή του υποβιβασμού. Η Γκινγκάμπ από την άλλη μεριά, πριν από την έναρξη της περιόδου, θεωρείτο το μεγάλο φαβορί για την άνοδο – επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η έως τώρα πορεία της όμως, δεν ήταν η αναμενόμενη.

Επειδή ειδικά φέτος ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, αν επιθυμεί όντως να επιστρέψει εκεί που ανήκει, παιχνίδια σαν το αποψινό, θα πρέπει οπωσδήποτε να τα κερδίζει! Αλλιώς το «τρένο» της ανόδου θα χαθεί πρόωρα… (1.85 το 2 DNB στον [eafl id=”9026″ name=”Stoiximan” text=”STOIXIMAN.GR”])

Το Σατορού – Σοσό, είναι ότι πρέπει για under και Χ ημιχρόνου, αφού οι δύο αντίπαλοι έχουν από έξι στα επτά under εντός και εκτός αντίστοιχα. Η Σατορού διαθέτει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία, ενώ και οι δυο τους, σπανίως σκοράρουν κατά τη διάρκεια πρώτων ημιχρόνων.

Στο Γκρενόμπλ – Κλερμόν τέλος, σκέφτομαι να ρισκάρω στο under και το… «ξερό» Χ. Η Γκρενόμπλ βλέπετε, συμπλήρωσε πέντε ισοπαλίες στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα στο γήπεδό της! Συνολικά έχει εννέα στα 16 και τέσσερα Χ στα έξι πιο πρόσφατα! Έως την προηγούμενη αγωνιστική που ηττήθηκε με 2-1 από τη Λοριάν, ερχόταν από εννέα σερί under. Τα έξι από αυτά, ήταν under 1.5 γκολ! Πανομοιότυπες όμως είναι και οι επιδόσεις της Κλερμόν, η οποία έρχεται από τέσσερα σερί under…

Σήμερα αναλωθήκαμε πολύ στη Γαλλία, γιατί το υπόλοιπο πρόγραμμα δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Στην αγγλική ΛΙΓΚ 1, η Σόυθεντ εξακολουθεί να αποτελεί το… σάκο του μποξ της κατηγορίας! Συμπλήρωσε 15 ήττες σε 18 αγωνιστικές και σε αυτό το διάστημα δήχθηκε συνολικά 52 γκολ! Μέσο όρο δηλαδή, περίπου τρία γκολ ανά αναμέτρηση! Τον άσσο της Μπέρτον η οποία έρχεται από σπουδαίο διπλό επί της Σάντερλαντ, θα τον συνδυάσω με τα πολλά γκολ και το over…

Στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, θα ρισκάρω στο Χ2 στην αναμέτρηση της Έιρ με την Ντανφέρμλιν, καθώς θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν καλύτερο ρόστερ. Ομολογώ πάντως ότι με επηρέασε και η παράδοση που θέλει τους φιλοξενούμενους να μετρούν οκτώ νίκες στις δέκα πιο πρόσφατες επισκέψεις τους, στην έδρα της Έιρ! (1-1-8). Το 2 DNB αποδίδει στο υψηλό 2.40 στο [eafl id=”18306″ name=”Opap” text=”Pamestoixima.gr”]!

Στη Ρουμανία τέλος, σήμερα δε βλέπω εκπλήξεις. Η Γκαζ Μετάν υποδέχεται στην ισχυρή έδρα της (μία ήττα σε εννέα παιχνίδια) την ουραγό Βολουντάρι η οποία μετά μόνο μία νίκη σε 17 αγωνιστικές!

Η Πόλι Ιάσι διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος, καθώς τις τελευταίες 12 αγωνιστικές, κατάφερε να κερδίσει μόνο την Κλουζ και αυτή με το… ζόρι. (2-1 με ανατροπή). Απόψε υποδέχεται την ανώτερη Στεάουα Βουκουρεστίου, η οποία συμπλήρωσε πέντε σερί διπλά με συντελεστή τερμάτων 1-13! Εντυπωσιακές επιδόσεις!

Αυτά λοιπόν προς το παρόν τουλάχιστον… Στην πορεία της ημέρας θα τα λέμε σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από το [eafl id=”12392″ name=”bookenemylive.com” text=”bookenemylive.com”]. Καλή τύχη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ gift ΚΟΥΠΟΝΙ